Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha jól emlékszem, akkor talán az aceton oldja. Ha meg megszáradt, akkor manuális eltávolítás, tehát kapirgálás.
Már ott van 7 órája, a dörzsi szivacs egyenlőre nem szedte le, de már kezd bomlani
Én késsel kapargattam le a nagyját, a többit meg unalmamban körömmel szedegettem le.
Szerintem várok holnapig, aztán nekiesek késsel
Őőő, miért is van a kupakban nejlon kesztyű?
Én akkor találtam meg, amikor már kifújtam a palackot. Sosem érdekelt mi van a kupakban. No meg miért is nézegessem én annak a belsejét?
A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2012
De van xD de persze , ezt akkor vettem észre, amikor már olyan voltam
Anyám is panaszkodik a műsorok miatt. Én meg itt azt nézek amit akarok.
Nekem régen a hajamba ment, aminek hajnyírás lett a vége.
Ez így szokott lenni.
Druszám: az nem lehetett jó. Főleg, ha a növesztetted a hajad. Nekem elég kicsi mindig, ilyentől nem igazán kell félnem.
Én pedig Nem várok holnapig...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ne fárassz, így is elég fáradt vagyok...
Semmi ilyen anyagot, festéket, stb. nem szabad oldószerrel lemosni bőrről, azzal higítva-feloldva gyönyörűen felszívódik a bőrőn keresztül az emberbe. Majd lekopik. Műgyanták alkalmazásának biztonsági óvintézkedései között szerepel. Gumikesztyű sem mindig jó, jártam úgy, hogy a műgyanta oldotta a gumikesztyűt, és azzal együtt ragadt a kezemre, amíg le nem kopott. Kesztyűben jártam tavasszal pár napig.
Kapcsold ki a tv-t ülj fel a bringádra és nézz körül a természetben, amit a dobozban látsz az nem Magyarország. Egy csodálatos világ vesz körül bennünket. Egy pár hónappal ezelőtt történ az egyik élelmiszer multi pakolójában, hogy egy fekete rigó ült az egyik lámpa oszlopon. Csak akkor vettük észre a feleségemmel, amikor csodálatosan énekelni kezdett.
Abba hagytuk a pakolást a kocsiba és hallgattuk a rigó énekét. A pakolóban volt még vagy nyolc ember akik semmit nem vettek ebből észre. Itt tartunk már az ennek sem örül senki.
Nem kommentálom.
Nálunk még semmi nincs az esőt leszámítva.
Azért majd holnap nézd ezt meg. Lehet, hogy csak ijesztés.
Szerencsére azért vannak páran még, akik felfigyelnek az ilyen természet adta dolgokra. Mint például te is. Én is szoktam figyelni ilyesmiket (pl. szaglászni a virágokat), és nagy ívben le szoktam sz*ni, ha a velem egy korosztályban lévő élőlények 99,9 %-a rá se bagózik az ilyesmire (divatból + nem érnek rá + fontosabb a legújabb Androidos telefon a saját életüknél >> meg is érdemlik).
Én oda szoktam figyelni ilyenekre, például van egy varjú koma (nem rég jött) akivel minden reggel találkozok, és szemezünk egy kicsit. A bringás dolog sem rossz, csak rossz a bringám :S
A képek mobillal készültek 1200*1600-as felbontásban.
Majd ha lesz rá keretem, akkor lesz normális fényképező gépem. Addig marad ez.
Nem leszólni akartam. Neked fényképeződ nincs, nekem meg mobilom. Azért én sem tudok ilyen őszi, párás időben tiszta képet készíteni, még normális fényképezőgéppel sem. De nem is kell, a köd az ősz velejárója, ettől lesz oly sejtelmes a táj.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2012
Nem is rossz. Erre is vannak hegyek, de csak a határ túloldalán.
Nagyon szépek. Tetszik! Merre található ez a szépség?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |