Fórum témák
» Több friss téma |
Az uj csapágyakat rápróbáltad a tengejre mielőtt összeraktad?
Hát nem. Általában nem szoktam mert a régi méreti alapján veszem.És akkor(elvileg) passzol.
Akkor valószinüleg már kicsit szétverődött vagy kopott a tengely, mindig le kell tesztelni először hogy milyen álapotban van a tengely, de én olyannal is találkoztam, hogy gyárilag volt egy apró kotyogása, mindenesetre ha csak kicsi van akkor kirnerrel fel kel verni körbe de csak annyira hogy ne kelegyen bunkóval majd összerakni.
Én még arra gondoltam hogy a amikor beleraktam a dobot akkor lehet hogy egy erőset odacsaptam neki nagykalapáccsal.... és lehet hogy jó kis japán KOYO csapágy megköszönte...
Amugy azok a csapágyak elég jók! szerintem
s*ziasztok!* n*ekem a mosógéppel az volna a problémám,* mikor elindítom a programot engedi a vizet tökéletesen,* aztán csak áll semmit nem tesz mindaddig,* amíg bele nem fújok a kieresztő csőbe.* m*ihelys*t ezt megtettem,* tökéletesen végig viszi a programokat. m*ár minden lehetséges csövet kitakarítottam.
A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2013
A vízszintérzékelőjét is? No mag annak a légsűrítőjét?
Sziasztok!
Fagor Innova 3f-109 típusú mosógép nem indul el, az ajtóretesz csatlakozójára, a panelon ráfolyt a víz, és zárlat keletkezett. Van egy alkatrész amit közvetlenül a csatlakozó mellett, ez elszállt de nem bírom beazonosítani. Valaki tudna segíteni beazonosítani? üdv: Feri
Ha élesebb lenne a kép, vagy leírnád az alkatész jelzését könnyebb lenne segíteni. Így csak az tud, akinek van ilyen panelje.
Köszi a segítséget úgy néz ki meglett a hiba.A csapágyak nem bírták el a dob súlyát....hülyén hangzik de a dobcsillagja nagyon nehéz,öntvény.Kivettük a csapágyat rápróbáltuk a tengelyre passzol de a vadi új(!) csapágy kotyog és azért kotyog az egész dob is. Szóval irány a csapágy bolt és veszek valami jobb minőségűt.
Hát én nem nagyon hiszem, hogy a csapágy lenne rosz, mindegyik új csapágynak van egy kis kotyogása, igaz csak minimális de ha a csapágyházba rendesen beleszorul az pont anyit szorit a csapágyon hogy semmi kotyogása se legyen, szerintem vagy a tengegy nem százas vagy a csapágyház, szerintem nézd át mégegyszer alaposan ezt is azt is mielőtt ujj drága csapágyakra költenél.
Üdv. Laci!
A koyo-nál jobbat nehezen találsz, persze ha eredeti és nem kínai hamisítvány.
Oké oké de ugyan annyira kotyog mint a régi!És nem az a baj hogy egy kicsit kotyog.A tengely az jó apa is megnézte. Egyébként a csapágyház az miben nem lehet százas?
Valamikor hajlamos a csapágy kiverni a házát, olyankor nem szorul bele vagy oválisra is kikophat, de ha a tengelyre könyen rácsuszik a csapágy már az sem normális és sokszor ha oválisra kopnak akkor csak egy bizonyos irányba mozog a csapágy és ezért is nehéz észrevenni, de jó alaposan meg kell tisztitani a tengelyt a házat és ugy észrevehető.
Az is ki tud verődni. Nézd meg fixen ül-e benne a csapágy. Ha nem, használj ilyesmit.
A csapágy az fixen áll benne alig tudtuk így is kiszedni.Hát a tengelyre nem csúszott rá könnyen azért kellett elég rendesen noszogatni.Amúgy ez bármilyen állásban kotyog vagyis fel le.
Akkor tovább kell keresni, hisz ez nem egy elektronikai hiba amit az ember nem lát, meg kell keresni a kotyogás részét valahol ott lesz az ha csak szét nem vertétek a csapágyat őszerakás közben, lehet megrepedt de egy csapágynak 100kiló feletti erőt is birni kell egy ideig nem hogy azt a pár kilós csonkot.
Megrepedve nincs a csapágy teljesen ép.Direkt kivettük és megnéztük egyértelműen kotyog a csapágy.Méretre stimmel a régivel.
Majd akkor ird meg ha sikerül megoldani mert már én is kiváncsi vagyok rá.
Üdv. Laci!
Oké megírom mi lesz belőle.
Próbálok élesebb képet csinálni róla. Sajnos a teteje lepattant. Nem tudom, hogy el tudom-e olvasni a feliratot rajta.
Szia!
Azt hiszem ez az amit keresel: ACS108 6S Whirpool gépekben is (AWE sorozat) ilyen eszközök kapcsolják az ajtózárat, szivattyút, mágnesszelepet... Minden jót, Palkó.
Lepattant a fele teteje, de van a panelon még néhány db. Valószínű: E Z3M Y548. Okozhat ez olyan hibát, hogy nem kap feszültséget az egész panel?
Nem valószínű, ez szerintem csak az ajtózárat vezérli.
Sziasztok! Segítsen valaki! Munkásszállón lakunk, a mosógép bedöglött, s hoztak helyette egy: gorenje WA 801P típusú régi mosógépet. A probléma az, hogy lekopott a kezelőgomb miatt fogalmunk sincs hogyan állítsuk be a programkapcsolót. Valami ötlet, esetleg előlapi kép valakinek??? Köszönöm!
Sziasztok! Candy CNA 156 típusú mosógépem szivattyúja anno leéget, majd szivattyúcsere után sem ürített le. A nyomtatott áramkörön a Z 0607 MA triak kiment, kicseréltük, de azóta sem szivattyúz le.
A cső nincs eldugulva és a szivattyúhoz futú betáp vezetékek nem szakadtak. A program lefut, de nyilván azért nem centrifugál mert nem tudja leszivattyúzni a vizet. Kérdezném, hogy van-e valakinek valami ötlete?
A szűrőjét takarítsd ki !
Tapasztalt valaki olyat, hogy párás helyiségben a mosógép vezérlése nem működik normálisan, pl whirlpool awt 5108?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |