Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Segítek szívesen.
Először is gondolom firefox-ot használsz. Akkor töröld le a kiegészítőt, ezt úgy teheted meg, hogy eszközök, kiegészítők ott rákattintasz a kiterjesztések fülre oldalt, és letörlöd az adblock-ot. Firefox restart. Ezután újból eszközök, kiegészítők, kiegészítők letöltése, ott kikeresed az Adblock plus 2.3-at ,és azt feltelepíted, ekkor megint firefox restart. Ezután mikor először indul a firefox kijön egy ablak, hogy miylen szűrőt akarsz használni, na ott mondjuk válaszd az elsőt és akkor elvileg eltűnnek a reklámok. Ha valami mást ír ki nyugodtan kérdezz, segítek!
Mikor feltelepítetted a kiegészítőt megjelenik egy gomb hogy firefox újraindítása.
De az is megfelelő ha simán bezárod. Amúgy melyik verziót használod? 11.0 a legfrissebb jelenleg.
A verzió számot meg tudod nézni a Súgó, névjegy.
Ha régebbi a verzió ott automatikusan keres is frissítést.
Ha nem boldogulsz valamivel, akkor engedd meg közülünk valakinek hogy segítsen távolról. Ehhez csak a team viewer programot kell leszedni. A használata során mások "kotorásznak" a gépeden, de jóindulattal. Hagyd, had irányítsa a dolgokat. Most segítettem így egy volt osztálytársamnak.
A 11.0 verzió. Megint letöltöttem kétszer is restart de nem jelenik meg a kiegészítők letöltésében.
Gondolod azt letudom tölteni? Egy kemencét hamarabb felépítek. Pepe091- nek mi a véleménye?
Nem a kiegészítők letöltésében kell megjelennie, hanem a kiterjesztések fülön.
Kijelöltem a a letiltásokat, restart, most megnézek egy oldalt mi lett a reklámokkal.
Nyiss pl egy index.hu-t ott elég sok szokott lenni, ha legfelül nincs semmi akkor már jók vagyunk
Úgy néz ki sikerült oldalt fekete mező van több helyen is, meg néztem több oldalt is.
Köszönöm a segítséget mind kettőtöknek Pepe091-nek és Jani 1987-nek.Mint korábban mondtam nem vagyok egy számítógép virtuóz.
Ha nem boldogulsz a dolgokkal, akkor szedd le amit mondtam. Így még látod is hogyan kell. Én már csak tudom. Hiszen a suli gépeit nem tudták úgy levédeni, hogy ne törjem fel a rendszer gazda jelszót.
Nincs mit.
Hogyha bárhol találsz még reklámot, ami úgy gondolod, hogy zavar annyit kell tenned, hogy jobb egérgombbal rákattintasz a hirdetés képére, és a legördülő menüben kiválasztod hogy kép blokkolása, így az is el fog tűnni.
Értem ,köszönöm. Ez van a számítógéphez nem értek, viszont egy csomó máshoz igen és nekem az a fontos.
Nektek meg jó napot, megyek aludni!
Sziasztok!
Ma több dologra is rájöttem: Nem vagyok egy festő-mázoló család sarja.. Most festettem harmadjára sprayyel életemben, egyre jobb vagyok, de van még mit fejlődni.. Na, megyek , futok egyet a faluba! Szép délutánt mindenkinek !
Fog az menni, csak türelem kell hozzá és szerintem az neked még nem sok van.
Hát, elég sokáig tartott, mindig megvártam, hogy egy réteg megszáradjon
Észrevettétek, hogy túl haladtunk az 1200000. hozzászólást? Bővebben: Link
A hivatalos Föld órája elkezdődött 20:30-kor,tehát egyetlen órán át mindenki kapcsolja le a világitást a lakásban.Én megtettem a Földért és másokért is,hogy nekik és gyermekeiknek ezáltal egy picivel szebb jövőjük lehessen!
Nekünk amatőröknek ez úgy gondolom,kötelességünk! Megjegyezem,városomban jobban fénylenek az utcák mint bármikor... Na és persze a PC is dönget,de hát enélkül megáll az élet...
Szerintem ez csak játék. Gondolj bele, mit jelent egy óra áramszünet a világméretű környezetszennyezéshez képest. ez nagyjából olyasmi, mintha fogyókúraképp a heti kajádból egy villányit nem ennél meg. Szóval ez csak egy vicc. :yes:
Vicc és játék.Értem.Kezet foghatsz magaddal!
Magammal többnyire egyetértek. Úgy látom te is. Azért másoktól lehet különböző véleményünk vagy tévednék?
Lehet,de a Te véleményedet nem osztom és a helyedben,nem is dicsekednék vele.
A 60 a nickedben két dolog lehet,az életkorod,valószinűleg ezért nem érdekel már a Föld jövője,a másik dolgot inkább nem emliteném,mert még megsértődsz
Ha más a földet véded akkor előbb nézz kürül, csak a közvetlen környezetedben, vagy akár a lakásodban is, mennyi felesges holmit vesznek az emberek amire amúgy nem is lenne szükségük, vagy nézd meg a termékek minőségét, és rájössz, hogy az az 1 óra szünet semmi már csak azért is mert sok ember inkább poént űz belőle, minthogy megcsinálja. Van fenn az yútúb-on is 1 videó erről ajánlom nézd meg. Bővebben: Link
Én se hiszem hogy bármit is jelentene ha 1 órára lekapcsolnám a világítást. Ha igazán érdekel a környezted, akkor ennél százszor többet megtehetsz, mint sima polgár. Mondom ezt úgy hogy én is szeretem a természetet, a helyi horgász egyesülettel néha kimegyek szemetet szedni, stb. Egyszerűen csak józan gondolkodás szerintem.
Már nem azért, de ha ennyire környezetvédő vagy (nem tagadom, engem is érdekel) de ez szerintem teljesen értelmetlen az az 1 óra nem számít. A városokban meg persze hogy világítanak, eleve az volt mondva hogy a díszkivilágításokat kapcsolják le. Nem tudom ha mondjuk egy hozzátartozódnak akkor kellene hazajönnie amikor nagy hévvel kapcsolják le a közvilágítást, akkor mennyire díjaznád ezt, mikor akármelyik sarkon történhet akármi, a mai közbiztonság mellett.
A másik, a környezetért nem csak így tudsz tenni, hogy lekapcsolod a villanyt, hanem szelektíven gyűjtöd a szemetet, nem 1 órára kapcsolod le a villanyt, hanem mindent energiatakarékosra cserélsz, értem itt 40 éves lehel hűtőket ami megeszik 1 nap alatt annyit mint minden más együtt véve a lakásban. Ezt onnan tudom, hogy megmértem havi 10k s villanyszámlából 3 a hűtő, ami elkeserítő. Szóval ez az 1 órára lekapcsolom maszlag, egy nagy badarság, csak jól hangzik a médiában, meg minden máshol. |
Bejelentkezés
Hirdetés |