Fórum témák
» Több friss téma |
Szia! 2 db 100A 400V ultragyors dióda közös katóddal. Kapcs.üzemű tápokba, inverterekbe használható. Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2014
Van 1 tirisztorom (legalábbis gondolom, hogy az) amit szeretnék beazonosítani, de sajnos nem találok róla semmi adatot.
Ha valaki tudja, hogy mit tud ez az alkatrész az írjon.
Sziasztok, nem tudom teljesen ide illik e, de egy kijelzőt kellene beazonosítanom, amin két számsor is van, mindkettőre külön is kiad találatot, nem tudom melyik mit jelent.
Egy tablet kijelzőt kellene cserélnem két számsor van rajta: blc900-03a-u a szalagkábel csatlakozóján: HW800480F-4A-0A-40 Bolt Itt ad ki találatokat, de már bele hülyültem hogy melyik lehet nekem jó
600V 25A tyristor: Bővebben: Link
Szisztok.
Az volna a kérdésem,hogy milyen alkatrész az,...Úgy néz ki,mint varisztor,formára.kicsi,kerek két lábbal.Az van ráírva,hogy472 1kv.ezek mik? Illetőleg,ezeken mit kell figyelembe venni?Az 1kv-ot,vagy a felső számot?
4700pF 1kV kondi.
köszi
Üdv!
A szalagkábelen lévőt használd azonosításra, mert az LCD lehet sokféle csatlakozóval szerelve.
Sziasztok Mesterek! Prestigio monitor inverter panel bemenetén lévő "P" betűjelzésű F1-el jelölt alkatrész smd biztosíték lehet? kérek megerősítést, ha igazam van . Köszönettel veszek bármi ötletet.
Ok köszi, de mellette gondolom pontosan stimmeljen a másik szám is ugye?
Ha az LCD-n lévőre gondolsz, akkor annak nem feltétlenül kell szerintem egyeznie. Én például csak a szalagkábelen lévő számmal találtam megfelelőnek tűnő LCD, egy javitandó tabletbe. Csak még nem kaptam rá engedélyt, hogy megrendeljem (kínából kellene rendelni).
hm.akkor,ha nem egyezik minden szám,ne cseréljem ki igaz?Köszönöm a választ.
4,7 nanoFarád.
Már kaptál választ pjg-től, de leírom én is: 4,7 nF, 1 kV-os kerámiakondenzátor.
Szerk.: pjg kolléga már kétszer megmondta. A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2014
Köszönöm szépen a válaszokat,csak magamat szerettem volna megnyugtatni,hogy minden infó jó,amit leírtam.Köszönöm,mégegyszer.
Még valami.Ezt a kondit,betehetem,ennek a helyére?kiválthatom vele? '82 1kv 50 A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2014
átkötöttem 0,01 ezüsthuzallal, és jó lett. Ezekszerint bizti volt......
Sziasztok! Ez milyen kijelző? Csak annyi van ráírva hogy D081602 meg hogy Japan
Sajnos ennél jobb fényképet nem tudok készíteni.
Sziasztok! Bontott orosz erősítőből való kondenzátorok értékére lennék kíváncsi. Sajnos neten sem találtam táblázatot hozzá. Valaki felismeri a jelöléseket? Jó minőségűek ezek a típusok? Használhatom audio célra? Köszönöm!
Sokminden nem látszik, de ha találgatnom kéne, valami numitron lesz... Bővebben: Link
Igen ez az! Alján az van még 3015-F. Műhelypakolás közben találtam azt se tudtam eddig hogy van ilyenem Köszönöm!
Köszönöm, akkor jól tippeltem, leszámítva az évjáratot. És ez a "fordítás" érvényes az összes ilyen típushoz? Lenne még pár kisebb, azok akkor 200Mk 160b. Akkor 200uf/160V .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |