Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Kb. 4 oldalt kellett visszakeresnem, de már vagy 1000-szer le lett írva itt, ebben a topicban is:
Íme, vizuális segítség PCB kollégának köszönhetően. Olyan jó volna, ha egyszer, végre-valahára vennék a fórumtagok vennék a fáradtságot, és használnák azt a @đ#°@&{}÷ß keresőt! Topi nem kis fáradtsággal elkészítette, erre szinte senki nem hajlandó használni!!! ![]() ![]() ![]()
Üdv!
Igazad van, de inkább ![]() elastone! Kersheted "thermal"-ként is!
És mi jár annak, akinek igaza van?
A pofája... Rendben, akkor: :pias:
Hy! Szerintetek mi a különbség a 4.16 és a 4.16r2 között? Melyiket érdemes használni? a 4.16r2 a legfrisebb verzió, ugye?
Azt nem tudom, mi a különbség a kettő között, de legjobb tudomásom szerint ez a legújab verzió, igen.
köszi a választ, eddig a 4.16 volt fent, de akkor majd felrakom a 4.16r2-t
![]()
Ha rájössz, mi a különbség közöttük, megírod?
![]() ![]() Előre is kösz! ![]()
Helló! Sajnos én se tudom leírni, hogy melyik a jobb, mert a kettő közül használtam valamelyik verziót, aztán volt egy windows reinstall, és még csak most rakom fel a progit, mert eddig még nem volt szükségem az eaglere. Amivel korábban szerkesztettem, annak meg nem emlékszek a pontos típusára, úgyhogy emiatt kérdeztelek meg titeket. Már felraktam a 4.16-t, de még most nem használtam, lehet, hogy egyből le is szedem és felrakom helyette az r2-t. Szerintem az valami javított verziója lehet... no de ki tudja....
![]()
Csá
Meg tudja nekem vkim mondani honna lehet letölteni az eagle 4.15-t? mert sehol se találom:'( előre is ksöz Idézet: „Talán, legegyszerűbb a gyártótól.”
Az előző hozzászólásban MPi-c kolléga leírta. Mi nem volt világos?
![]() Szerk.: Attila86-tal egyszerre írtuk a választ...
Ha még egyszer megkérdezed, esküszöm, kitiltalak a fórumból!
![]() ![]() ![]() ![]() Az aláhúzott szóra (gyártótól) állj az egérmutatóval! ![]()
ksz már megvan
![]() ja meg mgé egy kérdés a lisens keyt honnan lehet leszedni vagy vmi? ![]()
én mélg hülye vok ehhez
![]() a librariba h tok betenni cucokat mert tök üres ![]()
A CadSoft honlapján van egy halom lib file, amit le lehet tölteni, de alapból nem volna szabad üresnek lennie!
![]()
de msot töltötem le és tök üres:S
ilyenkor mit kell cisnálni?? De ha megnézem a lbr mappát akkor az tele van:S segitsen vki:S előre is kösz anélékül is benn kell lennie h a licenkskey nincs benn? Idézet: „anélékül is benn kell lennie h a licenkskey nincs benn?” Igen, a nélkül is ott kellene lennie. Azt kellene megnézned, hogy a Beállításoknál jó hely van-e megadva a különböző mappák számára. (Azt hiszem, ott szokott lenni olyan, hogy alapból a C:\-ben keresi a saját mappáját, és ha nem ott van, hanem pl. a Program Files mappában, akkor nem leli. (Sajnos fejből nem tudom, hol keresd, és nem vagyok otthon, de estére majd megnézem, ha nem boldogulsz vele!)
Legyél szíves nem 2 másodperc alatt összedobni a hozzászólásokat, hanem tessék rendesen megfogalmazni, és arra is figyelj, hogy olvasható legyen!
Nem hajt a tatár, meg lehet írni egy hozzászólást szép lassan, kényelmesen 2 perc alatt is, ráadásul olvasható lesz, és nem néz ki úgy, mintha odataknyoltad volna az oldalra a szövegedet! ![]() Még 1-2 ilyen összetákolt hozzászólás, és szárnyalni fogsz, mint a madár!
Szerintem először töltsd le innen azt ami megfelelő.Bővebben: letöltés
Ha már ezen eligazodsz, akkor akarj nagyobbal dolgozni, de ne nyilvánosan és illegálisan. |
Bejelentkezés
Hirdetés |