Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
Uher RG-270 került a kezembe, hibával. Valakinek nincs hozzá kapcs rajza, vagy legalább vezetékelés sémája? (Google már kilőve) Köszönettel.
A 0107-hez van az elektrotanyán, nézd meg lehet hogy nincs nagy különbség.
Ez sajnos teljesen más. A 0104 teljesen elektroncsöves, a 0107 pedig tranzisztoros és máshogyan is néz ki a SM alapján.
Radiomuseum Itt fenn van, de nem kívánok beregisztrálni az oldalra egy rajz miatt. A neten nézelődve írta 1-2 ember, hogy megvan neki, de nem sikerült elérnem senkit. Lhanzi oldalán is van, de rajz nincs hozzá fenn és Ő nem válaszol a leveleimre. Bizonyos Bányai Gyula írta, hogy neki megvan, de az elérhetőségét sem tudom sajnos.
A szabalyzo "allitolag" egyutt jott a geppel amit kintrol rendeltek, volt bent meg a szabalyzoban egy 3 labu "valami" Na ez hianyzik belole. A link tokeletesen mutatja milyen szabalyzo csak kapcsolasi rajzot nem talalok hozza.
Ne vacakolj a meglevő konverterrel. Egy (auto)transzformátoros átalakító 240/120V-ra tökéletesen megteszi. A fúrógép teljesítménye az egyetlen kérdés...
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2012
Hat amennyiert venni lehet egyet annyiert mart egy uj furot is kapok igy semmi ertelmet nem latom.
Kétszer is kérdeztem, mekkora teljesítményű fúrógépről van szó. Miért titkolod?
Másik lehetőség.
Szia
ITT ennek a videonak a 4:56 - 4:50 között lévő lépcsőházvilágítását meg tudnánk "fapadosan" (olcsón) oldani? Esetleg megtervezni?
Sziaisztok lenne egy PYF-14A-N foglalatom azt szeretném rajta bekötni ha a szobatermosztát kéri a melegvizet kapcsoljon be a keringetö valaki le tudná irni nekem a bekötését
Írásjeleket, mondattagolást használnál!
A kérdés lehetne pontosabb? Miért kell relé a megoldáshoz? Hány voltos a relé (nem a jelzett foglalat) ? A melegvíz és szobatarmosztát szavak esetén más-más dolgot értünk általában, melegvíz a használati (fürdő)víz, szobatermosztát pedig a fűtést jelenti. Tehát miről is van szó? A relé(foglalat) tekercs pontjai a 13., 14. pontok. A relé 4 morse érintkezőt tartalmaz, 9...12. pontok a morsek közös érintkezői, 5...8. pontok a zárók, 1..4. pontok a bontó érintkezők.
Üdv! Találkozott már valaki ezzel az EQ-val? Úgy kaptam, semmi információval nem rendelkezek róla, és sehogy se sikerül beüzemelni. DIN csatlakozók vannak rajta, de fogalmam sincs hogy mit hova kéne kötnöm. Az utolsó képen látható jelek vannak csak amikből esetleg el lehetne indulni... Ha valaki tud hozzá rajzot, vagy bár mi nemű információt az kérem ossza meg, köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2012
Sziasztok!
DDC 505 S típusú dupla 7 szegmenses kijelző lábkiosztását keresem. Akinek van róla doksija, kérem ossza meg velem.
Hello!
Egy elemmel, és egy ellenállással egyszerűen kikereshető.. üdv! proli07
Sziasztok!
Problémám lenne, egy ELKIS Q84-6 táphoz lenne szükségem kapcsolási rajzra, valami miatt megszalad a B oldal árama, hogy miért még, nem sikerült kideríteni. Ha esetleg lenne még ELKIS Q84 minitorony kapcsolási rajzotok az is megköszönném! Üdv! Megott
Sziasztok,
KIA K2700 kis tehergépkocsihoz (platós) keresnék villamos kapcsolási rajzot. Ha esetleg valaki már összefutott vele, vagy tudná honnan lehetne megszerezni szóljon! Előre is köszönettel, ![]() J.
Sziasztok van egy kapcsolási rajzom ami van egy rajzjel amiről fogalmam sincs, hogy mi az.T10m/8 Ezen az oldalon van a T10m/8 elemről lenne szó. Nem jó a kocsin az izzítás a relé a gyújtást megkapja de a negatívot sajnos nem. Csak arra nem jövök rá mi keresztül ér oda a negatív.
Valószínűleg az autó karosszériáján keresztül. Az mindig testre van kötve.
Szia!
Oda van írva a rajzra, hogy "T10m– Steckverbindung, 10–fach, schwarz, Kupplungsstation E–Box, Wasserkasten". Fordíttatsd le!
Nekem ennyi van róla, talán segít. Tápról semmi...
Túl sok variáció nincs , ott a "magnetofon" bemenet jele, középen a kimenet (meg tán egy bemenet is, a másik nyilat takarja az elkó), és az EQ jelűn valószínű a módosított hang kimenet.
De a rajza innen beszerezhető.
Tisztelt fórumozok!
A segitségeteket kérném ,keresek kapcsolási rajzot. Goldstar tv -hez tipus cbs-4341 pc04x Az elektro tanyán nem található,másutt megfizetös A segitséget előre is köszönöm.
Köszi, ő lenne az, de ingyen kaptam, nem ér meg 5$-t a rajza, akkor inkább rájövök a bekötésére, (és remélem hogy működik ugyanis táphibás volt). Az elkónál egy be ki nyíl van rajzolva. A DIN bekötése úgy van hogy bal szélén bemenet közép a test és jobb oldal a ki ugye?
Szia! Köszönöm, de ezeket én is megtaláltam, kéne atápegységé is, sajnos az nincs benne.
Acorp 710A monitorhoz keresek kapcsolási rajzot. Tud valaki ebben segíteni? Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok, üdvözlet mindenkinek!
Nagyon keresem az egykori mechanikai Laboratórium VU32M vevőjének kapcsolási rajzát, dokumentációját, megvételre, fénymásolásra. Előre is köszönettel
Sziasztok!
Keresem, Nordmende Pa1650 sematikus rajzát, ha valaki megosztaná, megvenném és nagyon megköszönném. Köszönöm. http://postimage.org/image/qszpjr50/]Nordmende[/url]
Sziasztok!
Sajnos szétdurrant egy alkatrész a főpanelen az INDESIT WIDXXL 146-os mosó-szárító gépem fő panelján, és nem tudom mire cserélni, a többi alkatrész mérésre teljesen jónak tűnik. Az elektrotanya.com -on fenn van , de nekem nincs hozzáférésem. Esetleg ha valaki lenne olyan szíves elküldené nekem mailben? Hálás köszönettel! |
Bejelentkezés
Hirdetés |