Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Lapozás: OK   14 / 1274
(#) Kbali válasza Fery hozzászólására (») Okt 2, 2007 /

Szia!

Akkor segíthet szerinted a túlerősítés megszüntetése?
(#) Fery válasza Kbali hozzászólására (») Okt 2, 2007 /

Szia. Igen.
(#) Kbali válasza Fery hozzászólására (») Okt 3, 2007 /

Akkor asszem irány a UPC ügyfélszolgálat.
Majd jelentkezem az eredménnyel mások okulására is
(#) lobbooo hozzászólása Okt 3, 2007 /

Hali!!!

Van egy problémám a TV-el,a jelenség az,hogy nincs kép...ha rákapcsolok audio jelet,van rajt hang,azt mondták h a képcső jó,csak valószínű nincs fütés,de TV még sose bütyköltem és nem tudom hogy álljak neki.Tudtok segíteni???
(#) Fery válasza lobbooo hozzászólására (») Okt 3, 2007 /

Van valamennyi elektronikai gyakorlatod ? Műszered és szerszámod ? Ha van akkor tudok segiteni, ha nincs akkor vidd szervizbe amig életben vagy.
(#) Kbali válasza Kbali hozzászólására (») Okt 9, 2007 /

Ma voltak itt a UPC-s szerelők, visszavettekaz erősítőn a jelből, délelőtt nem is volt semmi hiba, de este újra előjött. Azt mondták, hogy a hidegben? jobban előjön, próbáljam meg nem a videón keresztül vezetni az antennajelet, hanem közvetlenül a TV-re kötni. Ez fog következni.
(#) temonddmeg hozzászólása Okt 12, 2007 /

Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem. Ma láttam egy kidobott Orion AT5561 típusú TV-t. (Orion 60) SAjnos már valami barom leverte a képcső nyakát, meg kicseszte a hangszórót, ettől eltekintve nem sérült. NAgyon szép állapotban van, tiszta kívül-belül, nem az a nikotinos pusztulat. (persze elhoztam A csövek szinte újszerűek benne, az elektronika szép, semmi javítás, égés stb, a sorkimenő és a környéke is nagyon korrekt. Szerintetek lehet bele szerezni képcsövet (szovjet képcső volt benne), vagy felejtős? Köszi!
(#) Parázs Gábor válasza temonddmeg hozzászólására (») Okt 13, 2007 /

Szerintem probáld meg.Méghozzá itt.A távjavítás menű pont alatt írhatsz a forumban itt nagyon jó tv szerelők vannak.Hátha valakinek akad.
(#) temonddmeg válasza Parázs Gábor hozzászólására (») Okt 13, 2007 /

Köszi szépen!!
(#) lobbooo válasza Fery hozzászólására (») Okt 13, 2007 /

Egy multiméterem van,meg kéziszerszámok is,egy próbát megérne,azt mondják nem lehet nagy baja...Akkor ha tudsz segiteni azt megköszönném!!!!
(#) Parázs Gábor válasza lobbooo hozzászólására (») Okt 13, 2007 /

Igy Fery hílyán segítek ha nem baj.Ha fűtés hibára gyanakodtok akkor ved le a hátulját a készüléknek és kapcsold be és ha van fűtés akkor a képcső nyakánál látod, hogy világit(izzik) ha nincs akkor nem látod.
(#) lobbooo válasza Parázs Gábor hozzászólására (») Okt 13, 2007 /

Dehogy baj!!!! Nem világít,nincs fűtés!!!!

Ha nem világit szerintem nincs fűtés, de ezért meg kell mérni, hogy biztosak legyünk.Abban viszont hogy melyik kivezetése a fűtés a képcsőnek nem tudom talán a rajz segít, ha van.
(#) Parázs Gábor válasza Parázs Gábor hozzászólására (») Okt 13, 2007 /

Ha nincs fűtés akkor szerintem két hiba lehetőség van:Vagy szakadt a képcső fűtő szála(szar ügy mert képcsőcsere).Vagy pedig a fűtés táp halt be, ez egyszerüen kiderithető multiméterrel csak tudni kell melyik kivezetése a csőnek a fűtés, vagy ha már azt tudod, hogy a tápból melyik a fűtés abból tudsz következtetni.Szerintem.
(#) gal csaba hozzászólása Okt 13, 2007 /

Helo.Tude valaki segiteni egy Schneider TV rajzal,21M301-es sasze Koszi

Ja még annyi, hogy ovatosan méricskélj és nyukálj a televizioban menet közben, de ezért figyelmes legyél ha kikapcsolod is.A fűtés feszültség (ha jól tudom) nem magas feszültség sőt biztos is, hogy nem magas fesz.De a tv ben kV nagyságrendű feszültségek fordulnak elő ami veszélyes.Ezért kell figyelemmel lenni mikor mérsz és szerelsz benne.

Az a baj nincs rajz hozzá,leg tudnám pontosan hol kell mérni,megpróbálok a neten keresni hozzá valami kapcs rajzot!A fűtőszálra nem lehet vhogy rámérni???
(#) spkkill hozzászólása Okt 13, 2007 /

Hy!
A minap kaptam egy régebbi grundig tv-t.Működni működik de sajna mikor kikapcsolom elmennek a beállítások.Leveszi a fényerőt,kontrasztot és a színt is. Szeretném orvosolni a problémáját,de sajnos nem tom hogy álljak hozzá. Van valakinek ötlete?

Rá lehetne söt rá is kéne mérni nem e szakadt, de az baj, hogy nem ismerjük melyik két kivezetés az a csővön.

Az is igaz! Megpróbálok holnapra szerezni doksit!azt jelentkezem!Ok!

Oké.Milyen tv is ez?Hátha nekem is sikerül szerezni.

megpróbálod,Köszi!!!
Thomson 29DF170
(#) Fery válasza lobbooo hozzászólására (») Okt 13, 2007 /

Sziasztok ha tudtok a képcső nyakáról egy közeli fotót akkor megmondom melyok a fűtés.
(#) lobbooo válasza Fery hozzászólására (») Okt 13, 2007 /

itt vannak!hnapra meg talán lessz doksi!
(#) Fery válasza lobbooo hozzászólására (») Okt 13, 2007 /

Csak a harmadikról, a panelról, egy közelebbi éleset légyszives, ezen nem látok semmit, Az is jó ha nagyobb felbontásban elküldüd MSN-en-
fery57@citromail.hu
(#) vicsys hozzászólása Okt 14, 2007 /

Sziasztok!
Keresem az
ORION 2150 STX
TV kapcsrajzát, szervíz könyvét...
Sajna nem indul a táp, csak erőlködik. Gyanítom, hogy a fet kakkant be. Jó lenne vásárlás előtt azért ránézni a rajzára.
A segítséget előre is köszönöm! :worship:
(#) Fery válasza vicsys hozzászólására (») Okt 14, 2007 /

Szia
Tudnál irni chassis számot ? Valószinüleg valamelyik 11 AK sorozat. A számot megleled a panelen vagy a hátuljára is rá szokták irni
(#) vicsys válasza Fery hozzászólására (») Okt 14, 2007 /

Csatolok 3 képet, remélem neked többet mond...
Ja, és köszönöm előre is.
(#) Fery válasza vicsys hozzászólására (») Okt 15, 2007 /

Ez PT 92 Chassis. Itt a doksi.
(#) Fery válasza vicsys hozzászólására (») Okt 15, 2007 /

Innen tudhatod meg.

PT 92.jpg

Következő: »»   14 / 1274
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem