Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Én is szívesen látnék egy ilyen tájékoztatót,köszönöm.
Na, lesz valami a listából, vagy direkt nem akarják a modik?
Ha lenne, akkor lenne. De nincs.
Tessék itt van egy jól használható másik lista.
Na ja, használható..
Amúgy ezt Patrick írta, nem? Egyszóval Spongya bob, Patrick, Tunyacsáp, Rák úr, meg a többiek is ott lesznek a HE találkozón?
Igen,meg a Medve is megy,viszi neked a kondit.
Csak úgy,sok holmit viszek,könyveket is.
Topi írjál már egy listát légyszíves, hogy ki jelentkezett! Szerintem ez nem sokba telik, és fontos lenne.
Jelentkeztem.
A Bókay kert elég nagy. Merre leszünk ? Én elvileg segédmunkásként részt veszek a krumpli-hagyma pucolásban, előkészülődésben. Mi a teendőm, mikorra érkezzek?
Ezért hisztizünk mi is napok óta, de nem akarják végrehajtani kívánságunkat.
Akit ismersz kérdezd meg hogy jön e és máris majdnem felesleges a lista ...
A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2013
A kis tó mellett, délkeleti fertály (ha jól tájolom). Ráérsz 8-ra jönni, mert a helyiek sem jönnek előbb; mi már ott leszünk ("így hárman...").
Közösség építő - közösség szervező - közösség erőső - stb. találkozó. Nincs lista, hogy tanulhassam a neveket, hogy jobban készülhessek (már azt sem tudom, menjek-e). Keserű szájíz. Nagyon finoman szólva: érthetetlen. Ez olyan, mintha a részt venni kívánók mindannyian azt írnák, hogy: megyek, de nem árulom el.
Ugyan má , a börzékre sem irunk előzetes listát hogy ki jön meg ki nem és mégis tömeg van , aki jön az ott lesz aki nem meg az otthon marad , vagy mehet strandolni !
A neve mindenkinek ott lesz a kitűzőjén , minek megtanulni ? Ja és egy lista alapján hogyan kötöd a nevet az archoz? Találkozunk kezet fogunk -bemutatkozunk ...
CIROKLnak:
Úgy tudom ez nem börze, hanem HE Találkozó, csapatépítés szellemében. kaqkk: 1.: "A neve mindenkinek ott lesz a kitűzőjén". Ez tavaly megoldhatalan probléma volt. 2.: "minek megtanulni ? Ja és egy lista alapján hogyan kötöd a nevet az archoz?". Nem érted, nem baj. Ez a fórum nem alkalmas ilyenirányú fejtegetésekre. Egyébként nem azt írtam, hogy megtanulom, hanem azt, hogy tanulom. Hogy mit és mennyit, az az én gondom. Egy példa és befejezem: Tavaly pl. megnéztem, hogy kinek hasonló az érdeklődési területe az enyémmel.
Engem a kapcsolóüzemű tápegységek érdekelnek főként. Nem tudom nem leszek ez miatt "kinézve"?
Remélem lesznek hozzám hasonló, fanatikus őrültek és meg tudjuk osztani a tapasztalatainkat e téren. Valaki?
De, emiatt, szerintem nagyon utálni fogunk..
Viccet félretéve, butaság, miért is lennél, szerintem minden ott lévő fórumtagnak van egy kedvenc területe, de ezért is szép egy ilyen találkozó, mert mindenki megtalálja a másikat, aki egy kicsit is "hasonszőrű"..
Tényleg nem értem , de nembaj majd személyesen megbeszéljük
Eddig 59-en jelentkeztek, de az utolsó két napban szokott megduplázódni a létszám.
Aki a főszakács szerepet bevállalja a főző csapatból, az kérem jelentkezzen nálam privátban! Köszönöm.
Szeretne-e valaki cserélni forrasztóónt? 1 hónapja se, hogy vásároltam, 2mm-es, nekem túl vastag, s 1mm-esre lenne szükségem. Gyanta van benne, kb 85g lehet még a súlya, de megmérhetem, stb stb, ha valaki szeretne cserélni. Remélem ezzel a hsz-vel nem szegtem szabályt.
Üdv!
Aki börzézni fog jussak eszébe, és ne felejtse otthon olcsó, eladó kis induktivitásmérőjét ha van?(alap típus is jó) De például szivesen mazsolásznék hibás tápalkatrészek, hegesztők, inverterek közt is. Köszönöm!
Továbbra sem értem miért titok a résztvevők pontos "lajstroma". Ha a listát nem kapjuk meg, akkor legalább egy indokot valaki kitalálna nekem, miért történik így?
Azért, hogy legyen meglepi. Picit én is kiváncsi vagyok kik jönnek.
Eredmény = fokozottabb izgalom. Topi, el ne mond!
Tavaly végignéztem a jelentkezési listán, hogy ki honnan jön.
4 fő lakott a közelembe, írtam is nekik. Ebből 2 válaszolt és együtt utaztunk fel autóval. Egyedül nem vállaltam volna be, mert egy kisebb vagyon az útiköltség. Tehát lenne értelme a publikus jelentkezési listának. Vagy esetleg olyan rövid, hogy nem érdemes mutogatni?
Mindenki óvatoskodik a lista kérdésben, pedig nem kellene.
Vagy legyen egy korrekt lista a jelentkezőkről, vagy ha ez nem megy, akkor egy világos indok, ami alátámasztja a titkosságot (pl. sérti a NASA egyetemes bolygóvédelmi alapelveit, vagy ilyesmi). A jelenlegi helyzet a legrosszabb, mikor csak hallgatás van, és se lista, se indok. Az igenis fontos kinek várható a jelenléte, mert van akiért érdemes elmenni, és van aki miatt érdemes távol maradni. Nem is beszélve egyéb, praktikus szempontokról. A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2013
Pont emiatt nem került eddig még ki a lista.
Tavaly elindultak a "ő is jön, akkor én nem jövök" című személyeskedő viták, ahol sok jó ember fosztotta meg magát az élménytől, egy hülyeség miatt. Másokkal foglalkozott ahelyett, hogy saját magát részesítette volna élményben. A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |