Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm a te segítségedet is!! A ,,kisebb lökésre is működni fog" -ez azt jelenti,hogy bejövő túl feszültség esetén megszakad,ugye? Valamint ha megnő a belső zárlati áram? Nem vagyok tisztában ennek az alkatrésznek a működésében,pedig kerestem erről szóló cikket. Miért van 470V-ra méretezve? Megköszönöm az okító jellegű hozzászólást!
Beteheted azt ami Neked is van otthon, csak úgymond " érzékenyebb lesz, mint ahogy granpa is írta.
Nem vagyok már képben, de valami idővel összefüggés van benne (ha jól emlékszem). Majd valaki pontosít (van itt aki ért hozzá).
Az alábbi képen milyen alkatrészek láthatóak? Valaki linkelne datasheetet hozzá?
Tirisztor. Adatlap(=datasheet) már nem valószínű, hogy fellelhető hozzájuk. Esetleg egy szkennelt katalógusoldal lehetséges.
A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2014
Mindannyiunk jóbarátja, a Google neked nem dobott semmit a KT705 datasheet kifejezésre???
Nem dobott ki semmi használhatót!!!
Azt hadd szabadjon megjegyezni, hogy közös "barátunk" erősen irányított keresést végez. Fogadásom van arra, hogy Neked az első oldalon egy darab kínai oldalra mutató találatot nem adott. Kollégának mutatott találatairól pedig ne is beszéljünk...
A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2014
Tévedés.
Nem szeretnék gugli keresőtanfolyamot indítani itt, de valószínű inkább a találatok értelmes megnyitása a gond sokaknál. Mondjuk a kereső kifejezések : KT705 datasheet Kidob alapból az "Internet" jelzésű keresésnél 1850 találatot. Itt mindjárt az első kettő használhtó adatlapot fed, csak rá kéne klikkelni a kapott oldalon a kicsinyített pdf képre. Ekkor feldobja a lehetőséget egy kék "Dovnload" felirattal. Rákatt, letölt, megnyit, olvas... Ugyanígy (én inkább ezt használom ilyen keresésnél) a "képek" menü alatt már láthatóak is, melyek azok amik szóba jöhetnek értelmes találatként. Ez esetben pl. a 2. találat volt nekem vonzó - itt is ha rákattintasz, feldobja egy fekete mezőben a kép ikonját, arra katt, és megnyílik a gazda oldal. Ott megint a pdf oszlopban katt a kis képre, Download és már jön is...
Elhiszem, hogy Te így megtalálod... Én otthon a polcról leveszem a Mashpriborintorg katalógust, és megnézem.
A találatok között nálam szerepelnek kínaiak.
Szép napot a kozonségnek.
Mivel azért néha még találkoztok a régebbi gyártmányú csehszlovák TESLA félvezeto alkatrészekkel, kerestem hozzájuk egy kisebb katalógust, használjátok egészséggel. JaniK
Itt meg van egy nagyobb:Tesla katalóg.
Szia Máté.
Már vártam, hogy mikor kapok Toled segítséget. Koszonjuk szépen. De ha már itt vagyunk mindketten. Régebben bemutatott "kutyudben" láttam, hogy használsz kis méretu és zold színu TR191 típusú rezisztorokat. Melegen ajánlom minden darabot beultetés elott ellenorizni, mivel a kerámiacso hordozó belsejében gyakran osszeérnek a kivezetések belso végei. Elég megmelegíteni a csovek végénél az ónozott rogzítést és kb. 1 mm kihúzva újraforrasztani. Ha esetleg nem értheto, kuldhetek majd róla fényképet. JaniK
Értem mire gondolsz, ellenőrizni szoktam az alkatrészeket beültetés előtt, hiszen bontottból építkezek. Azokért az ellenállásokért én sem rajongok, hamar kiesik a lábuk, megszakadnak. De hát ezt bontom, ezt kell használnom. Köszönöm szépen a figyelmeztetést.
Ajándékként még egy link ahol TESLA alkatrészek vannak katalogizálva (bár lehet hogy tőled kaptam ezt a linket, de azért ide teszem, hátha másnak pont jól jön):Bővebben: Link.
Koszonom a linket - nekem is ismeros a múltból.
Jelenleg egy KSN20 MosFET-et kell helyettesítenem eléggé háklis helyen, ezért jól jott most ez a linked is. A tobbi kedves kolléga részére pedig : - ha a belinkelt Tesla katalógusok valamelyikében nyelvi nehézségetek lenne, például a tokozás színkód jeloléseknél, nyugodtan forduljatok hozzánk, szívesen segítunk.
De rossz félék vagytok.
A "Google mint barátod" szolnék hozza , egy ideje van a Google-nak egy szolgáltatása ami figyeli személyre szólóan hogy ki mire keresett rá többször . Fogadást is lattok itt hogy kínai oldal vagy sem , ezek szerint te sok kínai oldalt látogatsz , a lányom laptopján a KT705-re, Flash játék kódokat dobott ki , az én gépemen , startból datasheet-et . Ha a lányom laptopját vesszük alapul nem csodálkozom hogy nem talál adatlapot .
Üdv granpa,és zosza!! Összeraktam,és tökéletesen működik. Fűtés,légkeverés,kijelző megy.
Köszönöm nektek a segítséget!! További szép napot!! Attila
Üdv !
Pakolódás közben találtam pár dolgot . Ha jól sejtem akkor valamilyen trafók. Mire használhatók ezek ?
Az első állítható értékű toroid autótrafó. A második képen lévők talán leválasztó trafók.
Évek, évtizedek óta keresek ilyeneket. Az első képen egy állítható toroid trafó van. Vigyázz! Autótrafó. A fázis a kimeneten is ott van. A másik képen az elsőt néztem az 220/220V-os leválasztó biztonsági trafó.
Köszönöm a hozzáértést !
De azt hiszem én nem tudom mire használni őket. kb mennyi értéket képviselhet vagy hozzáértő mire tudja használni ?
Merre laksz. Szívesen megszabadítalak tőle.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni milyen alkatrészek a képen láthatók és mire lehet használni. A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2014
Túl nagy a homály. A két baloldali gondolom relé. A szürke trafó. A jobbszélsőt nem tudom. Tán valami szűrő.
Ami rávan írva HR-CR323 DC12 EZ AZ ELSŐ
5A250V AC 5A30V DC , TRL 148 AS 9809 EZ AZ UTOLSÓ
A jobboldali is egy jelfogó.
A bal oldali kettő fekete relé. A középső egy nyákba ültethető transzformátor. A jobb oldalit nem tudom. Ennél többet nem lehet kivenni a homályból.
U.i.: Most vettem észre, hogy a válaszok másik lapra kerültek. A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2014
Sziasztok!
Múltkori kérdésemre visszatérve, bejártam a debreceni szakkereskedéseket, de még rendelni sem tudnak nekem ilyen kondenzátort sajnos. Szétszedtem pár PC tápot, meg régi magnót, hátha találok benne egy ilyet, de sehol semmi. Nincs esetleg valakinek otthon egy ilyen kondenzátora, amitől megválna, akár bontott is jó, csak működjön. Előzmény A fizikai méret fontos lenne, a 32mm-es wima fólia még elborítva sem fér be a helyére.
Szia!
Átnéztem az összes kondis dobozomat, de nem találtam Neked valót. Mivel nem egyedül vagyok itt, így hátha valakinek csak pihen a fiókban egy ilyen. A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2014
Van valami különleges abban a kondiban azon kívül hogy 474K ? Persze a mérete nem egyértelmű .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |