Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Már mint a programot vagy a magyarítást?
Mert a magyarítást letöltöttem kicsomagoltam és indítottam volna !
Az "Érvénytelen művelet" -et akkor írja ki, ha nincs ott mellette a TITEL.BMP.
Akkor mi a megoldás?
Használd a válaszgombot egyszerűbb a reagálás Lehet nálam van a hiba?De hol mert az SL6 tökéletesen üzemel!
OK, a magyar verziót letöltöd és bemásolod a már telepített program könyvtárába.
Miből eredetit?
Mert az SL6 az igen az!
Igen úgy csináltam bemásoltam az SL6-könyvtárába de semmi változás!Ugyan azt csinálja amit letöltöttem ha inditanám!
Az SL6 igen.
Ahová azt telepítetted c:\program files\layout60 vagy máshová... bemásolod az eredeti layout60.exe mellé a layout60hu-b4.exe-t
Igen pontosan a leírtak alapján jártam el de az eredmény változatlan!
most is írja az érvénytelen műveletet?
Ha az eredeti verzióban elindítod az update-t az milyen dátumokat ír az ablakban?
Igen írja csatolok képet is róla!
Lehet csak én vagyok a vaksi de nem találtam Update opciót!
a felső menüsor ? alatt, internet update
Rendben értem de nálam nincsen!
Idáig semmi gondom vele,szerintem eredeti !
tudsz egy képet mutatni az info ablakról?
Mit jelent az, hogy "szerintem eredeti" ?
A tied egy 2012.10. havi verzió. Az updatenek benne kellene lennie, mert már az 5-ös verzióban is benne volt.
Most kipróbáltam egy 64bit-es rendszeren is, mert eddig csak 32 próbáltam.
De tökéletesen megy.
Azt,hogy eredeti akitől kaptam ezt állította,kb ennyit jelent!
Eredetit meg honnan szerezzek ha ez nem lenne az(mert van egy sanda gyanúm) mert venni most egyéb okok miatt nem tudok! Akkor ezekszerint ha nálad üzemel akkor csak is nálam lehet a gond!Ezek szerint így jártam! A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2013
Nálam sincs.
Cd ről telepítetted?
Akkor leírom neked:
Programot kérdezték meg van e nekem ha nincsen elküldjem?Igen küldjed,ekkor elküldte csatolmányban én meg letöltöttem és telepítettem és kész azót is üzemel ami nem most volt,már mint a telepítése
Akkor sajnos arra gondolok, hogy nem eredeti. Amit én eddig láttam programokat abban mindbe volt Update. Ami fontos, mert ez év elején nagyon sok hibát javítottak benne.
Frissíteni viszont csak eredeti verziót tudsz.
Akkor ennyi volt a dal vége Na mindegy akkor használom így tovább ha nem tudsz segíteni!Amúgy mint írtam tökéletesen üzemel eddig hibát nem tapasztaltam!
Akkor te ezek szerint megvetted,menyibe került az SL6? |
Bejelentkezés
Hirdetés |