Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Powersafer - Energiaspóroló eszköz. Nem átvágás?
Lapozás: OK   12 / 13
(#) mikrokapcsolo válasza lazack hozzászólására (») Okt 28, 2013 /

Ez is hasonló Nem tudom, hogy hogyan segíthet, de azt hogy egy 1kW-os fogyasztó akkor is 1 kW-ot fog fogyasztani, az biztos.
(#) lazack válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Okt 28, 2013 /

Igen értem.. Ha átverés akkor elég borsos átverés
(#) kaqkk válasza lazack hozzászólására (») Okt 28, 2013 /

Hallottad a mondást? Amíg lós..r van addig veréb is van...Az emberi butaság és a hiszékenység határtalan , és ezt sokan nagyon jól ki tudják használni .
A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2013
(#) lazack válasza kaqkk hozzászólására (») Okt 28, 2013 /

Igen ismerős a mondás A feleségem kereskedelemben dolgozott, ott is dívott ez a mondás

Ezért is érdeklődtem hátha valakinek van tapasztalata már , mert a eeklámoldalon megszólalókban n bízom. Gondolom megkért egy pár ismerőst hogy írjanak már egy két jó szót a kütyüről a hitelesség kedvéért
(#) kaqkk válasza lazack hozzászólására (») Okt 28, 2013 /

Szerintem meg itt ott keresett egy pár fotót és írt mellé szöveget...
A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2013

Az sem elképzelhetetlen. Nem nagy ügy manapság hamisítani ilyesmit.
(#) Inhouse válasza lazack hozzászólására (») Okt 28, 2013 /

Na, ez valóban működhet...simán lehet 75% megtakarításod! Fogod a készüléket és bedugod a konnektorba, minden mást áramtalanítasz, vagy kihúzol. Pl. eddig volt 10eFt a számla, most meg lesz 2500Ft, amit ez a kütyü fogyaszt magában...máris meg van a megtakarítás! Éljen!
(#) lazack válasza Inhouse hozzászólására (») Okt 28, 2013 /

Ez talán az egyik legtékonyabb módszer. Eddig.
(#) cimopata válasza lazack hozzászólására (») Okt 29, 2013 /

Jaj ilyen sz.nak ne higgyetek!
Ez egy fázisjavító, csupán a meddő áramot kompenzálja, de az órád nem a meddőtől forog.
Youtube tele van videókkal, hogy mérik árammérővel a fogyasztást és ezzel verik ár az embereket, fogyasztást fogyasztásmérővel mérünk.

Keress olyan videót ahol fogyasztásmérőt használ a srác, meg fogsz lepődni! Vagy talán mégsem.

A weboldalon elég megnézni azt a 3 mérnököt. A netről kiollózott képek.

Ilyen bizniszhez nem kell más mint ebay-ről rendelni pár ilyen vackot 10$-ért, alapszintű webszerkesztéssel összekalapálni egy weboldalt és utána várni a palimadarakat.

"A nyáron megspórolt pénzt, úgy döntöttem, hogy év végi jutalomként kiosztom az alkalmazottaimnak." Na ez volt a hab a tortán, persze!
(#) abcdabcd válasza cimopata hozzászólására (») Okt 29, 2013 /

Mért nem hiszed el neki, hogy tiszta szívéből szétosztja mind azt a teljes pénzösszeget, amit ezzel megspórolt? Én elhiszem neki, mibe is kerül ez neki, talán semmibe?
(#) vadmalna válasza lazack hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

Ez a cikk tegnap jelent meg HVG -n a témával kapcsolatban. Az utolsó mondat megszívlelendő. A hitelességről Bővebben: Link.
A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2013
(#) Gabó hozzászólása Nov 24, 2013 /

Multkor volt a tvbe, hogy bevizsgáltak egy ilyen eszközt, és semmit nem csökkentett! Bár ezt tudni is lehetett, hogy átvágás.
(#) BarnaPili hozzászólása Nov 24, 2013 /

Pár hete/hónapja hallgattam Balázsékat a ClassFM-en.Ott tesztelték ezt a "csodát".Ők is egy sima multiméterrel mértek kisebb fogyasztást.Lusta voltam vezetés közben telefont ragadni.és egy SMS-t írni,hogy baromság amit művelnek.Őszerintük is frankón működik.Ilyen az ,mikor olyanok vizsgálódnak,akik annyit tudnak a meddőről,hogy a bányászat mellékterméke...
István
(#) kaqkk hozzászólása Nov 24, 2013 /

Ezt az egész témát nem értem . 12 oldalt írtatok-írtunk a semmiről ! Elég lett volna egy mondat : DE átvágás .
A hozzászólás módosítva: Nov 24, 2013
(#) Gabó válasza BarnaPili hozzászólására (») Nov 24, 2013 /

Ezt laborba mérték, műszerekkel. Tehát nem ilyen fizikából jó ha átment emberek nézték, és örültek a fejüknek típus.
(#) BarnaPili válasza Gabó hozzászólására (») Nov 24, 2013 /

Félreérthető voltam.Ezzel azt akartam írni,hogy olyan emberek bizonygatták a működőképességét,akiknek semmi közük az elektronikához.Akkor sem vennék ilyen vackot,ha ingyen adnák.Én elhiszem,hogy semmit sem csökkent a villanyszámlán.
(#) kaqkk válasza Gabó hozzászólására (») Nov 24, 2013 /

Idézet:
„Ezt laborba mérték, műszerekkel.”
Ha ezt elhiszed vegyél belőle kettőt ! Az már 150% os megtakarítás, tehát már visszatáplálsz a hálózatba !Felrakatsz a szolgáltatóddal egy oda vissza mérő órát ,és várod hogy fizessék neked a villanyszámlát ....
(#) BarnaPili válasza kaqkk hozzászólására (») Nov 24, 2013 /

Gabó ezt írta:
Idézet:
„Multkor volt a tvbe, hogy bevizsgáltak egy ilyen eszközt, és semmit nem csökkentett! Bár ezt tudni is lehetett, hogy átvágás.”

Szerintem nem az itteni emberek fogják venni ezt a szemetet.
(#) kaqkk válasza BarnaPili hozzászólására (») Nov 24, 2013 /

Akkor úgy látszik nem jól "vettem le" azt a mondatot amit tőle idéztem .. Bocs GABÓ!
A hozzászólás módosítva: Nov 24, 2013
(#) ttindian hozzászólása Máj 30, 2014 /

Újra itt , joooo későre . Érdekes amit itt boncolgatok "igen" 'nem" segítenek a kütyük vagy sem . Egy ismerősöm 20eft-ert vett valamit amit be kel dugni a 220V-ba és egy másik vezetéket a biztosítékba . Elkapták és meghurcolták lopásért , de miért is ha nem segítenek ezek a kütyük? Vagy mégis mert az elmondása szerint lassult az óra szemel láthatóan.
(#) Huginn válasza ttindian hozzászólására (») Máj 30, 2014 /

Az ismerősöd által vásárolt szerkezet valóban működött, de nem a fogyasztást csökkentette, hanem a mérőórát befolyásolta, ezért is lett meghurcolva...
(#) sany hozzászólása Máj 30, 2014 /

Ezekbe a készülékekbe tulajdonképpen mit építenek be? Tudom, hogy átverés, de akkor is csak kell beletenni a dobozba valamit. Egy panelt , kondenzátort és néhány ellenállást , LED-et? Így eléggé üres lenne.
A hozzászólás módosítva: Máj 30, 2014
(#) Huginn válasza sany hozzászólására (») Máj 31, 2014 /

Szerintem feltaláltad a 2.0-ás verzióját.
Kapcsolási rajzot találtam, aztán lette gy szétbontott "készülék" is. Tanulságos...
(#) Huginn hozzászólása Máj 31, 2014 /

Azért megnéztem a témaindító hozzászólást is, az még nem kamu termékről szólt, hanem ilyesmiről: Bővebben: Link
Ilyet még közvetlenül EON-éktól is kapni. A működése egyszerű: van egy figyelt és 4 kapcsolt aljzatod. A figyeltbe kerül például a számítógép, a kapcsoltakba pl. a monitor, a hangrendszer, a nyomtató, stb... Lekapcsolod a géped, az elosztó pedig lekapcsol minden mást. Marad a gép készenléti árama, de az összes többi kiesik. Ez viszont nagyon is jó dolog. Mármint azoknak, akik ki szokták kapcsolni a gépüket.
(#) sany válasza Huginn hozzászólására (») Jún 1, 2014 /

Valóban , ez tényleg csökkenti a fogyasztást. Kitűnő mérnöki munka. Éjszakai irányfénynek is jó lenne , ha extra fényes LED-eket építettek volna be.
(#) sany válasza Huginn hozzászólására (») Jún 1, 2014 /

Ez tényleg jó megoldás, nekem is van egy ilyen elosztóm, master - slave elven működik. Már több mint négy éve vettem , az egyik áruházban.
(#) erbe válasza Huginn hozzászólására (») Jún 1, 2014 /

Érdekes ez a rajz. Ha valóban a jelzett értékű eszközöket építenék bele, többe kerülne, mint az éves fogyasztásod és az első használatkor leverné a legközelebbi trafó biztosítékait is.
Idézet:
„6.2 F”

6,2 µF az háztartásban még fázist is tud javítani.
A diódahíd+LED-nek semmi védelme, ha pukkan az előtétkondi, mindent visz. Ahogy nagyobb frekvenciájú hálózati zavarnál is. Pl. szikrázó kapcsoló vagy égőfoglalat.
(#) Huginn válasza erbe hozzászólására (») Jún 1, 2014 /

Eleve hülyeség az a termék. A jelzett értékű kondenzátor bele sem férne a "termékbe". Itt egy másik verzió, immáron helyes értékkel: Bővebben: Link
S ott a kapcsolási rajz mellett a szétszedett kép. Hát, nem épp Farad nagyságrendű az a kondi... :-]
(#) Saggitarius válasza sany hozzászólására (») Jún 2, 2014 /

Szamolta mar valaki, egyaltalan megeri? Mennyit lehet sporolni vele?
Következő: »»   12 / 13
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem