Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Van aki dolgozni jár az iskolába. (Már ha bemegy.)
A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2014
Jónapot tanár úr.
Tanár úr bocsánat. Ezt nem tudtam. Most aztán égek mint a karácsonyfa égősor. Pirulós hangulatjel miért nincs. Ugye azért nincs harag?
Ugyanmár! Semmi gond! Én is viccnek szántam!
Tan' kérem! Én készültem!
Hozd ki az ellenőrződet és a 10E Ft-ot, amit a kirándulásra kell befizetni.
Tan' kérem, azt már elittuk, akarom mondani, pogácsát vettünk belőle. Az ellenőrzőmet pedig megette a kutya.
Akkor hozd ki a kutyát! Jó lesz kolbá... izé házőrzőnek!
Kissé harapós mostanában!
Jé neked írtam a hozzászólást? Nem neked akartam címezni. Na mindegy.
Vicsys: Akkor jó, megnyugodtam. Most a betegség miatt kicsit még gyengék az idegeim. Jövőre megyek találkozóra, ott majd mindenre fény derül.
Ez érdekes. Én is amikor hazajövök a suliból eszem valamit és szinte elájulva alszom el. 8-9 órakor ébredek fel. Minden nap.
Na, ez a nem semmi!
Vagyunk itt néhányan, akik az iskolapad túlsó oldalára járunk az iskolába...
Olyat mi nem szoktunk! (Nem is értem, mire gondolsz... )
Volt bizony! 2 osztály is produkált, remélem mindenki 5-öst kap! Vagy nem.
"Ötöst pedig az kap, aki csontot hoz a kutyámnak."
Minimum! Egy szálért csak mosolygós vállveregetés jár...
Sziasztok.
Feliciában (1,3 MPI első kiadás) hibás lambda szonda csere után a hibakódot a kocsi vezérlő egységéből ki kell törölni?? Mert nekem okozott két hibát a kocsin csere után az egyik meg maradt.
Nálunk nem ilyen bonyolult ötöst kapni, ma nekem is sikerült. Pedig nem csináltam semmit. Vagy talán pont azért? Bonyolult ez az iskola. Míg valahol küzdeni kell az ötösért, itt csak úgy osztogatják mint a cukrot. Viszont kaptam egyest is. Ezért meg nekem kellett küzdeni.
A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2014
Úgy osztályoznak, hogy az 1-es a jó, és az 5-ös a rossz?
Igen.
Ez valami ősrégi dolog, mert ugye nálunk pont fordítva. De egyébként Németországban is fordítva van, és van hatos. Ha összeszedsz év végére egy hatost vagy két (vagy három? már elfelejtettem) ötöst, megbuktál.
Itt átlagot számolnak. Ahányas az átlagod annyist kapsz. Persze aztán tanárja válogatja. Van amelyik szemre, van aki meg eldönti hogy hányast ad és nem érdekli hogy milyen jegyeid vannak.
Nálunk is átlagot számolnak. Persze azért vannak olyan esetek, amikor pl. átlag szerint 4-es lenne, de azért megadja az ötöst. Lefele azért nem jellemző.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |