Fórum témák
» Több friss téma |
Hello! köbzoli köszönöm, ennek a jelölésnek van katlógusa?
Nem, ennek logikája van. A betű előtti szám az egészeké, a betű utáni a tizedeseké. A betű szokott még "R" is lenni az ellenállásra utalva. (Pl.: 3R3 = 3,3 Ohm )
A hozzászólás módosítva: Máj 28, 2013
Amit a zárójelben leírtál , azzal nincs gond ,csak aza fránya (J) bizonytalanított el.
DE most értem kössz! A hozzászólás módosítva: Máj 28, 2013
Passzív alkatrészeknél a J általában a tűrésre utal (F = 1%, G = 2%, J = 5%, K = 10%, L = 15%, M = 20%).
Tisztelt Urak!
Segítséget kérnék a következő alkatrész paramétereinek felderítéséhez. Nekem sajnos nem sikerült. BJ 026 Köszönettel : Mest
Szia!
Ezek valamilyen nyomásérzékelő kapcsolók vagy pozícióérzékelők. A menetes részen van furat?
Szerintem meg pont úgy néznek ki mint egy tőcsavaros klixon...
Szia!
Ez a BC tranzisztorok kivitele. Egy (digitális) kávéfőző töltőszivattyú motorának(230V) a meghajtója. Gyanítom, talán ez lehet a hibás. Mérésre szakadás.
Az egyik egy hutobordara volt szerelve, ameiknek hovezeto pasztas a csavarja.
Nincs furat a menetes reszen.
En is arra gondoltam.
Es honnan lehet tudno, hogy hany foknal kapcsolnak??
Nincs rajtuk valami szám? Ha nincs akkor méréssel. Rákötöd a multidat felteszed egy rezsóra egy hőmérővel és elkezded melegíteni. Aztán látod hány foknál kapcsol.
Az egyikre az van irva hogy: F90C 924 22 84K
A masikra: 10/6/A 250~ (T177) A rarijelbe nem latszik tisztan
Áldom azt a csapatot, amely kifejlesztette a a keresőt.
A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2013
Könnyű annak, aki tudja hogy van ilyen, és tudja használni is.(Én nem)
Sziasztok!Kérdezném aki tudja a képen látható kondi helyett milyen kondit használhatok
47uf 25v. a ráírt érték.Nem tudom mint ha bipoláris lenne. üdv.md A hozzászólás módosítva: Máj 31, 2013
Szia!
Van rajta + jelzés? Vagy valamilyen polaritásra utaló jel?
Szerintem nem bipoláris, mivel azoknál mindkét felét gumidugóval zárják le. Legalábbis én csak ilyennel találkoztam még. Kivéve, ha álló kivitelű. Bocs ha esetleg tévedek.
Egyszerű elektrolit kondi, axiális kivitelben. Ahol a bemélyedes van a végén, az a pozitiv kivezetése. Rakhatsz be radialis kivezetésű kondit is, csak a lábakat ki kell hajtanod.
Szia! Így néz ki.
üdv md
Na, akkor válaszoltál a kérdésedre.
Szia
ezen a végerősítő panelen van akkor jó bele az elko ?
Igen, a Vidi erősítőkben polarizált elkók vannak.
Helló,
a segítségetekre lenne szükségem. Ez egy SMD (gondolom tranzisztor) alkatrész, a felirat rajta AYG. Az utolsó G betű nem egyértelmű lehet hogy 6-os. Tudna nekem valaki segíteni hogy milyen alkatrész ez, és mi lehet a helyettesítője? Előre is köszönöm, Carlsys A hozzászólás módosítva: Máj 31, 2013
Van Nekem egy valószínűleg digitális hőmérő. Nem találom a google-n, le van tépve a papírja.
Ha valaki felismeri kérem mondja meg a típusát.
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki hogy ez a két alkatrész micsoda? A narancs sárgára az van írva: 1.5KV HD. A neten nem találom. Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2013
Emlékeztek még erre az alkatrészre?
Most megtalálta a fűrész, és gondoltam talán mást is érdekelhet. Ellenben az ic nem tetszett gugli barátomnak, valami nyilván hiányzik neki. Egy épkézláb datasheet-et nem találtam róla. Két kis panelből áll a cucc, az egyiken van az ic, a másikon meg az a "fémkocka", ami hat lábbal kapcsolódik az előbbihez. Sajnos a szalagkábel nem szerette a beavatkozást, de ha minden igaz, akkor még rá lehet állni kívülről a panelra. Persze csak ha van miért. Mi a retek lehet ez? Vélemény? |
Bejelentkezés
Hirdetés |