Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Nem fogsz véletlenül a közeljövőben rendelni?
Menjünk át privátba! Üdv
+1 csomag megjött, már csak 2+1hianyzik abbol az egyik holnapra várható. Maradék ketto szerintem nagyon elkeveredett valahol. Semmi hír felőlük.
Hello,
valaki aki tud németül meg tudná nekem mondani hogy ez a PT4115 IC 10db kerül ennyibe vagy 10db van neki eladó és darabja kerül ennyibe. A hozzászólás módosítva: Dec 9, 2012
Tíz darab annyi, de van, ahol még olcsóbb: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Dec 9, 2012
je 10 Stück - ez nem 10db-ot akar jelenteni? mert már megrendeltem és utána néztem hogy 10 van neki eladó és még csak én vettem :/
Láttam hogy van olcsóbb de direkt EU-n belülről akartam rendelni, hogy még karácsony előtt megérkezzen, addig el kell készülnie a világításnak. edit: látom javítottad az ötöt, már megijedtem A hozzászólás módosítva: Dec 9, 2012
A HQ-nál sem lett volna drágább, és másnapra ott van...
Szlovákiába is szállítanak?
A hozzászólás módosítva: Dec 9, 2012
Nem tudom, többség csak MO-n belül szállít úgyhogy nem is nagyon szoktam nézegetni a Magyarországi e-shopokat.
A HQ Elektronika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. csak Magyarország területén belül szállít.
Van olyan akinek mostansag nem erkezett meg ebay-es illetve dealextrem-es csomagja ?
Egy honapja rendeltem 3 kulonbozo helyrol, aztan azota sincs semmi. Ha egyet lenyultak, meg hagyjan, de mind a harmat mar csak nem.
Nekem a pont egy hónapja megrendelt cuccom másfél hete jött meg.
Igaz nem ingyenes szállítással, mert tavaly ilyenkor én is heteket vártam rá. (ezeknél általában összevárnak egy nagyobb volument) Ünnepekkor nagyon lelassul a kínai posta, különösen az ingyenesek. De még az is lehet, hogy már a VÁM-on ülnek rajta.
Nekem 5-ből 3 csomag nem jött meg az utóbbi időben, és már nem is fog
Sajnos szinte teljesen leállt a szállítás, sorban tűnnek el a csomagjaim.
Meg kell próbálni először reklamálni, a becsületes eladó visszautalja a pénzt.Ha nem , marad a fenyegetés a "Resolutin Center"-rel, és azzal, hogy negatív minősítést adsz.Újraküldést nem szabad elfogadni, mert ő is tudja, ha nem adja fel, akkor is kicsúszol a reklamációs időböl. Tapasztalatom szerint a kisebb összegeket,( max. 20USD ), szinte első reklamációra visszautalják. Üdv,Csupasz
Szia! Én azt vettem észre, hogy azok a csomagok amelyek az Usa felé indulnak azok késnek jelentősen, tehát ott lehet valami gond, mivel a nyomkövetés Kínából szinte másnap megjelenik és 2-3 nap múlva az Usában beragadnak valamiért. (Lehet hogy ott is ellenőrzik őket) Nekem eddig 20-20 megjött igaz volt amelyikre a megadott időnél 2 héttel is tovább kellett várnom de a 45 napba mindig belefértek.
Azért még ne temessetek semmit, nekem múlt héten megérkezett 3 csomagom.
Kettő Kínából (igaz mindkettő DHL fizetős postával) - ezek 2 illetve 3 héttel a kifizetés után. Meg egy az USA-ból, az is 2 hét volt (benne a vámon töltött idővel). Még egyet várok "from China", az már túl van a 3. héten, igaz "ingyenes" küldéssel kínálták. Ha január elején sem jön, akkor meg reklamálunk a PP-nél, és leveszi az árát az eladótól.
Tegnap megerkezett az egyik csomagom a harombol, amit meg tavaly rendeltem, azert ez durva, 42 nap volt. Legkozelebb meggondolom, ha csak 1-2 ezer forintos dologrol van szo, hogy inkabb megveszem itthon dupla annyiert, mint hogy tobb mint 40 napot varjak ra, es akkor meg el is veszhet, mert a masik ketto az kitudja hol van . Akkumlatorrol van szo, meg jo, hogy ennyi ido alatt nem ment at melykisulesbe.
Jut eszembe, azt tudjatok, hogy ezek az ingyenes kuldesek hogy mukodnek ? Ez tenyleg ingyenes kuldes, mondjuk a kinai allam fizeti, vagy benne van a termek araban a posta koltseg, csak nem irjak ki ?
Persze azt nem ertem, hogy tudnak peldaul egy 3 dollaros ongyujto araba meg posta koltseget is beletenni. Szoval nem biztos, hogy ez az ingyenes kuldes olyan * dolog, 1-2 dollart megerne, hogy tutira megerkezen mondjuk 2 het alatt. A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2013
Az a helyzet hogy ha nem ingyenesen vagy borítékban 6-8 dollárért, hanem mondjuk DHL-el és kartondobozban trackinggel küldik a holmit, akkor nem 1-2 hanem 32-38 dollár a posta. Igaz ilymódon gyorsabb és biztoságosabb, de egy 5-8 dolláros alkatrésznél (még ha hármat is rendelsz) elég tetemes részét teszi ki az árának a posta.
Kici kínai ismeri a mondást: "szok kici sokra med..." Nézd meg az ebayen, több ezer-tízezer eladásuk van világszerte pár dolcsis cuccokból ingyenes küldéssel - és még az értékelésük is 98% körül van tartósan. Idehaza meg ha megtalálod ugyanazt a terméket, 10-20xos áron kínálja pár észér kereskedő
Én ilyenkor a Resolution Centerben indítok egy Case-t, hogy küldje vissza a pénzemet (40 napon belül lehet, de a becsült szállítási idő végén, tehát 30 nap után elindítom). Nem egyszer volt, hogy 40+ nap volt, mire megjött, de legalább ingyen volt
Én is így szoktam, mert szeretik húzni az időt.Egyszer felültettek azzal, hogy újra küldik, na azóta is várom....
Üdv,Csupasz
Velem is előfordult, akkor szoktam rá erre.
Tegyük hozzá a dologhoz, hogy az elmúlt két hét a karácsony és szilveszter körüli idő kiesett, mivel akkor nem dolgoznak sehol. Lehet már két hete a központban várta a sorsát a csomagod pesten, de csak most hozta a postás. Tehát két héttel korábban megkaphattad volna, ha nem jön közbe a karácsony és újév. Én is most kaptam meg két csomagot, egymás utáni két napon, ami egy napon lett rendelve.
Én is várok egy november végén rendelt csomagot. Előtte, november elején ugyanettől a cégtől rendelt cucc 10 nap alatt megjött. (G&C) Véleményem szerint nem rajtuk múlik.
Olvasgatom itt, hogy ki mit hogy szokta stb..
Megosztanák akkor én is egy kis infót az én tapasztalataimról és szokásaimról. 1. Megrendelem a terméket és kifizetem. 2. Ha 35. napon nincs a kezemben, akkor írok neki, hogy nem jött meg legyen szíves visszautalni a pénzt. 3. A) Megkérdi, hogy ha majd lejön visszafizetem-e (válaszolok rá, hogy igen) esetleg várnék még pár napot (válaszolok, hogy igen max a 43. napig várok). B) Nem válaszol esetleg válaszol hogy visszautalja és mégsem érkezik meg a pénzt sehol. 4. 44. napon. A) Ha paypal-en látom, hogy megérkezett a pénz akkor rendben vagyunk. - Adok neki pozitív visszajelzést. B) Nincs a pénzt a paypal-en ez esetben ügyet nyitok 44. nap késő este. 5. Mégis megérkezik a csomag, akkor ez esetben írok neki, hogy megérkezett és visszautalom a pénzt ha az áruval megvagyok elégedve. Ha nem vagyok vele megelégedve, mert nem az jött le amire számítottam esetleg hibás, törött használhatatlan stb.. akkor nem szólok neki egy szót sem arról, hogy lejött és pénzt sem kap. 6. Ha ő rám ír, hogy tudja hogy megérkezett legyek már szíves visszafizetni, akkor készítek a termékről egy videó felvételt, hogy az nem az amit én kértem (hibás törött stb..) majd azt feltöltöm youtub-ra nem listázottra, és elküldöm neki a linket hogy mi a gond. Vagy elfogadja, vagy nem és vitázik majd ügyet nyit, ha nyit akkor oda belinkelem a videót bizonyítékként, hogy baj van a termékkel. Az ebayesek meg nekem fognak hinni, mert ott a videó, és 100%-os az értékelésem. Vajon miért is verném pont őt át, ha a többi jó pár emberrel semmi gond nem volt? Utóirat: Jött már nekem le csomag 96 nap után is!
Nagyon korrekten oldod meg a problémát!!
Muszáj most már így!
Mert az elején amikor elkezdtem ebay-ezni vesztettem el pénzeket amiből így sincs valami túl sok a mai világban nékem. És akkor elhatároztam attól a ponttól, hogy bebiztosítom magamat 100%-ra. Azóta remekül működik ez a módszer. Azt én sem értem, hogy hogy lehet 1 dolcsis árura is free posta, érdekes de addig a jó míg így van.
Nem gyenge, a 49. napon megerkezett egy ujabb csomagom, ezek szerint ido kerdese tenyleg megjonnek. A postas is furcsalta, hogy mit keres nala egy novemberi csomag januarban, folleg hogy legi postaval jott.
Persze a 25 - 30 dollaros dhl-es, fedex-es csomag kuldes az nyilvan nem eri meg. De az ebay-es rendelessel egyidoben, egy Malajziai webaruhazbol is rendeltem, egy par dollaros alkatreszt, amire 2.5 dollar posta koltseget szamitottak, es az a karacsonyi kaosszal egyutt is, megjott 2 het alatt. Ezert gondoltam, hogy talan mar 2-3 dollarral is biztonsagosabba lehetne tenni a postazast.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |