Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1836 / 3600
(#) pepe091 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 30, 2012 /

Segítek szívesen.
Először is gondolom firefox-ot használsz.
Akkor töröld le a kiegészítőt, ezt úgy teheted meg, hogy eszközök, kiegészítők ott rákattintasz a kiterjesztések fülre oldalt, és letörlöd az adblock-ot.
Firefox restart.
Ezután újból eszközök, kiegészítők, kiegészítők letöltése, ott kikeresed az Adblock plus 2.3-at ,és azt feltelepíted, ekkor megint firefox restart.
Ezután mikor először indul a firefox kijön egy ablak, hogy miylen szűrőt akarsz használni, na ott mondjuk válaszd az elsőt és akkor elvileg eltűnnek a reklámok. Ha valami mást ír ki nyugodtan kérdezz, segítek!
(#) nagy hoho hozzászólása Márc 30, 2012 /

A restart a Firefoxból kilépés és újra indítás?

Mikor feltelepítetted a kiegészítőt megjelenik egy gomb hogy firefox újraindítása.
De az is megfelelő ha simán bezárod.
Amúgy melyik verziót használod? 11.0 a legfrissebb jelenleg.

Nem tudom hányas verzió.Töröltem próbálom telepíteni.

A verzió számot meg tudod nézni a Súgó, névjegy.
Ha régebbi a verzió ott automatikusan keres is frissítést.
(#) jani1987 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 30, 2012 /

Ha nem boldogulsz valamivel, akkor engedd meg közülünk valakinek hogy segítsen távolról. Ehhez csak a team viewer programot kell leszedni. A használata során mások "kotorásznak" a gépeden, de jóindulattal. Hagyd, had irányítsa a dolgokat. Most segítettem így egy volt osztálytársamnak.
(#) nagy hoho válasza pepe091 hozzászólására (») Márc 30, 2012 /

A 11.0 verzió. Megint letöltöttem kétszer is restart de nem jelenik meg a kiegészítők letöltésében.
(#) nagy hoho válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 30, 2012 /

Gondolod azt letudom tölteni? Egy kemencét hamarabb felépítek. Pepe091- nek mi a véleménye?

Nem a kiegészítők letöltésében kell megjelennie, hanem a kiterjesztések fülön.

adblock.jpg

(#) nagy hoho válasza pepe091 hozzászólására (») Márc 30, 2012 /

Kijelöltem a a letiltásokat, restart, most megnézek egy oldalt mi lett a reklámokkal.

Nyiss pl egy index.hu-t ott elég sok szokott lenni, ha legfelül nincs semmi akkor már jók vagyunk
(#) nagy hoho válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 30, 2012 /

Úgy néz ki sikerült oldalt fekete mező van több helyen is, meg néztem több oldalt is.
Köszönöm a segítséget mind kettőtöknek Pepe091-nek és Jani 1987-nek.Mint korábban mondtam nem vagyok egy számítógép virtuóz.
(#) jani1987 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 30, 2012 /

Ha nem boldogulsz a dolgokkal, akkor szedd le amit mondtam. Így még látod is hogyan kell. Én már csak tudom. Hiszen a suli gépeit nem tudták úgy levédeni, hogy ne törjem fel a rendszer gazda jelszót.

Nincs mit.
Hogyha bárhol találsz még reklámot, ami úgy gondolod, hogy zavar annyit kell tenned, hogy jobb egérgombbal rákattintasz a hirdetés képére, és a legördülő menüben kiválasztod hogy kép blokkolása, így az is el fog tűnni.

Értem ,köszönöm. Ez van a számítógéphez nem értek, viszont egy csomó máshoz igen és nekem az a fontos.
(#) jani1987 hozzászólása Márc 30, 2012 /

Jó éjt annak, aki még fent van.
(#) zolee1209 válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 31, 2012 /

Nektek meg jó napot, megyek aludni!
(#) janikukac hozzászólása Márc 31, 2012 /

Sziasztok!

Ma több dologra is rájöttem: Nem vagyok egy festő-mázoló család sarja.. Most festettem harmadjára sprayyel életemben, egyre jobb vagyok, de van még mit fejlődni..

Na, megyek , futok egyet a faluba! Szép délutánt mindenkinek !
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Márc 31, 2012 /

Fog az menni, csak türelem kell hozzá és szerintem az neked még nem sok van.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 31, 2012 /

Hát, elég sokáig tartott, mindig megvártam, hogy egy réteg megszáradjon
(#) zolika60 hozzászólása Márc 31, 2012 /

Észrevettétek, hogy túl haladtunk az 1200000. hozzászólást? Bővebben: Link
(#) epyn hozzászólása Márc 31, 2012 /

A hivatalos Föld órája elkezdődött 20:30-kor,tehát egyetlen órán át mindenki kapcsolja le a világitást a lakásban.Én megtettem a Földért és másokért is,hogy nekik és gyermekeiknek ezáltal egy picivel szebb jövőjük lehessen!
Nekünk amatőröknek ez úgy gondolom,kötelességünk!
Megjegyezem,városomban jobban fénylenek az utcák mint bármikor...
Na és persze a PC is dönget,de hát enélkül megáll az élet...
(#) zolika60 válasza epyn hozzászólására (») Márc 31, 2012 /

Szerintem ez csak játék. Gondolj bele, mit jelent egy óra áramszünet a világméretű környezetszennyezéshez képest. ez nagyjából olyasmi, mintha fogyókúraképp a heti kajádból egy villányit nem ennél meg. Szóval ez csak egy vicc. :yes:
(#) epyn válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 31, 2012 /

Vicc és játék.Értem.Kezet foghatsz magaddal!
(#) zolika60 válasza epyn hozzászólására (») Márc 31, 2012 1 /

Magammal többnyire egyetértek. Úgy látom te is. Azért másoktól lehet különböző véleményünk vagy tévednék?
(#) epyn válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 31, 2012 / 1

Lehet,de a Te véleményedet nem osztom és a helyedben,nem is dicsekednék vele.
A 60 a nickedben két dolog lehet,az életkorod,valószinűleg ezért nem érdekel már a Föld jövője,a másik dolgot inkább nem emliteném,mert még megsértődsz
(#) storm válasza epyn hozzászólására (») Márc 31, 2012 /

Ha más a földet véded akkor előbb nézz kürül, csak a közvetlen környezetedben, vagy akár a lakásodban is, mennyi felesges holmit vesznek az emberek amire amúgy nem is lenne szükségük, vagy nézd meg a termékek minőségét, és rájössz, hogy az az 1 óra szünet semmi már csak azért is mert sok ember inkább poént űz belőle, minthogy megcsinálja. Van fenn az yútúb-on is 1 videó erről ajánlom nézd meg. Bővebben: Link
(#) gydanee válasza epyn hozzászólására (») Márc 31, 2012 /

Én se hiszem hogy bármit is jelentene ha 1 órára lekapcsolnám a világítást. Ha igazán érdekel a környezted, akkor ennél százszor többet megtehetsz, mint sima polgár. Mondom ezt úgy hogy én is szeretem a természetet, a helyi horgász egyesülettel néha kimegyek szemetet szedni, stb. Egyszerűen csak józan gondolkodás szerintem.
(#) pepe091 válasza epyn hozzászólására (») Márc 31, 2012 /

Már nem azért, de ha ennyire környezetvédő vagy (nem tagadom, engem is érdekel) de ez szerintem teljesen értelmetlen az az 1 óra nem számít. A városokban meg persze hogy világítanak, eleve az volt mondva hogy a díszkivilágításokat kapcsolják le. Nem tudom ha mondjuk egy hozzátartozódnak akkor kellene hazajönnie amikor nagy hévvel kapcsolják le a közvilágítást, akkor mennyire díjaznád ezt, mikor akármelyik sarkon történhet akármi, a mai közbiztonság mellett.
A másik, a környezetért nem csak így tudsz tenni, hogy lekapcsolod a villanyt, hanem szelektíven gyűjtöd a szemetet, nem 1 órára kapcsolod le a villanyt, hanem mindent energiatakarékosra cserélsz, értem itt 40 éves lehel hűtőket ami megeszik 1 nap alatt annyit mint minden más együtt véve a lakásban. Ezt onnan tudom, hogy megmértem havi 10k s villanyszámlából 3 a hűtő, ami elkeserítő. Szóval ez az 1 órára lekapcsolom maszlag, egy nagy badarság, csak jól hangzik a médiában, meg minden máshol.
(#) epyn hozzászólása Márc 31, 2012 /

Értem!
Elnézéseteket kérem,mert ki mertem tenni a postomat.
Zolihoz PM-ben is szóltam.
Következő: »»   1836 / 3600
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem