Fórum témák
» Több friss téma |
...ez a hatodik a motor tengelyéről (az előbb lemaradt), ha jól megnézed itt is látszik valami gumiaprólék féle a tengelynél.
A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2013
A motor nem szorul könnyen forog a tengelye?A 4. képen van egy X2 es táp kondi.
Az lesz a cserés!A fele mosogatógép forum arról szol hogy ezt kell kicserélni csak nem ebben a tipusban Szóval azt cseréld ki aztán meglátjuk mi lesz. A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2013
A motor nem szorul. Köszi, akkor próbálkozom! Majd jelentkezem!
Sziasztok!
Candy CDI45-ös mosogatógépnél E4 hibakódot jelez bekapcsolás után.Ilyenkor a szivattyú nyitott ajtó mellett is működik kb 30 sec-ig. Utánanéztem egy-két oldalon, ahol másnak uerre a problémára az alsó tálca viztelenítését javasolták. Volt ki szivaccsal itatta fel, volt ki egyszerűen az egész gépet az elejére fektette,h kifollyon a víz. Bevált nekik. A problémám, hogy hogy jutok az alsó tálcához? Nem merem az elejére fektetni nehogy olyan helyre jusson be a víz ahova nem kéne.
Elég ha picit oldalra döntöd.De először meg kéne keresni azt a részt ahol ereszt és azt kiiktatni és akkor nem kéne döntögetni se.Az alsó tálca a készülék legalsó burkolata alul.Lehet hogy a keringető szivattyú ereszt.
Tisztelt Mindenki!
Mosogatógépem nem szivattyúzza ki a vizet, viszont a szivattyú működik, hallom. Mindent kitisztítottam, szétszedtem a szivattyút, nem láttam hibát, kint is bekötöttem, működik. Érthetetlen számomra miért nem tolja ki a vizet. Biztosan van valami amit nem tudok. Kérlek benneteket, ha tudtok segítsetek. Típus: Whirpool ADP 232 S Köszönöm előre is. Szép estét.
Vödörbe kiengedi? A fali lefolyó nincs eldugulva?Csövekben dugulás nincs?
Vödörbe is csak úgy, ha teljesen megdöntöm, de akkor is csak épphogy csurog, nem nyom. Dugulás nincs sehol.
Ha plaset szivattyú van benne akkor megdöglött. Cserés. Kb 1200-1300 Ft.
Én is gondoltam rá, de az miből látszik, mert működik? Egyébként az van benne, gondolom mágnes szivattyú.
Ezek ilyenek.Egy idő után kikopnak és csökken az erejük nem olyanok mint a régebbi HAJDU mosógépben lévő EVIG meg HANNING szivattyúk amikbe még a szimering is cserélhető volt.
Igen én is gondoltam erre, csak szerettem volna egy megerősítést és nagyon köszönöm a segítséget. Egyébként a mágnes gyengülhetett benne?
Amúgy 1300-ért hol lehet venni ilyet?
Szerintem bármelyik boltban ahol vannak ilyen alkatrészek tudsz venni.Hát nem tudom hogy ott ahol Te laksz ott mennyi mert ez lehet akár 1500 vagy még több is.Hát általában a közepe kopik szét és azért ilyen erős bugó hangja lesz és minél hangosabb annál jobban szét van kopva a bele.
Nagyon köszönöm a segítséget és az értékes infót, ha kicseréltem és jó lesz, ismét jelentkezem.
Budapesti vagyok, már neten nézelődtem, a XI. kerületben a Zsombolyai úton van egy üzlet ott láttam ilyet, de biztosan van máshol is bolt. Szép napot, Sándor
Sziasztok !
A gondom a következő , háta van valakinek valamilyen ötlete.: A mosógépnél a szerviz piros led világít,a mosást valószinű centrifugálás kivételével befejezte , a vizet ki szvattyúzza ,de nem lép tovább ekkor gyullad ki a piros szerviz led ,új program inditásánál is el kezdi a vizet szvattyuzni majd a szivattyuzás abba hagyása útán a piros szerviz led vilgágít és nem folyatja a programot ,a szürőket megnéztem ,a vizcsap nyitva , a vizet ki tudja szvattyúzni , gyakorlatilag a szivattyuzáson kivül mást nem csinál ,iiletve azt befejezi és nem lép tovább , a funkciók ledes vissza jelzés alapján állithatóak . A tipusa :WHIRLPOOL AWE G516
Nagyon köszönöm, a döntés jó döntés volt, a víz kifolyt, lehet tovább mosogatni.Amúgy a mosogatógép 6 éves eddig 3x jelezte ugyanezt a hibakódot. Elsőre szakszervízből szerelő szivattyúcserét javasolt. Megtörtént. Több hónapra rá már parkoltattam a problémát pár hétig.Semmit nem csináltam, de egy alkalommal próbabekapcsolás során működött tovább. Ha ismét a szivattyú ereszt azt működés közben látni fogom?Még legalább egy évet jó lenne, ha kibírna!
Igen ha leveszd az oldalát akkor láthatod hogy hol ereszt.Persze ez lehet más is nem csak a szivattyú is.Èn úgy tudom hogy a Candy ba előszeretettel tesznek olyan szimeringet ami-hogyha sokat áll a gép- akkor beáll és le is ég a motor.Ha még esetleg garanciás a gép akkor érvényesítsd!!!
Szia!
Megvettem a szivattyút, beszereltem és oké. Köszi még egyszer. Üdv, Sándor
sziasztok lenne egy kerdesem mar eleg regota kuszkodok egy problemaval vettem egy gorenje mosogepet es egy ido utan elkezd sipolni minden egoje villogni es a kijelzomon egy E3 valami hasonlo jel jelenik meg mint egy E es egy forditott E betu
es ha ujrainditom mukodik tovabb de 1 momsasnal tobszor is megcsinalja koszonom szepen a segitseget elore is !!!!!mi okozhassa eszt
Egy típust kérünk mert gorenjéből is 1000 féle van!
Szép estét!
Segítséget kérnék, szerelésben vagyok Egy siemens mosogatógépnek szeretném levenni a hőcserélőjét oldalt, de belülről "fogja" ez a kerek műanyag alkatrész. Hogyan lehet ezt kivenn? Csavarni pattintani próbáltan, de nem igazán mozdul. Előre is köszönöm a segítséget.
Ha jó emlékszem akkor csavaros.Beledugsz egy csőrös fogót és kicsavarod.
Köszi a gyors választ. Próbáltam a közepébe, 12-es imbusz, de nem mozdul Félek, nehogy eltörjem.... Gondolom órajárással ellentételes irányba - normál csavarként.
Passz nem tudom nem tegnap csináltam.Inkább fogóval próbáld meg akkor nem tudod a közepét eltörni.
Szia!
Újabb probléma, a gép jobb oldalán szivárog a víz, a bekötések a bal oldalon vannak. Ajtónál nem látok folyást, nem tudom mi lehet. A másik baj az, hogy működés közben csak kívülről látom, ha meg felfordítom, akkor a benne lévő víz is kifolyik, nem lehet látni honnét folyik. Úgy vettem észre mikor moss, meleg a víz akkor folyik, de lehet addigra ér le, nem tudom. Ha lefuttatok egy rövid progit, mondjuk csak öblítés, akkor nem láttam folyást. Lenne valami tipped? TÍPUS: Whirlpool 232 S mosogatógép Köszi, Szép napot. Sándor A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2013
Vedd le az oldalát és kapcsold be!Addig csak találgatni lehet.
Oké, csak azt gondoltam, hogy azt nem lehet, mert a külső lemez felül pop szegecses, az alatt az nem egy zárt tér? Fekete szigetelőanyaggal van bevonva. Jobboldalt elöl folyik inkább, de nem az ajtó alól.
A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |