Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Szia!
Akkor segíthet szerinted a túlerősítés megszüntetése?
Akkor asszem irány a UPC ügyfélszolgálat.
Majd jelentkezem az eredménnyel mások okulására is
Hali!!!
Van egy problémám a TV-el,a jelenség az,hogy nincs kép...ha rákapcsolok audio jelet,van rajt hang,azt mondták h a képcső jó,csak valószínű nincs fütés,de TV még sose bütyköltem és nem tudom hogy álljak neki.Tudtok segíteni???
Van valamennyi elektronikai gyakorlatod ? Műszered és szerszámod ? Ha van akkor tudok segiteni, ha nincs akkor vidd szervizbe amig életben vagy.
Ma voltak itt a UPC-s szerelők, visszavettekaz erősítőn a jelből, délelőtt nem is volt semmi hiba, de este újra előjött. Azt mondták, hogy a hidegben? jobban előjön, próbáljam meg nem a videón keresztül vezetni az antennajelet, hanem közvetlenül a TV-re kötni. Ez fog következni.
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem. Ma láttam egy kidobott Orion AT5561 típusú TV-t. (Orion 60) SAjnos már valami barom leverte a képcső nyakát, meg kicseszte a hangszórót, ettől eltekintve nem sérült. NAgyon szép állapotban van, tiszta kívül-belül, nem az a nikotinos pusztulat. (persze elhoztam A csövek szinte újszerűek benne, az elektronika szép, semmi javítás, égés stb, a sorkimenő és a környéke is nagyon korrekt. Szerintetek lehet bele szerezni képcsövet (szovjet képcső volt benne), vagy felejtős? Köszi!
Szerintem probáld meg.Méghozzá itt.A távjavítás menű pont alatt írhatsz a forumban itt nagyon jó tv szerelők vannak.Hátha valakinek akad.
Köszi szépen!!
Egy multiméterem van,meg kéziszerszámok is,egy próbát megérne,azt mondják nem lehet nagy baja...Akkor ha tudsz segiteni azt megköszönném!!!!
Igy Fery hílyán segítek ha nem baj.Ha fűtés hibára gyanakodtok akkor ved le a hátulját a készüléknek és kapcsold be és ha van fűtés akkor a képcső nyakánál látod, hogy világit(izzik) ha nincs akkor nem látod.
Dehogy baj!!!! Nem világít,nincs fűtés!!!!
Ha nem világit szerintem nincs fűtés, de ezért meg kell mérni, hogy biztosak legyünk.Abban viszont hogy melyik kivezetése a fűtés a képcsőnek nem tudom talán a rajz segít, ha van.
Ha nincs fűtés akkor szerintem két hiba lehetőség van:Vagy szakadt a képcső fűtő szála(szar ügy mert képcsőcsere).Vagy pedig a fűtés táp halt be, ez egyszerüen kiderithető multiméterrel csak tudni kell melyik kivezetése a csőnek a fűtés, vagy ha már azt tudod, hogy a tápból melyik a fűtés abból tudsz következtetni.Szerintem.
Helo.Tude valaki segiteni egy Schneider TV rajzal,21M301-es sasze Koszi
Ja még annyi, hogy ovatosan méricskélj és nyukálj a televizioban menet közben, de ezért figyelmes legyél ha kikapcsolod is.A fűtés feszültség (ha jól tudom) nem magas feszültség sőt biztos is, hogy nem magas fesz.De a tv ben kV nagyságrendű feszültségek fordulnak elő ami veszélyes.Ezért kell figyelemmel lenni mikor mérsz és szerelsz benne.
Az a baj nincs rajz hozzá,leg tudnám pontosan hol kell mérni,megpróbálok a neten keresni hozzá valami kapcs rajzot!A fűtőszálra nem lehet vhogy rámérni???
Hy!
A minap kaptam egy régebbi grundig tv-t.Működni működik de sajna mikor kikapcsolom elmennek a beállítások.Leveszi a fényerőt,kontrasztot és a színt is. Szeretném orvosolni a problémáját,de sajnos nem tom hogy álljak hozzá. Van valakinek ötlete?
Rá lehetne söt rá is kéne mérni nem e szakadt, de az baj, hogy nem ismerjük melyik két kivezetés az a csővön.
Az is igaz! Megpróbálok holnapra szerezni doksit!azt jelentkezem!Ok!
Oké.Milyen tv is ez?Hátha nekem is sikerül szerezni.
megpróbálod,Köszi!!!
Thomson 29DF170
Sziasztok ha tudtok a képcső nyakáról egy közeli fotót akkor megmondom melyok a fűtés.
itt vannak!hnapra meg talán lessz doksi!
Csak a harmadikról, a panelról, egy közelebbi éleset légyszives, ezen nem látok semmit, Az is jó ha nagyobb felbontásban elküldüd MSN-en-
fery57@citromail.hu
Sziasztok!
Keresem az ORION 2150 STX TV kapcsrajzát, szervíz könyvét... Sajna nem indul a táp, csak erőlködik. Gyanítom, hogy a fet kakkant be. Jó lenne vásárlás előtt azért ránézni a rajzára. A segítséget előre is köszönöm! :worship:
Szia
Tudnál irni chassis számot ? Valószinüleg valamelyik 11 AK sorozat. A számot megleled a panelen vagy a hátuljára is rá szokták irni
Csatolok 3 képet, remélem neked többet mond...
Ja, és köszönöm előre is.
Ez PT 92 Chassis. Itt a doksi.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |