Fórum témák
» Több friss téma |
Akinek nem megy a zenére való led villogtatás Windows 7-en itt egy program:
(most találtam: :google Nekem elsőre ment nagyon egyszerű kezelni és winamp plugint is telepíti! Idézet: De hol? Mintha a link lemaradt volna. „itt egy program:”
Bocsi!
Azonnal csatolom a fájlt! Remélem kapok érte némi pontot, szerintem sok ember problémáját megoldja!
Sziasztok!
nem tudja valaki ,hogy hogy lehet megváltoztatni a bemenetét amit elemez, a vonalbemenetre? Vagy esetleg van valakinek olyan programja ami ezt tudja? Azért kéne ,hogy a karaoke bulin vagy egy fellépéseken ne keljen megépíteni egy komplett fégyefekt rendszert.Mert akkor leveszem a keverőből az erősítőhöz menő HF-es jelet, és rádugom a vonalbemenetre. Hatalmas segítség lenne! Előre is nagyon köszönöm! Zorán
Discolitezt használok
Hello!
Ha jól tudom, a Discolitez Pro II-be van ilyen funkció, hogy a vonalbemenetet figyeli. Rég nem játszadoztam azzal a programmal, úgyhogy nem 100%.
A hozzászólásod felett 1-el van egy progi az tudja analizálni a vonalbemenetet is és teljesen automatikus XP-n is tökéletesen megy én ezt használom!
De a discolitez II professional is tudja csak ez a programmal sok a macera.. Remélem tudtam segíteni!
És azt hogy ami a hangszóróra jutna? (Ezalatt a számítógép által keltett összes hangot értem...)
Nekem sokerült virtuálisan line in bemenetet csinálni.(ne kérdezd hogy mert fogalmam sincs
Ha nem megy akkor a kimenetet próbáld meg visszavinni egy jack-el lehet hogy sikerül... LINE IN amit be kell rakni. Tudod már kezelni valamennyire a Disco Litez II programot? (alkatrész lerakás összekötés frekvencia beállítás... Ezek mennek? Ha nem sikerül használd az álltalam feltöltött programot azzal nincs macera ,buliban meg jobb mint a Disco Litez hidd el...
Igen azt használom amit ide feltettél de nem jöttem rá hogy hogy lehetne megoldani Amúgy 8 LED-es van csak...
Miből van csak 8 led? Az áramkörödön amit vezérelni szeretnél?
A programban amit felraktam a Setting ott kipipálod a kis kockát és át kell állítani az LPT-prtot a megfelelő számúra. Ezt az eszközkezelőben nézheted meg az LPT-port tulajdonságok// erőforrások és I/O tartomány számát írd be a programba. pl ha az I/O tartomány 0378-037F akkor a programban HEX: 378 DEC: 888 Így beállítod a kommunikációt... Ha ez sikerült és még nem tudsz valamit írj nyugodtan segítek ha tudok.
Nekem csak a 8 LED-es discolitez van megépítve...
Az jó!
Én is olyat csináltam. Működik már azzal a programmal amit felraktam?
Működni működik de csak Winamp-al... Az lenne jó ha a hangszórókimenetet figyelné és minden hangra reagálna
Azt is meg lehet csinálni.
Próbálkozz a legördülő menüből választani hátha megy... (nem mindegyik hangkártya driver tudja)
Sziasztok!!!!
Én is megszeretném építeni a Discolitez 32-t. Én annyi változást szeretnék hogy nem ledeket hanem lézer pointereket szeretnék vezérelni. Ez esetleg igényel egy kapcsolás bővítést vagy fog működni.? Itt egyBővebben: Link Ugye itt az illető lan csatlakozással oldotta meg a kivezetést de nem is ez a lényeg hanem hogy ha jól látom az IC-k után nincs semmilyen alkatrész. A lézereknél kell még bővíteni vagy nem igazából csak ennyit szerettem volna kérdezni Minden jót!
Sziasztok!
Tud valaki komplett kapcsolási rajzot 32 ledes változatra USB chippel? pl. FT245R ... Sajnos az USB-IE1344 konverter nekem sem működött.
Mindenképp feltétel, hogy:
- az eredeti LPT portos 32 ledes discolitez változatba ne kelljen belenyúlni mert már meg van építve - lehetőleg az eredeti winampos pluginról se mondanék le, mert már van egy csomó RIG-em hozzá (esetleg majd ha működik már a cucc, akkor felteszem őket, akinek kell) - windows7 64bit-em van, tehát azzal kéne valahogy mennie
Elnézést, hogy ilyen sok HSZ-t írok, de nem találom a szerkesztést ... :S
Nézzétek csak mit találtam, szerintetek ez működne? Ugye az USB - LPT átalakítókkal az a baj, hogy USB nyomtatási támogatás jelenik csak meg az eszközkezelőben, a linken találhatón viszont úgy nézem, hogy "rendes" (virtuális) LPT portot hoz létre, melynek még a címét is lehet állítani, így jó lehet DLitez-hoz!? Bővebben: Link Segítsen aki okosabb nálam! ATMEGA-khoz egyáltalán nem konyítok. Ehhez szükséges program is, amit bele kell égetni? Mert a linken nem találok...
Szia!
Ez valóban megoldás lehet a számodra, viszont kell bele program, amit írja is, hogy honnan. Amúgy, sajnos egyre jobban kényszerülünk az USB-re átállni. Amíg lesz működő régi gépem, addig én nem teszem meg.
Igen, egyetértek. Bár a notim májusi, idáig megvolt a régi gépem és inkább LPT-t használtam. Viszont most egyrészt USB-re kényszerülök, mert a régi gépet sikerült pénzzé tenni, másrészt pedig a felújított discolitez-omat szeretném hordozhatóvá tenni, amennyire csak lehet.
Kérlek linkeld hogy hol van a program, ami az ATMEGA-ba kell! Egyszerűen nem találom, biztos csak én vagyok a vak. Másrészt, ezt mivel tudom égetni? Kell hozzá külön égetőt építenem? Sajna ezekhez tényleg nem értek, PIC égetőm van, de azt is csak párszor használtam, MoMoLight-hoz kellett eddig csak. Köszi a segítséget!
Bocsánat, a program már megvan... Elnézést kérek!
Sikerült szert tennem egy ilyen USB - LPT átalakító ( :Link )-ra. Win 7-es alatt próbálom életre kelteni, hogy a D-Litez valamelyik verziója működtesse. Eddig csak a DiscoLitez Pro-val tudtam kicsit működésre bírni az átalakítót a " DLO_UsbPrn 0.dll "-lel. Egyenlőre csak az alap alap 8-bit LED-es ( :Link ) vasat dugtam rá. Sajnos nem igazán úgy működik mint a hagyományos portnál.
A kérdésem, hogy normális működésre lehetne-e bírni a LED-eket a 74574-es kiegészítéssel? Idővel ki fogom próbálni. Csak érdekel, hogy nektek mik a tapasztalatok ezzel az USB - LPT "gyöngyszemmel." A DiscoLitez Pró verzió tényleg nagyon jó! ( Igaz az első indulás... :S ) Én eddig jutottam el vele. ( Még nem tökéletes!!! De próbálni jó lesz. )
A vassal nem haladtam de sikerült helyi hálózatban összefésülni a PRO Network Pipe funkcióját. Így utólag már nem is bonyolult...
Bár látom nincs nagy érdeklődés, de azért készítettem egy vázlatot. Már csak az USB-LPT fordítót kell munkára bírnom. Lehet átolvasom még egyszer az USB-s témákat...
Lehet, hogy az USB-LPT fordító kemény dió lesz.
Hello
Az a problémám, hogy a program nem látja a dll eketBővebben: Link Ugy mint ennek a kolégának. Win 7 (64bit) OS Próbáltam hogy ne a Program Files (x86) mappába rakjam fel winampal de akkor se megyen, mi lehet a gond? Saját LPT tesztprogramom működik, de ott inpoutx64.dll el van vezérelve.
Újraraktam mindent Windows xp compabilitás móddal, most más a hibauzenet. Bővebben: Link
Aki el akarja inditani a programot az tegye a következőt.
1. Megkeressük a winamp.exe-t 2.Aztán rámutatunk kurzoral és jobbklikket tartva nyomjuk,míg be nem jön egy menü. (1es kép) 3.Kiválasztjuk az utolsó menupontot (Properties- magyar windowson: Tulajdonságok.) 4. A megjelenő menüben kiválasztjuk a Kompatibilitás (Compatibility) fület. 5.Bepipáljuk hogy: Run this program in compability mode és ott kiválasztjuk hogy windows xp. És legalul bepipáljuk Run this program as an administrator (Futtatás rendszergazdaként) 2. Módszer Ha elég jó a pc-nk teljesítménye akkor rakjuk rá a windows xp mode ot. Bővebben: Link Nekem még mindig az a hiba mint az xp nél, nem találja a smartport dirvert.
Ja és miután megtettük hogy windows xp vel kompatibilisen fusson a program akkor csak a mellékletemet be kell másolni a : %SYSTEMDRIVE%\Program Files\Winamp\Plugins\DiscoLitez\DLOPs\ mappába
A %systemdrive% jelentené azt a meghajtót amin a windows van, általában C: A mellékletet felül kell íni, mert módosítani kellett a dll-eket. így működik a program Windows 7 en, nekem 64 bites verzión futott. |
Bejelentkezés
Hirdetés |