Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Most készült el a PT2258-as digitális hangerőszabályzó design nyákmegoldással.
És élesztve, bedobozolva.
Gratulálok! Nagyon szép a doboz,király. A nyák az gondolom festett...
A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2013
Igen festve lett. A relék is szürkék lettek volna, de a fehérből pont volt 3db. Erősen gondolkodom, hogy a másik 2 dobozt is megtartom, egyre jobban tetszik.
A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2013
Ez nagyon tetszik nekem! Szép panel így feketén, rendezetten.
Á jó az így fehéren Csak máskor ügyelj arra hogy ne legyenek " részegek" azok a kondik!
Már kijózanodtak , beépítéskor picit küzdeni kellett a kábeltömeggel. Amúgy jóval zajtalanabb, mint a korábbi verzió, nagyon boldog lennék mára, de beforrasztás közben lekapcsolt a páka és úgy is maradt...
Volna még egy másik verzió is, de ez a gomb már túl nagy.
Marad rajta nagyon kellemes így tekergetni, csak az a baj, hogy az encoder picit teszkós és lötyög a tengelye.
A gomb átméröje jó csak kicsit magas .
Nem olyan magas, az optikai csalódás a gép miatt és már nagyon megszoktam, így tetszik.
Szép lett .A technikán esetleg még úgy tudsz javítani , hogy enyhe sósav+víz oldattal letudod szépen szedni az igen sűrű vonalak közti papír maradványokat , de nem szabad fogkefével dörzsölgetni .Egy pici vattára teszel ebből a sósavas oldatból , és nem dörzsölve , csak úgymond itatás szerűen a felületre vinni, közbe közbe vízzel is lemosni .Amikor már sehol nem látsz maradványokat lemosni rendesen vízzel, hagyni megszáradni , utána , ha van lamináló ez legyen előmelegítve átengedni ala natur a nyákot.Ha nincs lamináló akkor egy felfordított meleg vasaló talpára tenni , és áthengerelni egy gumi hengerrel.Ezzel azt lehet elérni , hogy szinte lerobbantani nem lehet a rajzolatot a nyákról , és sokkal jobban ellenáll a további munkálatoknak.Tényleg szép lett egyébként.-
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2013
Szép ez így is, csak felmerül a kérdés, hogy a gombot kell tekerni, vagy a dobozt?
Sziasztok!
Tulajdonképpen nem építésnek számít, de megjavítottam az erősítőmet (Pioneer /ami Videoton/ e7386-osomat), legalább is remélem, hogy most már fog szólni... Készítettem egy képet róla, a képen látható a beforrasztott 5W-os ellenállás, rajta pedig a régi, picit elszenesedett őse... További szép napot!!!
Nagyon szép lett a panel, grat Miben tervezted illetve a kvarc körül miért hagytál egy kis teliföldet? Csak úgy vagy számolgattál is valamit?
Köszi, vele készült. A kis teliföld kísérletezés céljából került oda sacc/kb. alapon (meg az ellentétes oldalra szintén), mert eddig sosem foglalkoztam a zavarok kiszűrésével, és úgy gondoltam, itt az alkalom, és ezen majd jól megnézem szkóppal, hogy milyen eredményt ad.
Szerintem ugyan az a panel dolgozik benne ami a 6383ban is,oda elég egyébként egy 3W-os is már az is bírja,én a söntök helyett raktam be 5W-osakat bár végülis jó így is csak az jobban elfér
Ez igen, profitól profi munka. Hogy csinálod hogy nem sorjásak a furatok?
Volfrám-karbid fúróhegy, magas fordulatszámon.
Mondjuk ezeken a képeken pont nem látszik az eredmény, mert a maratás-ónozás utáni, ill. a beforrasztott állapot van csak, de tényleg nincs sorja. A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2013
Most látom. Tényleg nincs is kifúrva. Az otthoni gépen szinte teljesen levettem a fényerőt a monitorról. Azon kifúrtnak tűnt.
Üdv: készült egy tranzisztorellnőrző a RT86/6-os számában közöltek szerint. A kvarc frekvenciáján rezgeti be a MOSFET-et, j-FET-et, vagy a bipoláris tranzisztort. A berezgés létét a műszer jelzi.
Na, már megint mi készül...? (Igaz még csak teszt)
Bővebben: Link (Nagy köszönet SzPistinek a segítségért!)
Dögöljek meg. Harangjáték egy ............... na mihez is? hát az egyik órához.
Jól gondolom?
Persze, hogy órában. Mit vártok egy akut hourofiliában szenvedőtől...?
Kapucsengő?
Az egyik kollegám nemrég egy galambturbékolást vett fel az ablakuk alatt, és az a kapucsengője Mondanom sem kell hogy ifjú házas |
Bejelentkezés
Hirdetés |