Fórum témák
» Több friss téma |
sziasztok latom elég kitartóak vagytok tavaly csináltam egyet megírtam itt nektek
azóta vetem egy gyárit azóta a régin alakítottam egy kicsit hogy hatékonyabb legyen lehet pb palackról használni nyomás csökentővel és 0.8 fuvokával ha van konkrét kérdés segítek nyáron vattacukrot árultunk sziasztok
De ha kisebb fúvókát használsz, akkor nem szükséges nyomáscsökkentő.
És hivatalosan árultatok? Meg van minden engedély?
Lehet hogy nemkel nyomascsokento de volt a gepen azert vetem gyarit mert kellet az engedelyhez a gepnek a papirjai engedelyszama az alategesegugynek.telre viszaadtuk a valalkozast
Remélem ez még nem volt!
egy öreg HDD-ből
Szerbusztok hát elégé kezdetleges kis masina ,nekem nem tetszik a kreativitása a készítőnek .Köbzoli te hogy állsz már, még nem csinálsz semmit igaz az idő elég ramaty hideg van folyton esik rossz kint lenni .
Látom már üzembe helyezted és milyen szépen be izzik a szál, vagy sötét marad de jól melegít . És a teljesítményét hogy fokod állítani már mint hogy ne legyen túl meleg se túl hideg??
Bocsánatot kerek minden-kitol, de se kepet_se videot nem enged a rendszer berakni.
De rajta vagyok, hogy hogy tudom megoldani. A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2013
Szia tied fel a youtubra vagy a videára csak be kell regisztrálni és megy
Gyerekek nem mondjátok hogy nem jártok ide, csak nem irtok semmit''''Mi van veletek gyerünk szedjétek magatokat össze !
Nem vagyok hülye nem nem tudom felrakni. Mar jeleztem a fentieknek . Majd meg oldom de nem felejtkeztem el rolla .
Én valami egészségmegőrző terméket gondoltam előszörre előállítani. Vattacukor light - üres pálcika. Hol lehet beszerezni a hozzávalókat?
Az számtalan helyen kapható. Bővebben: Link
HCCP legyen hozzá, akkor rendben...Majd próbálok nyomott áron dolgozni, de mindennek megy fel az ára, ki tudja?
Hali!
Van itt olyas valaki, ki tudja és el is mondja, hogy mik kellenek, ahhoz, hogy vattacukrot tudjak árulni?? Köszönöm!
csa engedelyel kapcsolatba
hccp papir a vattacukor eloalitasanak modja allategesegugyi engedely,szemrevetelezes ,tisztitoszerek, gep papirok gyarto,karbantarasi vallalkotoi,blok,szamla eladoivagy hasonlo vegzetseg egesegugyi kiskonyv kb enyi sok sikert esetleg kerdes sziasztok
Hali!
Köszi! De én úgy tudom, hogy vállalkozói, eladói meg ilyenek nem kellenek hozzá.
Ha nyomáscsökkentővel használom, akkor kb hányas fúvókát rakjak bele? A gázlámpa égőfejéhez...
teleg kelenek papirok nem vic ,
agazamnal 80as fuvoka van de van nyomascsokentom agazlampa egofej szerintem jo egofejnek
A gázlámpa égőfeje nem ég, ha nyomáscsökkentővel használom. Mivel a kis gázlámpákon nincs nyomáscsökkentő ezért annyira kicsi fúvóka van benne, hogy az csökkenti le a nyomást és ha még nyomáscsökkentőt is rakok elé akkor már annyira kicsi a nyomás, hogy be sem gyullad. Már próbáltam. Ezért kérdeztem, hogy hányas fúvóka lenne jó bele, ha nyomáscsökkentővel használom.
Azt tudom, hogy kellenek papírok... de vállalkozói meg eladói nem hiszem, hogy kel hozzá. A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2013
Most nem értem miről beszélsz..... nem értem hogy jön ez ide amit írtál.
Itt az volt a kérdés, hogy hányas fúvóka a megfelelő.
Nem érted mi a lényeg.... amiket te írsz azzal én tisztában vagyok. Itt most nem az a lényeg.
Azt kellene megmondani, hogy hányas fúvóka kellene az égőfejbe, hogy begyulladjon, ha nyomáscsökkentővel használom. Ennyi.
Igen... ezt én is láttam, hogy ezt írod. De ennek semmi értelme.
Leírom még egyszer, hogy meg értsd. A kézi gázlámpa égőfejét, ha nyomáscsökkentővel használod NEM ÉG! Mivel a fúvóka túl kicsi benne és a nyomáscsökkentő miatt annyira kicsi a nyomás, hogy be sem gyullad. Szóval a kézi gázlámpa égőfejében a fúvókát hiába mérem! Minek, ha az úgy sem jó?! Attól nagyobb fúvóka kell bele.
uhhh... Én értem amit te írsz... de úgy látom te nem értetted meg még most sem!
Úgy jó ahogy van???? Értsd már meg, hogy NEM JÓ AZ A FÚVÓKA ami a kézi gázlámpákban van! Figyelj. Egy kézi gázlámpáról leszerelt égőfejet raktam a gépre... ha nyomáscsökkentő nélkül használom akkor jó, begyullad és ég szépen, de ha rakok rá nyomáscsökkentőt, akkor már nem gyullad be, mert annyira kicsi fúvóka van a gázlámpák égőfejében. 0.12 mm-es. Na mind1, majd kikísérletezem, hogy hányas fúvókával lesz jó.
És mit csináljak ezzel a képpel???
Ez nem égőfej, ez csak egy sima cső aminek a végén van egy kis fúvóka. Ez megint más mint egy olyan égőfej mint ami a gázlámpákon van. |
Bejelentkezés
Hirdetés |