Fórum témák
» Több friss téma |
Tudod Gyula74
Ez igyaz de nem csak igy megy hogy a gep pl: 150.0000ft es akkor kevesebb a fej .merthogy az a lelke. Itt ket dolgot is szinkronba kell hozni . Jo fej ... rosz lang ..rosz fordulat. Ha ez a 3om dolog szinkronban van talan rendben lesz minden. nem az anyag artat kell Megfizetni es nem az anyagut meg a munkadijat. A technologiat . Ez magaban foglal mindent es nem adhatja majdnem annyiert mint egy komplett gepet. Ez a dolog rajta mulik hogy mennyi az annyi.
Bővebben: Link
Süti deko Itt lehet ízesítő aromat rendelni rengeteg valasztk van . 1kg cukorhoz és 50ky cukorhoz . Es tenyleg nagyonfinoman at adjak az aromat . A kedvencem a kek szollo. A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2013
Igen ki dolgoztam két másik fejet, amit vattacukor gép gyártó cégek kb. 70-80 ezerért árusítanak. Én jóval olcsóbban megcsinálom.
De szerintem épp eleget segítettem azzal a működő cukortálam műszaki rajzával s leírásával amelyik a videómon is látszik. A 2 továbbfejlesztett fej pedig kulissza marad, ugyan is a későbbiekben komolyan szeretnék foglalkozni a vattacukorgépek gyártásával és forgalmazásával. Én a komplett gépet kevesebbért árulom mint "150 000"! És a fejet magában jóval olcsóbban csinálom mint a komplett gépet. A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2013
Szerintem meg lehet érteni...
Ez most pont olyan... mint pl. a kürtöskalács árusok sem mondják el senkinek, azt, hogy hogyan kell sütni a tökéletes kürtöskalácsot. Vannak olyan kürtöskalács sütők akik díj fizetés ellenében megtanítanak, hogyan és milyen trükkökkel kell sütni a jó kalácsot. Az tény, hogy a 2 profi fejet nem osztom meg, viszont segítettem egy nagyon jól működő fejjel! A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2013
Teljesen igazad van es tiszteletben tartva.
jovoheten teszek fel kepeket a fejrol amit keszite egyszerű sitve. A Rég ebbi geprol ha ossze raktam teszekfel videot es kepet. A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2013
itt tudjatok megnezni a Vattacukor gep ,motor fordulat szamat allito kutyunek
Bővebben: Link
Ez a 10 A szerintem kevés!
Ez rengeteg pénzbe kerül, én összerakom 2.500-3.000 ft -ból ami 30-40 A!!!
Igen nem rossz dolog a fordulat szabályzás amíg a fejet melegíted addig ok de utána teljesen felesleges a fordulatot állítgatni, amikor van egy fordulat amin tökéletesen szórja a cukrot akkor azt minek állítgatni ??????
Ezt egyszerűen csak ki kel számolni és olyan éksziltárcsát kell esztergáltatni Dauer szerintem ne költsél ilyen dolgokra A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2013
Hali
Egy ektromos mernok haver merte ki nekem. S ő mondta hohy ez bovn eleg. Ugyan ezt mondtam neki hogy meg csinalom kevesebb bol. Ne felejtukel hogy EGYEN ARAM es nem valto. EN ELFELEJTETTEM!!!! DE IGaz e m vagyok valami nagy elektromos ember.. Kivanom hogy sikeruljon bizzos masok ugyessebbek mint en
Igy van pontosan ezt gondoltam en is.
Mikor a kész gépen. Beállítások elvegeztetek.. HOLVEGEZTETEK EL.???? Hujesegnek gondoltam de igy van. 1.hagy fok van 2.paratartalom .ennyi de .ezek határozzák meg a mukodesket. De probaljatok ki .melegben .hűvösen. Magass es alacson Para tartalom nal. Sajat tapSztalatbaol beszelek. Ezek nagyon sokat befolyasolnak a gyorsSagon es a minőségén is. A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2013
Dauer telefonról ír azért nem pontos mindig ;\
Na na... az, hogy egyen áram vagy váltó áram, az attól függ ki milyen motort tesz rá!
Nekem pl. a legelsőnek megépített gépemen egyen áramú motor van a második saját gépemen pedig váltó áramú!
Elnézést erek ha nem mindig vagyok ertheto.
De szovegszerkeztos telorol irok es nem magyar a billentyű zet.. A nagybetuk pedig ki emeles és nem kiabálás
Ez igy van ki-ki milyen motort hasznal.
220v os motor a leg egyszerűbb sima porszívó szabalyzo kivallo hozza. Egyen áramú 12v az egy kicsit neccesebb.szabajzot ra rakni. Igaz nemi befektetest ra aldozni. Egy eredetire mint ossze barkacsolni ami nem lesz tokeletes. Igy jartam enis.mert olcsobban akartam ki hozni de dragabbra jott ossze.. Ez a megoldas csak akkor kivitelezhető ha ingyen vannak az alkat reszek. De aki megteheti annak tudom alyanlani.
Köbzoli semmi ????
Tégy te is valamit az asztalra nem csinálod még a gépet , vagy legalább szólj hozzá A hozzászólás módosítva: Feb 15, 2013
Hali!
Van itt valaki akinek nagy PB palackról üzemel a vattacukor gépe? Milyen égőfej van rajta? Csak egy sima kis fej, vagy cső, aminek a végén egy 1-2 mm -es furat van?
Üdv ..
Máskor én direktbe rá kötöttem a nagy gázpalackot, mert nem volt itthon kis palack a kis gázlámpa égőfejére semmi csökkentőt nem használtam . Kicsit veszélyes volt de tudta kezelni a lángot rendesen. A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2013
Jön tavasz tessék dolgozni a gépeken.
A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2013
Értem.
Én is próbáltam, csak én nyomáscsökkentővel, és sajnos így nem lehet használni a gázlámpa égőfejét! Mindenféle képen nagy palackról és nyomáscsökkentővel szeretném használni. De akkor hogyan oldjam meg az égőfejet? Tipp? Megcsináltam úgy, hogy egy kis réz fúvókát tettem bele, amit van egy 1.5 mm -eres furat. De nem tudom... nem az igazi.
dauer72 -neked úgy látom a képeiden, hogy gázégőfej van a gépen, és gondolom nagy PB palackról üzemel?!
A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2013
Hali!
Szerintetek, ha sem reduktort, sem visszacsapó szelepet nem rakok a palackra, nem fog visszaégni és berobbanni? Mert voltak akik ezt mondták... hogy visszaég. De láttam neten is pár eladó olyan vattacukor gépet amelyiken semmi sincs. És itt van pl ez a gázlámpa... ezen sincs semmi és nem ég vissza.
Voltam a boltban venni akartam visszacsapó szelepet. De azt mondta a fószer, hogy felesleges, mert úgy sem tud visszaégni. Mutatott is egy gáz rózsát amit üstök alá szoktak rakni, azt is úgy árulják, hogy az égőrózsa, azon a tömlő, és a tömlő végén csak egy hollanderes csonk ami már megy is a palackra. És mondta, hogy az sem tud visszaégni.
Igen én is a fúvókát akartam cserélni de a végén maradtam annál hogy 1 kemping palackkal használom ez így tökéletes .
Amíg a pacalba van nyomás az addig nem ég vissza . Itt A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2013
Nyugondtam Hasznalhatod en NEM ACETILÉN ez nem tud vissza egni.
(L´SD A DISZMO PERZSELÖ AZ SEM ÉG VISSZA: csak akkor kisseb fuvokat kell használnod.Pl.0,35-ös. é is ilyet használok nem sok hilya már g gépnek küldök malyd képet csak most be indult a melo aztan hanyagolom egy kicsit.
Nem akarok okoskodni de
Ha nyomas csökkentöt hasznaltok nagyobb fuvokat és difuzort kell hasznalnotok a lyobb keveredes erdekeben,.PL: Gáztüzhely ha be tudjatok épiteni 1.osztalyu csak a hö erzekelöt kellene ki ik tatni azon mar ott a difuzor üzemre kesz . ez egy ötlet. Ha reduktor nélkül hasznaljatok akkor kisseb fuvoka kell es gaz lampa égöfej nagyon jo hozzá.
Tekerek akkora vattapamacsot nézd
A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2013
elkészült a gépem Hétfö du- este fel rakom a képeket és 1 ki videot.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |