Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Egyszerű végfok
Témaindító: hadnagyakos, idő: Aug 28, 2007
Témakörök:
Heló. még1 kérdés. Az vezérlés (stand-by) az ic 7.lábánál mire való? Még nem jöttem rá.
Egyetértek
![]() Één TBA810AS-sel kezdtem, akkor tetszett, 3 éve, de ma már biztos nem tetszene.
Az erositot keszenleti allapotba teszi,.. Tehat ha + on van akko az erosito muxik, ha - on van akkor meg nem! Olyan mint egy jelfogos ki-be kapcsolo,.. (en nem szoktam hacnalni,.. ezert terveztem direkt ugy.h. a +ra kotottem,..)
Szia Müszi,
szerintem tetszene, ugyanis ilyen végfokok vannak pl. a Tesla B101-es orsós magnómban, és nagyon szép a hangja... ![]() TaTa
van cigánymagnód?
én is szretenék eccer szerezni egyet. ![]()
Nagyszerű. Akkor ezzel lehet pl li-be kapcsolni távirányítással. Köszönöm szépen. Majd ha az építés során elakadok akkor majd megkereslek.
Hat ha epitecc hozza egy kis kutyut,.. akkor igen,.. (ok, ha van valami irj,..)
Kár vitázni, hogy 12V-ra milyen IC-a jó.
A TDA7375 toronymagasan a legjobb!!! Még ajánlhatnám a TDA7560-at a maga 4x45W-os (18V-ról) kimeneti teljesítményével, de annak a jobb paraméterei ellenére is s..r a hangja. A TDA7375 az egyik legjobb hangú monolit HF végfok IC, amivel volt dolgom. Talán csak az LM3875-re lehet azt mondani, hogy van olyan jó, vagy jobb hangminősége. (de az +-35V-ról működik).
megérte az árát nagyon! nagyon jó kis IC!
![]()
Hetvegere jon a Ki mit epitett forumba az erolkodo ;o))
T.Kollegak!
Kicsiket beleolvastam a temaba, en is probaltam a7375-ot,quadroban es bridzsben felepitve,nekem is tetszett a hangja,de! osztom fenti kolegak velemenyet: kezdok kerestek a rajzokat,ez egy egyszeru de draga ic,en is repitettem el nem egyet, a legrosszabb benne az volt hogy mennyi megnemevett kiflibol szulettek ezek :szomoru1: akkoriba nem is csodalkoztam nemtudom hany vegfok birja ki a tapfeszt a hang kijoveten :nemtudom: +- figyelmetlen bekotesere is erzekeny szegenyke!!! oh 12v egyszeu olcso lehet meg a tba810,tca790 es tarsai (tvk bol rengeteget lehet kibanyaszni,hangja es tejesitmegye,ara,fogyaszatasa,igenyessege sem all a szelso hatarokonn.....(nekem o volt az elso aldozatom) Üdv: Puskas L
Szerintem ha draga 800Ft egy minosegi erolkodoert amibe ket ellenallas jar egy egy kondi akkor nmszoltam semmit ;o)) Akinek nincs lelke ennyi osszeget raforditani egy erolkodore az menjen fagyizni bicskaval,.. es ne foglalkozzon elektronikaval,.. (ez sajat velemeny, nem masrol szol!)
Egy update a TDA7375 nyakhoz,..
Ha valakinek szuksege van ra,.. (Express PCB szukseges a megnyitasahoz,..) |
Bejelentkezés
Hirdetés |