Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-fólia rendelés
Nekem is kellene majd, ha tudtok biztosat, jelezetek
Na ne kezdjuk mar megint.
Forrasztasgatlo foliarol volt szo kezdetben.
Bocs ennyire vissza nem olvastam, az oldal felső részén csak a dry beszerzésre tettem javaslatot.
Semmi gond, csak mindig ez van.
Rendeljunk forrgatlo foliat, aztan valaki belinkeli a dryt
A forrasztásgátlóból szerintem én is vennék 5db A4-eset.
Múltkor olyan kiszerelésben volt csomagolva. Az jó volt, mert nem kaphatott fényt biztosan mivel origynal csomagban jött meg. Ha valaki lenne olyan jó és elintézné az Octamexxel a rendelést az nagyon jó lenne. előre is köszönöm mindenki nevében. Ez érdekelne itt több embert: http://www.youtube.com/watch?v=SDIycwAghL4 http://www.octamex.de/shop/?page=shop/flypage&product_id=30&categor...e22f7& A hozzászólás módosítva: Márc 2, 2013
Igen. Erről van szó, csak tekercsben kicsit olcsóbb.
A forrasztásgátlóból nekem is kellene, meg a dry fóliám ami van az már régi, jó volna új, ha azt is akartok rendelni szóljatok. Köszi!
A hozzászólás módosítva: Márc 2, 2013
Tekercsben?? Tudsz linket róla? Én nem találtam ilyet az Octamex oldalán. Persze ha olcsóbb, akkor szimpibb.
Biztos, hogy ilyen fólia amiről te beszélsz? Láttam már más gyártónál is ilyen jellegű zöld fóliát, de az csak 130 fokos hőhatárt bír! Ezt megnézted?
Ugyan az amit linkeltél, csak méterre. Pontosabban 1m. Bővebben: Link
A 130 fok az nem a beégetési hőmérséklet? Ha találtok valahol 10m re én is vevő lennék
A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2013
Üdv, látom vaterán is van épp, nem ismeri valaki az eladót? Nem kizárt hogy "közülünk" való
beno00 néven árulja
Igaz, nem nyákfólia, de kb. a témába vág: Attila86 kollégának szokott lenni nyákrendelési akciója. A legutóbbiról lemaradtam, az e-mailjemre, az oldalán hagyott üzeneteimre nem válaszol, az adatlapján meg ki van írva, hogy az itteni üzenetekre nem nagyon válaszol. Itt hátha van olyan, aki jobban tudja, milyen időszakonként lehet nála rendelni, meg mennyire éri meg?
Szia!
Megéri, nagyon és nekem. Hogy neked megéri-e azt neked kell tudnod. Az biztos, ennyiért, FR4-est nem nagyon kapsz. Ha lesz, akkor itt is meg fogja hirdetni, az apróban. Attila86-nak sajnos van egy ilyen tulajdonsága, hogy nem válaszol. Elvileg csak szakmai dolgokra cselekedné ezt, úgyhogy azt sem tartom kizártnak elutazott.
Értem, köszi! Akkor nincs más, mint türelmesen várni
Az eddig "előfordulási sűrűség" alapján úgy tippelem, hogy idén még lesz ilyen beszerzése, én a nyár végére, őszre tippelném. De légy résen, és figyeljél.
Újra lehet nála nyákot venni! Bővebben: Link
Ha valalinek kell valami az Octamextol akkor tudok segiteni. Itt elek nemetorszagban es sokszor rendelek toluk. Pont egy hete vittem lötstop foliat fathernak is kiprobalni.
Én is ezt kérdezem, hogy mennyiért tudod adni az A4-es darabját?
45mm átmérőjű 33cm-es csőtokban küldik a méteres lötstop-ot. Nem tudom mennyit szeretnél. Ha csomagként küldöm az 8,45€ ha Großbrief International az 3,45€ sima és 5,50€ ajánlva. Én az utóbbival sokszor küldtem már kisebb csomagot és nem volt gond. De a csomag az nyílván jobb valamivel.
Szóval, csomagként: 8,45€ ajánlottan: 5,50€ sima: 3,45€ De júliusban megyek is haza szóval vinni is tudok és akkor majd onnan elpostázom. A jövő héten rendelek ismét tőlük és ahhoz hozzá lehet csapni ha kell valami. Nem árulom (még) Csak gondoltam ha kell valakinek akkor tudok segíteni. Vagy ha van igény akkor magyarországra beraktározok és akkor onnan tudunk postázni. A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2013
Én azt gondolom, hogy ez így egész jó. Talán ha meghirdetnéd az apróhirdetések között, akkor lenne rá jó néhány jelentkező! Többek között én is. Bár nekem a július is bőven jó lenne.
na várj ez csak a postaköltség. hozzájön az octamex-es ár is.
Igen, értettem. Úgy gondoltam, hogy egyben meg lehetne rendelni az egészet, így csak egy postaköltség van, és akkor itthon meg szét lehetne osztani. Volt már korábban is ilyen octamex-es közös rendelés
Ennek semmi akadálya. Én mondjuk a lehető legegyszerűbben szeretném akármit is teszek, de akinek kell az szól privátban. Egyben lerendelem, elviszem magammal Juliusban aztán mindenki jelentkezik akik kért, hogy hová küldjem. Ti meg majd átutaljátok. De ennek csak egészen addig van értelme amíg nem jön össze 10-20 méter. Ha meg összejön akkor egyszerűbb valakinek rendelnie és direktbe oda kérni. Mert az Octamex kiküldi magyar címre 14,90 euroért.
Mondjuk valóban a 14,90 kicsit soknak tűnik ami az azért van mert nyomonkövethető csomaggal küldik. A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2013
Na jó itt a postai árak frankón le vannak írva, de pl. 1 méter lötstop mennyibe kerül?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |