Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Szívesen.
Az Elektor oldaláról lehet letölteni :yes:
Nem komplett folyóiratot kell letölteni, hanem a keresőbe beírod, hogy mit keresel, aztán töltöd is... Regisztrálni viszont kell.
Itt a link. Viszont már csak regisztráció után enged letölteni !Bővebben: Link
[OFF]A tárhely nem az enyém, én is innen az oldalról szedtem
És itt a másik két fejezete a cikknek, talán nem haszontalan...
Ha így jobban tetszik Overload.. a lényegen nem változtat, de legalább annyit segít, mint ti!
Hello!
A HS500-ban volt hasonló áramkör, egy relé túlfeszültség esetén lebontotta a hangszórót, és egy ellenálláson keresztül szólt tovább. De lehet a ruszkiban "triac-os biztikiverő" van. "..de "aki csak okoskodni" akar inkább ne írjon, ha nem muszáj! " ezek szerint neked sem szabadna írnod.. üdv! proli007
*
Én arról az elektronikáról beszélek ami az orosz S30-asban feszengett, 2-3 cuki narancssárga tranzisztor volt benne és csak annyit tett, hogy túlvezérlésnél világított a led. A HS500-as szériában én nem találkoztam semmilyen elektronikával a hangváltón kívül, HS510-esem és HS511-esem is volt (Orionról beszélünk ugyebár). Sajnos ez sem vitt közelebb a kütyühöz .
Legyen a HS500-ban ilyen, de attól még nem S30-as elektronika, én pedig azt keresem!
http://retronom.hu/node/19647
Akkor leírom mindenki számára érthetőbben:
Az Orosz gyártmányú S30-as hangfal túlvezérlésjelző elektronikájának rajzát keresem! Nem alternatívát, nem egy erősítőbe építhető verzióját, nem relével kiegészített áramkört, nem egy "olyasmi" áramkört, hanem a konkrét kapcsolást, ha nincs meg senkinek akkor nincs. Egyébként nagyon nem ugyanolyan a kapcsolás, mivel az Orosz áramkör nem igényelt külön tápfeszültséget, hanem magának állította elő és a hangfalban helyezkedett el, nem az erősítőben. Elnézést, hogy félreérti bárki, ha egy konkrét áramkört keresek és, hogy véletlen félreírtam a nevét. A megrovást pedig tisztelettel elutasítom és figyelmen kívül hagyom! Idézet: „Köbzoli, láttam a clip-áramkörös topikot, mivel erről jutott eszembe, hogy ezt a kapcsolást hosszú évek óta vadászom már. Megjegyzem, ha valaki pl a Suzuki kapcsolási rajzát keresné az biztos nem elégszik meg a Ladáéval csak azért, mert hasonlít rá.” Üdv: Frici
Időközben egy félig orosz barátom besegített nekem, s hogy ne maradjon megoldatlanul a kérdés küldött egy rajzot az S-90-es hangfal elektronikáról, emlékeim szerint ugyanez a kapcsolás van az S-30-asban is.
"Köszönöm a segítő szándékot!"
Sziasztok én a robogómra szeretném megcsináln azt a dolgot, hogy a féklámpa necsak egyszerüen világitson hanem gyorsan rebegjen mint az uj fajta autóknál
Ha akkuról működik a féklámpa akkor egy NE555-ös időzítőt javasolnék egy fettel megtoldva.
Arra figyelni kell mindenképp, hogy a féklámpa általában test-re zárással kapcsol.
Szia igen a testre kapcsol és neked van ilyen kapcsolási rajzod?
Nincs, de ha kicsit körbenézel, mondjuk indexvezérlés vagy ilyesmi akkor biztosan találsz ilyet, az időzítés kiszámolásához pedig van itt fent egy program az NE555-höz.
(Ennyit tudtam segíteni egyenlőre.) De mégis találtam neked közben: Bővebben: Link Lap alja körül NE555-el van egy kapcsolás, csak az időzítést kell megváltoztatni szerintem.
Üdv!
Keresem a jvc rx-230r kapcsolási rajzát. A hangerő potival vannag gondok.
A gugli mindig segit. 3 reszes.
Letöltöttem kicsomagoltam megynyitottam és kiirta a Reader hogy egy két képet nem tud betölteni. És az kellene amit nem tud betölteni.
Sziasztok!
Másodszor indítom a témát, mert eddig sajnos nem kaptam segítséget. Yamada H6000 2.1-hangfalam szenved. A mélynyomó és a 2 magas sugárzó halkan és enyhén torzan szól. Találtam egy ellenállást egy dióda mellett, ami leégett. Sajnos emiatt a színkód nem látható. A nyák is elsötétült, így szúrt szemet . Szeretnék kérni kapcsolási rajzot és segítséget. Mellékelem a panelről készült fotót. Köszönöm szépen!
Sziasztok
Ágota DS-150 típúsú erősítőhöz keresek kapcsolási rajzot tud valaki segíteni nekem?
Ha igaz, akkor az a zéner előtét ellenállása. Tudni kéne, hogy hány voltos a zéner (rá van írva), és hogy mennyi a beérkező fesz (meg kell mérni), és ezután méretezhető az ellenállás.
Üdv! Keresek egy kapcsolási rajzot professzionális stereo
mikrofonhoz!
G-48-015A DC-AC 12V-220V inverter mérési rajzot keresek.Ugyanis vettem egy ilyen invertert és ha bekapcsolm a povert ,kiveri a biztositékot,ha kikerülöm a biztositékot akkor sipol és ha kiveszem a puffert nemtudok mérni mert nincs rajzom.Ezért kérem ha tudna valaki segiteni,meg köszönném!! tisztelettel:dukai.mihaly46
Üdv mindenkinek! Kapcsolási rajzot keresek mms460 5.1 multimedia speaker system rendszerhez. A probléma az hogy van mikor rajon a mélynyomóra egy búgás, utanna elmúlik magától az időtartama relativ.
Szia ! Utolsó fülnél nem nézted? (Schematics)
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |