Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Lapozás: OK   44 / 443
(#) Frankye válasza elektrocad hozzászólására (») Okt 18, 2007 /

Mármint ne nyilvánosan, és NE illegálisan.
(#) kortez17 hozzászólása Okt 18, 2007 /

én nekm most 4.09-em van mert azon tanultam meg nyákottervezni
(#) dpeti válasza kortez17 hozzászólására (») Okt 18, 2007 / 4

+ a helyesírásra sem ártana figyelni...

ilyen szó, hogy meik, vok, ksz nincsen...
ez fórum, nem holmi chat!
Itt nem félszavas kérdéseket szokás feltenni, hanem szép nagy magyar körmondatokban megfogalmazottakat...
(#) elektrocad válasza kortez17 hozzászólására (») Okt 18, 2007 /

A kérdéseid alapján van még mit tanulnod!!!!
(#) elektrocad válasza dpeti hozzászólására (») Okt 18, 2007 /

Hello dpeti, a hozzászólásod pontokat ér!!! Sajnos én nem tudok adni, de remélem ezért, mivel ez általános érvényű, mármint a helyes fogalmazás és helyesírás, az egész fórumban, a moderátorok megadják.
(#) kortez17 hozzászólása Okt 18, 2007 /

de nem jelenit meg a librariba semmit
(#) Moderátor hozzászólása elektrocad hozzászólására (») Okt 19, 2007

Megoldva.
(#) Frankye válasza kortez17 hozzászólására (») Okt 19, 2007 /

Ebben a hozzászólásban leírtam.
Nem értem, ha felteszel egy kérdést, miért nem olvasod el a kapott válaszokat?
(#) MPi-c válasza (») Okt 19, 2007 /

Ha helyesen, és úgy írok, ahogy - az én szívemből is szólva - dpeti felsorolt, kaphatok 5 pontot?
(#) Frankye válasza MPi-c hozzászólására (») Okt 19, 2007 /

Legfeljebb 3-at! :hehe:
(#) kortez17 hozzászólása Okt 19, 2007 /

elolvastam a válaszokat de egyik se segitett
(#) Attila86 válasza kortez17 hozzászólására (») Okt 19, 2007 /

És próbáltad a válaszokban írtakat megcsinálni? Csupán az elolvasásuk nem biztos hogy segít.

Idézet:
„Jobb katt a control panelben a libraryra aztán USE ALL !”
(#) december13 hozzászólása Okt 19, 2007 /

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem Eagle-lel kapcsolatban. Én még a 4.09r2 verziót használom, de teljesen meg vagyok elégedve vele, ezért nem is igazán szeretnék váltani. A kérdésem, hogy a 4.16 lbr állományait be lehet e tölteni a 4.09r2-be? Illetve, hogy mivel tud esetleg többet a 4.16-os verzió?
Válaszotokat előre is köszönöm.
(#) Frankye válasza december13 hozzászólására (») Okt 20, 2007 /

Kezdem hátulról:
Hogy mi a különbség a két verzió között? Igazából nem sok. Legalábbis semmi olyan, számottevő újítást nem tettek bele, ami miatt sokkal jobb lenne a 16-os. Szerintem amatőr célra bármelyik kiválóan megfelel.
Az lbr állományok elvben teljesen kompatibilisek, tehát bármelyik lbr bármelyik Eagle-ben használható.
(#) Krisz03 hozzászólása Okt 20, 2007 /

Hali!
Meg tudnátok mondani, hogy melyik "library"-ben van a csatolt képen lévő panelbe ültethető sorkapocs?
Köszi előre is!
Krisz

sorkapocs.jpg

(#) dpeti válasza (») Okt 20, 2007 /

köszi
(#) MPi-c válasza Krisz03 hozzászólására (») Okt 20, 2007 /

con-ptr500
(#) Krisz03 válasza MPi-c hozzászólására (») Okt 20, 2007 /

Köszi szépen! Megtaláltam.
Már csak az lenne jó, ha tudnék is venni ilyet, de nem tudok, mert zárva a bolt... :no:
(#) kortez17 válasza Attila86 hozzászólására (») Okt 20, 2007 /

szeva
nagyon ksz a segitséget mert amit az elöző ember irt az bonyolut volt de a tiedet legalább megértetem
ksöz mindent
igy legalább müködik
(#) soskajoska hozzászólása Okt 20, 2007 /

szasztok!
Az Eagle használatával van problémám. Nekem 4.11 van ez mükszik. Egybefüggő fóliát akarok a megtervezett kapcsolásra feltenni. Addig OK, hogy "poligon", megrajzolom, majd "ratsnest" és kitölti. De hogyan kapcsolom mondjuk a földfóliához?
És pls. ne javasoljátok, hogy nézzek át tizen nemtudoménhányezer hozzászólást konkrétumot kérek, ha lehet
(#) soskajoska válasza soskajoska hozzászólására (») Okt 20, 2007 /

Bocsi itt egy példa. ez lemaradt

Példa.pdf

(#) MPi-c válasza soskajoska hozzászólására (») Okt 20, 2007 /

Pedig az olvasás és a kereső használata sokat segítene. Számtalanszor volt már róla szó, mind a két topic-ban. El kell nevezni a polygont: Name - kijelölés - névadás (pl.:GND).
(#) december13 válasza Frankye hozzászólására (») Okt 20, 2007 /

Köszönöm szépen az információt. Egyébként nagyon hasznos a fórum, jó, hogy létezik ilyen.
(#) soskajoska válasza MPi-c hozzászólására (») Okt 20, 2007 /

OK!
Ettől húz egy vonalat a GND-nek elnevezett fólia és valmi közé. Ha meg "autorute"-ot nyomok, akkor megpróbálja összekötni, de semmi más változás.
(#) soskajoska hozzászólása Okt 20, 2007 /

Köszi!
Próbálkoztam és rájöttem. A kapcs rajzon nem jelöltem ki a GND-t Így persze, hogy nem csinált semmit.
(#) MPi-c válasza soskajoska hozzászólására (») Okt 20, 2007 /

Ugye, megy ez! A keresőt használva azért hamarabb eredményre juthattál volna. És hogy volt már róla szó: Bővebben: Link
(#) kocici17 válasza (») Okt 20, 2007 /

Frankye igazad van de tévedsz is mert sosem tudni ki látogat ide és valo igaz ...köszönet a kollegának a fáradtságért. Lehet hogy átállok a protell-röl....rem:kalap le a kollega elött.
(#) Pulyka hozzászólása Okt 21, 2007 /

Sziasztok

Lenne egy kérdésem az Eagle 4.16 nyáktervező progival kapcsolatban
Lehet égés ,de eddig csak rajzolgattam(minnél pontosabban)ezt beszkenneltem,és kinyomtattuk az átvilágítandó fóliára... a múltban!!!
Elegem lett a pontatlan irkafirkákból,és el is készítettem egy próbát,amivel a következő a gondom:
Az egyenirányítóban lévő forrszemeket,és jelöléseket nem nyomtatja rá a lapra a nyomtatóm(lézer különben),az AC feliratot és a melette levő forrszemet a vezetővel,ill az egyenirányitó körvonalát kinyomtatja,csak az egyenirányitó "keretein" belüli jelőléseket nem!
Pedig a forrszemet jó lenne!
Miért van ez?

Külöben csak az egyenirányító forrszemeit nyomtatja a progi,a jelölés csak azért van,hogyha megnézem ezt eagle-ben tudjam,hogy miket takarnak a forrszemek?

Nincs tapasztalatom az Eagle-röl,még most ismerkedem vele!

Köszi,Tomi

untitled.brd

(#) Frankye válasza Pulyka hozzászólására (») Okt 21, 2007 /

Először néhány apróság:
A kezelése - ha megismered - nem bonyolult a proginak, ennek ellenére érdemes a felhasználói kézikönyvet alaposan végigolvasnod, sőt, a leírtakat a gyakorlatban ki is próbálnod.
A kézikönyv letölthető innen.
Ahhoz, hogy egy bizonyos réteghez (layer) tartozó dolgokat a program kinyomtasson, az adott réteget be kell kapcsolni a "réteg-kezelőben" (balra fent, kék-piros-zöld négyzetek az ikonja). A belső feliratok a Te esetedben a "tPlace" rétegen vannak.
Ezen felül egy keretet is kell készíteni, mégpedig a "Dimension" réteggel.
Van még valami: Amikor a vezetősávokat rajzolod, azt "illik" a forrpont közepébe bevezetni, nem csak a szélébe.
(#) Pulyka válasza Frankye hozzászólására (») Okt 21, 2007 /

Szia
Megnézem,majd a kézikönyvet,most egy gyors válasz erejére léptem be:
A forrpontokat nem véletlen hagytam úgy,különben tudom,hogy csúnya,de bárhogy igazgattam,sehogyse passzolt az e.irányitó forrpontjának a közepébe

Köszi a választ :worship:
Tomi
Következő: »»   44 / 443
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem