Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   174 / 308
(#) Class-A-. hozzászólása Máj 9, 2012 /

A VERONICA PLL. És a VULKÁN 6 kályha,amivel télen fűtünk és ne tudd meg + 40c fok meleget csinál .Az antenna csak nem fért rá a képre.
(#) sastas01 válasza Class-A-. hozzászólására (») Máj 9, 2012 /

Lehet tudok. Ha minden igaz a Hakko-nak minden fűtőszála hasonló, de a biztonság kedvéért egy tipusszámot tudsz adni?(ugyanígy a hegyek miatt is)
Szerk.: Hegyből általában több(5-10) darabot tudok egyszerre venni. Inkább egyforma, vagy különböző hegyek kellenek? És milyen alakúak legyenek ha egyfajták?
(#) Class-A-. hozzászólása Máj 9, 2012 /

Azt hiszem 631 a típusa a képeimen rajta kell,hogy legyenek.Ez egy komoly páka , legalább is az árából itélve 3-400 dolcsiért vettem AU ba.Alap hegyes hegyre lenne szűkségem.
(#) sastas01 válasza Class-A-. hozzászólására (») Máj 9, 2012 /

A típusa 936 os lesz .
(#) satlokk válasza Class-A-. hozzászólására (») Máj 9, 2012 /

Ezt én is így látom!Írígykedem kicsit a szkópodra ám!
(#) satlokk válasza Class-A-. hozzászólására (») Máj 9, 2012 /

És a lemaradt antennával mit fogsz,milyen sávon?Az előző képeken is nem semmi antennát szereltél.
(#) Class-A-. válasza satlokk hozzászólására (») Máj 10, 2012 /

Igen 936 os a páka.Az antennával, nem fogok hanem adok.Most nem ,mert BP n vagyok átmenetileg,de épitem újra a rendszert.
(#) Class-A-. válasza satlokk hozzászólására (») Máj 10, 2012 /

Igen!Az előző képen a tetőre szereljük az FM-DX antennákat.88-108 Mhz re , műsorszóró FM adásokat keresek rajta ,nagy távolságokból amit mások nem tudnak befogni . A szkóp vadi új,mint a többi cucc .20 Mhz s hang frekire vettem,két sugaras,Hung Chang cég csinálja.A freki mérőm is és a hang generátor is ettől a cégtől van,ezeket is újonnan vettem.És persze eredeti mérő kábeleim vannak hozzá.
(#) TAKLACO válasza Class-A-. hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Udvozletem
A feher szinu kabel kotozo nem birja az UV sugarzast ajanlatos kicserelni feketere vagy jo minosegu szigetelo szallagra , hogy a jovoben mar ne kelljen a teton jarkalni.Amugy cseccse antenna.Bővebben: Link
(#) Class-A-. válasza TAKLACO hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Valahogy ez még is bírja,mert vettem máshol fehéret és könnyen elszakadt. Ez már 5-6 éve fönt van! Igaz most már nem igy néz ki de, erről a szomszédom galambjai tehetnek! -(galambok ellen valami ötlet)-? - Igen a fekete az jobb lesz.
(#) _vl_ válasza Class-A-. hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Idézet:
„galambok ellen valami ötlet”

1. nem adni nekik kaját
2. légpuska
(#) Class-A-. válasza _vl_ hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Látod erre nem is gondoltam!
(#) nagy hoho válasza Class-A-. hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Nagyon finom leves van belőle. Egy csomó állatot meg eszünk mért pont a galamb lenne kivétel.
Persze más kérdés ha ezek verseny galambok -posta, pörtli- akkor értékesek és a lelövésük nagy kárt okozna.
(#) pepe091 válasza nagy hoho hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Viszont így meg neki okoznak nagy kárt... 22-es csapdája
(#) sastas01 válasza pepe091 hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Nincs rá valami hangfrekvenciás bigyó ? Mintha láttam volna valahol...
(#) satlokk hozzászólása Máj 11, 2012 1 /

Sziasztok!
Készülget az áttelepített műhelyecském,ez a mechanikai részleg,az elektromos ott maradt ahol eddig volt.Egyszerü és szerényes,most szereztem be régen óhajtott dekopírfűrészt is,meg egy elektromos kis fúrógép,igaz Tescósak de annyipénzért elmennek.Tervbe van véve egy állványos fúrógép,amely vagy asztali,vagy nagyobb lesz ez a beszerzési ártól is függ majd.
(#) kaqkk válasza satlokk hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Tán a másik hobbid a fa szobrászat ? Ennyi fejszét baltát mén nem láttam egy rakáson
(#) satlokk hozzászólása Máj 11, 2012 /

És még egy pár kép.
(#) nagy hoho válasza kaqkk hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Ha az asszonyból embert akarok faragni nekem is elő kell vennem minden baltát, fejszét.
(#) kaqkk válasza satlokk hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

remélem neked szerencséd lesz evvel a fúróval . Én is ilyet vettem tavaly de a 20 adik fúrás után elkezdett átugrálni ütvefúró állásba , ezt úgy "javítottam" hogy a
váltógomb mellé behajtottam egy gipszkartoncsavart
ami nem engedi kiugorni a gombot..
(#) kaqkk válasza nagy hoho hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Akkor te még nem hallottad a székely mondást ?
A sör nem ital , az asszony nem ember , a medve az meg nem játék !
(#) satlokk válasza kaqkk hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Remélem ,hogy egy-két évog müködik majd,annyit nem várok tőle mint a jó kis öreg Bosh gépemtől 15 évig müködött,most semelektrmos baja van hanem én volta a hülye zsákos maltert kavartam szegénykével és a forgórésről lekoptak a "bordák",Sajnos.
(#) satlokk válasza kaqkk hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Nem az hanem szegény jó apám gyüjtögete össze az összes kézi szerszámot,melyért hálás is vagyok neki,vagyis "örökség".
(#) nagy hoho válasza kaqkk hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Nagyon jó mondás ismerem!
De a nejem nem. Így marad a balta.
(#) nagy hoho válasza satlokk hozzászólására (») Máj 11, 2012 / 1

A forgórészeden kúpkerék van? Egy kép a Bosch-ról? Lehet, hogy tudok segíteni. Úgy is rég jártál nálam.
(#) satlokk válasza nagy hoho hozzászólására (») Máj 11, 2012 / 1

Szia!
Hirtelen pasz holnap csinálok képet róla és felteszem,no meg ha nem felejtem el akkor ha feléd járok el is viszem hozzád.Előre is köszönöm!.
(#) rascal válasza Class-A-. hozzászólására (») Máj 12, 2012 /

Itt van pár galamb elleni módszer. Bővebben: Link
(#) SALáta válasza satlokk hozzászólására (») Máj 13, 2012 /

Nézzél be a gumishoz nálunk, ahol használt cuccok is vannak, fele árából megvan és lehet még jobbat is kapsz.
(#) satlokk válasza satlokk hozzászólására (») Máj 13, 2012 /

Lefényképeztem a Bosh Fúrógépet.
(#) zoly15 válasza satlokk hozzászólására (») Máj 13, 2012 /

Hűű, ezt jól sikerült elkoptatnod
Úgy látom hogy valami párás/esős helyre tetted félre, pedig nem ezt érdemelné...
Következő: »»   174 / 308
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem