Fórum témák
» Több friss téma |
Hol lehetne hozzájutni olcsó lézer nyomtatásra alkalmas fóliához? Írásvetítő fólia biztos jó (laserbe való), de még mi?
Felteszem inkább itt a kérdésem, jobban ideillik.
Idézet: „Sziasztok! Lehet még kapni valahol párásító lámpát? Pár éve nagy divat volt, egy üveg tál amiben van maga az ultrahangos párologtató egység, színes LED-ekkel. Az egész egy állványon van, létezett álló és asztali kivitel. Lehet még ilyet kapni, webáruházat tudnátok linkelni? Sajnos nem tudom helyettesíteni sima ultrahangos párásítóval, a látvány miatt kéne. Előre is köszönöm.”
Én is kerestem de csak horibilis áron találtam. Használtan is láttam már de azt megvették előttem. Ha esetleg találnál szólj hol lehet venni köszi.
Keresgéltem tegnap éjszaka, találtam, de csak akkor ha budapesti vagy. A webáruházuk nem működik, írtam mailt nekik meglátom mi lesz.
Ezt találtam én. Már reggel betettem a másik helyre,csak a modik kivették.
Köszönöm, csak iszonyat drága... És még tálat meg állványt sem adnak hozzá.
Szia!
Külföldi forrás.
Az árában sajnos nem tudok segíteni.
Köszi ennek már barátibb az ára! Meglátom mi lesz a magyar céggel.
Találtam egyet itt, ha álló kell. Nekem asztalira lenne szükségem.
Tudja valaki, hol lehet kapni jó árba infra fűtőfilmet? Gugliba néztem, sok helyet felhoz, de olyan hely érdekelne, amit már ismer valaki, és tutira megbízhatóak.
Erre valakinek valami jó ötlete? Olcsó megoldás kellene, mert csak solder resisthez használnám, egy alkalom után kuka lenne.
A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2014
Sajnos ragasztott távirányító, így nem lehet sérülés mentessen szétszedni.
Sziasztok!
15" mélyhangszóróhoz hol kaphatnék szövet szélt? Üdv.
Szia!
Például ITT is lehet.
Köszi. Megnézem.
Viktorsound, elvileg már nem kínai cuccokat árulnak.
Sziasztok,
Hangszót keresnék egy Magneo 3,5" GPS-be. A hangszóró mérete 25x16mm és lóverseny pálya alakú (nem ovális). A HE Store-be és a Lomexben néztem, nincs. Persze nem kell pont ilyennek lennie, de a felhasználásból következik, hogy nagyobb nem lehet. Előre is köszönöm.
Sziasztok ULQ2003A hol tudok beszerezni? Ebay-en kívül mert ott van csak s.o.s-be kellene
Szia! Adatlapot nézve tök ugyanaz, mint az ULN2003, azt kb. bárhol kapsz. Azért nézd át te is a paramétereket, de én nem láttam különbséget.
Hol akarod használni? Egy órában, az már kiderült. Kell neked oda -20o-nál hidegebbet elviselő eszköz? Milyen órába kell?
Sziasztok!
Wayteq autós töltőhöz keresek ACT4065SH IC-t, de sem a HQ, sem a Lomex, sem pedig az Elektrokontha nem forgalmazza. Tudtok beszerzési forrást vagy helyettesítőt ajánlani?
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy hol kaphatok vékony szigetelt vezetéket? Olyanra gondoltam mint ami a fülhallgatók, headsetekben van. Vékony, hajlékony, szigetelt. Olyan 0.1 vagy 0.3 mm átmérőjű. Nem tudom esetleg ha valaki ismeri a vasútmodelleknél használt sorompók, vagy jelzőkben szokott ilyen lenni. Tud valaki segíteni ebben? Előre is köszönöm!
Például itt,, vagy a Madzag Bt.
Igen, én is ezt nézem ki.
Pontosabban ezt: Bővebben: Link Csak nem tudom mi jelent pontosan hogy 1x0,14?? Mert az adatlapján meg úgy van írva hogy Min. falvastagság: 0,3 mm Akkor ez most, hogy van?
A Madzag Bt-nél tuti nem!!!
Én is voltam náluk már ezzel kapcsolatban 1 éve és nagyon kedvesen elmosolyodott a tulajdonos és bemutatta a készletet.
0,14 a vezető keresztmetszete mm2-ben megadva. A 0,3mm pedig a szigetelés falvastagsága. Ezekből az adatokból könnyedén kiszámítható a teljes átmérő.
Én a Lomexben szoktam riasztó kábelt venni. Ebben sok ilyen vékony vezeték van különféle színekben. Csak ki kell bontani a külső burkolatból. A mellékletben egy ilyen vezeték darabka látható, hogy a méretekről fogalmad legyen. Ez 0,22-es.
Az a baj, hogy amire gondolsz az egy 0.3mm-es sodort rézkábel szilikon köpenyben, ami szintén nagyon vékony. A teljes vastagság 0.7mm körül lesz.
A PVC szigeteltek merevek. Ilyet viszont itthon nem kapni. Talán a BRAWA kábele 0.05nm mérettel ilyesmi. Dekóder kábelként keresed a németeknél akkor talán találsz. Megkeresem, amit egyszer találtam. Megtaláltam egyet! Ez meg a BRAWA. A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |