Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Szia!
Szerintem ezt a kapcsolási rajzok topicba kellett volna kérdezni és nem új témát nyitni.
Kályha, kandalló, kemence melyiket keresed?
A téfát félretéve pontosan mit szeretnél?
Naneszórakozz velünk!!!
Nemrég nyitottál ezért egy saját témát Faégető készülék címmel!!! TE nyitottad személyesen!!! Már nem emlékszel rá??? Jézus Úristen...hova kerültem??? :eek2: :eek2:
üdv mindenkinek van egy fok-gyim által gyártott labortápom tipusa TR-9251ehhez keresek kapcsolási rajzot ha valaki tud segiteni azt megköszönném
Sziasztok!
Van egy STIM ALARM 100 tipusí autóriasztó szirénám,elektronikával egybeépítve. A google-s keresés nem hozott eredményt,így itt érdeklődnék hogy van-e vkinek kapcs rajza,esetleg a 9-pólusó csatijának a kiosztása is hasznos lenne. Köszi előre is. Kép csatolva,hátha vki így felismeri. Nem kizárt hogy ugyanez a cucc több márkanév alatt is fut. Tonsil
Sziasztok!
Van egy Orion 2602-es dvd lejátszóm és kellene hozzá egy kapcsolási rajz. Nagyon fontos lenne. KÖSZI!
Hello! Valamikor 198x -ben az RT-ben megjelent egy 4 digites led kijelzös órapanel ( 2x 10 cm )leirása, bekötése. A boltokban is kapható volt. Nem tudja valaki a fellelhetőségét a rajznak? Kösz: András
(pa@tvn.hu)
könyvesbolt
peugeot 307 javitási könyv, ha létezik már ien. ha bár kétlem ,mert má mindent titkolnak a gyártók hogy vidd a márkás szervizbe.
valszinü a megyei könyvtárakban tanász RT évkönyveket.
Van egy Midland 15m típusú CB-m és vannak kisebb nagyobb gondjai amiket csak akkor tudnék megjavítani, ha ismerném a kapcsolást. Ha valakinek megvan kérem rakja fel ide, nagyon fontos lenne.
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Kaptam egy Multavi 6 tipusú műszert, amiben szó szerint elégettek egy ellenállást.Ha valakinek van ilyen műszere , belenézne és megadná az értékét vagy kapcsolási rajzzal tudna segíteni nagyon megköszönném.Előre is!
És itt a panel. Előre is köszi!
Hali!
Nekem is lenne egy hasonló kérésem. Nálamis hasonóan, mint "witi" esetében, szétégett egy alkatrész. Pontosabban egy kondenzátor és nem tudom, hogy mekkorát kéne beletenni! Szóval, ezért szeretném megtalálni a "Link Pro OfficeSwitch 24FS" típusú 24 portos switch kapcs. rajzát!
Üdv!
Ez lenne az? http://www.linkpro.com.tw/PDF/SH-7524FS.pdf Az adatlap alapján kapcs üzemű tápja van "100-240VAC, 47 ~ 63Hz Internal Universal Power Supply", ha ez szállt el az rizikós. Ha tudsz tegyél fel képet, látszon konkrétan mi a gáz hátha más is tud segíteni.
Sziasztok!
Már régóta keresem az inverteres hegesztőről a rajzot és leírást.Ha valaki tud leírást is , nagyon megköszönném.Ilyenre gondolok pl:a ferritgyűrűnél a hossz,átmérő melyik,vagy a szek.oldalon a diódákat mekkora hűtőbordára kell tenni,vagy az IRG4PC50U előtt a 0,5 ohmos ellenállás hány w. stb.
Én is feltennék egy rajzot ha valakinek van hozzá nyákterve vagy beültetési rajza az kérem szóljon mert sűrgős lenne.Amúgy ez egy analóg kivezérlésjelző műszerhez való rajz.
Előre is köszönöm...
"Blaupunkt is63-28vt" televizióhoz keresek kapcsolási rajzot, a neten csak fizetőseket találtam. Tudna valaki segíteni?
Ha valakinek van, kérem, tegye lehetővé a letöltését, vagy csatolásként küldje el a MOM gyártmányú, MF6400 típusú 8 inch-es floppy drive kapcsolási rajzát.
Köszi.
Szevasztok!
Van nekem egy Fisher CA-7000 tipusú erősítőm. Nagyon-nagyon szeretnék hozzá egy kapcsolási rajzot!Ugye segítetek ebben! Előre is köszi!
Szia !
Keresem a JAMA model: 3771 TX E tipusu TV kapcsolási rajzát. Ha valakinek meglenne.... Köszi ! Üdv! Polly ha többet akarsz megtudni az inverteres hegesztőről akkor lépjél be a Terminál Fórum:: Téma megtekintése - inverteres hegesztő kézi oldalra, ott sok mindent megtudhatsz róla.
KApcsolási rajzot keresek Renault alpine turbo-hoz.NEM SZUPER 5-ös.1983-as.Gyujtáshoz vagy bármit elektronikához.Sűrgős.Továbbá Suzuki Swift gti Mk1-es hez rajzot:gyujtás ecu bármi.lacisabo@freemail.hu
Keyence KV-16R tipusú plc-hez keresek pc kapcsolási rajzot, ha van vkinek lécci küldje el!
Demó progi van, de kábel bekötés sajna még kellene
Sziasztok
Linn Axis lemezjatszohoz keresek kapcsolasi rajzot (a motorvezerloje leallt) Koszi!!
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni???
Én egy PROXIMA 408-as rádiós erősítő kapcsolási rajzát keresem!!! Ha valakinek megvan vagy tudja honnan tudom megszerezni kérem írjon nekem!!!
Egyszer kiakasztod a modikat azzal, hogy mindenhol megkérdezed ugyanazt... Ha nem válaszolnak semmit, lehet, azért teszik, mert nem tudják, azt meg minek ismételgessék.
Szóval, a kábel, ami neked kell: OP-26486 Egy hely, ahol vehetsz fullos szoftverrel együtt, vagy írhatsz az eladónak, hátha tud segíteni kizárólag kábelt venni: link Adatlap, amit elsőre találtam guglival, csatolva. Vannak benne kábelrajzok, a megadott ugyan nincs, de talán ki lehet okosodni a PC, illetve a PLC soros portjának lábkiosztását ismerve. Összesen 3 percet fordítottam a keresésre; te mennyit?
Lenne egy olyan problémám h. KENWOOD R-100-as rádiós erősítőnek kellene a végfokrajza, de a teljes rajz - szerviízleírás is jóljönne, ha lenne .
Ha van, vagy tudsz valami infót, kérlek netitkold el. Előre köszönöm! _jani_ :worship: [OFF] Kérlek üzenj privátban is! Sok szervízkönyvet találtam a googleval! De letölthetőt eddig még nem... ) KENWOOD KR-100 a pontos tip. //Mod. keresre. |
Bejelentkezés
Hirdetés |