Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Angolul bo mb. Úgy mindegy, mert arra is keresnek.
Köszönöm!
Tyűha! Szép kis panelek. Jól fog kinézni a gombaóra.
Sziasztok!
Bemutatom a nemrég elkészült panelmérőmet. A nyák pontosan illeszkedik egy 2x16 LCD-re. A mikroverzérlője egy Atmega328p, amelynek szerény 10 bites ADC-je miatt méréshatárváltást is beépítettem. A méréshatárokat a két fekete HAMLIN reed relék kapcsolják.
Egy kis átalakítás!! Le Strum midi controller.
Remélem nem a mikrokapcsolókon tervezel nyomkorászni, mert hamar meghalnak a gombok. AMúgy jópofa lett.
Szia.
Ennek a projektnek van elérhetősége? Köszi.
Köszi. majd kiderül, hogy hogy bírja!
Nem fogok vele koncertezni csak érdekességként építem meg!!
Távirányítós autó távirányítójaként 90 percig bírták az új gombok és nagyon finom voltam.
Szevasz!
Saját fejlesztés, egyenlőre nem érhető el sehol. Üdv.
Piszok sokat cseréltem az utóbbi pár évbe, omronék bírják a legjobban és az étettartam a szennyezésmentes burkolaton múlik, így több százezres nyomást kell kibírni, gondolj a fénymásolók start g*mbjára
Lassan de biztosan készül az akvárium és terrárium vezérlő központ. Ma vagy holnap, már bekerül a dobozba is. A vezetékezés még kusza, de a dobozhoz van mérve. Azért van előre gyártott modulokból, mert jóval olcsóbban jön így ki, mintha itthon gyártottam volna a paneleket.
A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2014
Mivel sajnos a HE találkozóra idén nem tudok eljutni,de látva a versenykiírást a Joule Thief-ről.
Ezért ma megcsináltam furatszerelveNem volt nagy munka megcsinálni,Panellal együtt max 30 perc
Köszönöm.Igen a 3 V-os elemmel kicsit csalás a dolog de a szemléltetés megvan
Gratula! Te legalább haladsz valamivel. A LED-es panelt mutasd a kivezérlésjelzőhöz, az nagyon király lesz!
Köszi! Most már csak akkor teszem fel, ha működni fog!
Hát az eredetit nehéz lenne visszarakni, mert nem férne el az a kis izzó már a helyén. Szerintem maradok a potis megoldásnál és mikor viszem műszakira beállítom az eredi színét és kész
Jó lesz, szép munka
A halak megtanulnak programozni?
A program már megvan, olyan 98%ba. A mérés DS18b20as szenzorokkal lesz, egy adott helyet, több szenzor mér, átlagol, és annak függvényébe kapcsol. Direkt van benne vészfunkció is, ami több dolgot figyel, és lekapcsolja a kimenetet hiba esetén. Van benne log funkció is. Jelenleg dobozba kellene varázsolni, és a tápot elkészíteni hozzá, meg bekábelezni pár helyen. Holnapi napra terveztem ezeket. Már csak a fűtéshez való fűtőmodulok beszerzése van hátra, hogy kész legyen.
A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2014
Nagyon jó lesz, a halak már biztosan várják.
Az oxigénszintet is méri valamilyen érzékelő? Mert elvileg akkor nem kéne állandóan lélegeztetni, csak akkor, ha a megadott érték alá kerül.
Azt nem méri, mert amúgy is olyan légszűrő van benne, ami a vizet is keringeti, meg levegőztet. Ha elkészül, lesz rendes leírás is hozzá, érdeklődés alapján cikk is elképzelhető
Örömmel közlöm veletek, hogy újra sikerült elkészítenem amit már egyszer elkészítettem. Ez egy olyan panel amit egy régi játékból (Nintendo -ból ) szedtem ki, és némi átalakítással csináltam belőle egy átalakítót amely segítségével Scart vagy banán csatlakozót át tudsz alakítani rendes antenna jellé, amit a nagyon régi tv is betud fogni. ezt egy haverom kérésére készítettem. tökéletesen működik.
Sziasztok!
Johnny0004 által tervezett pákaállomást összeraktam, nagyon jól működik. Még fedelet kell hajlítanom és lábakat fog kapni.
Köszi!
Nem minőség, inkább hasonlóság a többihez.. |
Bejelentkezés
Hirdetés |