Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szia nagyon szép lett.
A kapcsolási rajzát megtudod osztani mert én is csinálnék ilyet karácsonyra ÍRj róla valami ismertetőt mert kezdő vagyok. Előre is köszi. Szia
Elnézést hogy ien sokáig nem jelentkeztem de 2 hétig távol voltam most felrakom az ígért próbanyákot a 291-edik oldalon lévő levilágítóhoz és még egy képet egy házi nyák készítéséhez használható fúrógépről ez egy 15 éves projekt ami még mindig nem készült el a porelszívó egy matracpumpa fordítva bekötve(a szívó oldalán van a cső) és tökéletesen müködik a sarokban eg JLT-s forasztóállomás vigyorog egy régi NDk készülék dobozába építve.
Hali
Hát ez jó, tetszik! a fúrút vetted bele vagy valami kicsi motorból raktad össze? Mert már hallottam ilyenről is, hogy magnó motorjával ment! üdv
Az én fúrom pl ablaktörlő motorral müködik Ránézésre ezis kb akkora, lehet azis...
Ez tenyleg jo lett!Na aszem majd rakok fel en is kepet,elrettento peldanak.
Sziasztok!
Elkészült első stroboszkópom. Sztem nem lett rossz
Gratula! Amgy jol latom, az huttes a w -os ellenallason?
Igen, ráadásul kitermelt...Manapság nagyon kreatív vok
Regen en is csak termelt cumobol epitettem, es csak akkor vettem ujjat ha nem volt valami a termelt alkatreszek kozt,..
Nem lett rossz de azért a következőt probáld meg sokkal kissebb nyákra össehozni. Erre a nyákra lazán felfér 4 sztrobi de ha jol tervezel akkor akár 6-8 is
Nekem most elsőre nem a méret volt a lényeg
Amit elsőnek összeraktam még régen az a tda2030 volt. A nyákot is én terveztem hozzá(az is az első ugye) és kb ugyanekkora volt Gerjedett is rendesen...
Mindenki ugy kezdi, es aki nem az gurit egy-et ;o)) Amgy a sztrobi nem gerjed, esetleg ferre pillog
Szép lett! Teljes elismerésem! Amúgy biztit rakj bele, mielőtt kiprobalnád;
Ez egy gyári fúró kb. 3000 ft volt "akkor" csak az az érdekessége hogy egy mikroszkóp házába tettem és azért írtam hogy még nincs kész,mert a karja még hiányzik .Lusta voltam megcsinálni
Bravó! Nagyon szép munka!
Tetszik a fotó is! Jó, hogy szépen elrendezted és lehet az ST 151 feliratot is látni.
Jó lett,bár kicsit terjedelmes!
A tirisztorra fölösleges hűtést tenni,mert az nm melexik. Viszont az ellenállást inkább több soros párhuzamos kapcsolással célszerű csinálni. Amúgy gratula hozzá!
Szép lett! Látom nem sajnáltad a hővezető pasztát... nagyon helyes!
Hát igen. ez tényleg pofás lett. Mintha a milyenket látnánk (írom ezt az ST tulajdonosok nevében )
Amúgy a biztis poent én is el akartam lőni Jó kis erősítő ez :yes:
nem tudom mi ebben a biztis dologban a poén...
és ha összekötötte alaul egy dróttal?
Szia!
Sztem jó lett a strobid! Grat! Milyen kapcsolás alapján építetted meg? Elég kicsi az alkatrészigénye! Köszi!
Ez eredetileg DjGeorge kapcs rajza. Feketével odaírtam az általam használt értékeket.
Szia!Köszi!
Honnan bontottál 1800/35-ös tekercset? Vagy te tekerted?
Haly!
Stroboszkóp Ebben a témaban sokmindent megtalálsz de ha vmi mégse lenne tiszta nyugodtan kérdezz.
Készül az új projektem. Elég picike lesz, azthiszem...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |