Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
A transistor-npn libary első tranzisztora a 2N706-os TO-18-as és ugyanaz a lábkiosztása.
köszi szépen
Sziasztok, nem sikerül nyomtatáskor egy oldalra többször akár ugyan azt az objektumot feltenni, mert a csoportbafoglalás és csoport copy -val a vezetékeket át teszi de a padeket nem akarja másolni, úgy érzem már mindent kipróbáltam de sehogy nem megy, mi lehet a hiba? Valakinek egy kis ötlet?
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2014
Igen, erre. Tegnap odáig jutottam hogy be importálgattam többször egy új oldalra az objektumokat . Végül is sikerült kinyomtatni egy A4 -es lapra több tervet. De gondolom van valami kézenfekvőbb megoldás is. ?
Szia !
terv.brd fájlt átnevezed terv2.brd névre és becsukod a terv2.sch-t. Minden réteget láthatóvá teszel (bekapcsolsz) Egész rajzot kijelölöd majd copy, utána paste ahányszor kell.
Itt találsz egy másik megoldást.
A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2014
Köszi, jó kis cikk - hasznos!
Egy kérdésem lenne, két koncentrikus körbe kellene LED-t meg nyomogombokat elhelyezni. Támogat ilyen alakzatot az eagle? Higyan kell ezt csinálni?
Kösz!
Kört tudsz rajzolni, de helyetted nem teszi oda az alkatrészt. Legalább is én nem tudok ilyet.
A megrajzolt körbe sugár irányba tudsz egyeneseket rajzolni, azokat " x " fokos szögben elforgatni, ezzel segíteni elhelyezni az alkatrészt.
Töltsd le hozzá a "Replicate Board.ulp" bővítményt az Eagle honlapjáról. Nagyon egyszerű a használata.
Kösz, majd kiprobálom, csak mos épp elfelejtettem, hogyen kell a BUS bemeneteket kezelni. Már tudtam, de sikerült elfelejteni, most meg nagyon kellene.
Sziasztok !
Melyik az Eagle legujabb verziója ? Esetleg valami linket tudnátok küldeni ahonnét le tudom tölteni ? Sehol nem talállom a legújabbat...
Kössz szépen.
Egy kapcsolási rajz gyors autorouterolásához kell csak. Több helyen hallottam h a legújabb verziónak már egész jó az autorouterja. Igaz ez ?
Ez a jóság szubjektiv, én nem osztom ezt a véleményt, szerintem lényegében ugyan az maradt, csak színeztek rajta.
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem ,hogy Eagle -el tudok e úgy nyákot(kat) tervezni ,amik tüskesorral egymásra csatlakoznak ? Köszi !
Igen... én úgy szoktam, hogy megcsinálom az egyik panelt, majd mikor kész Save As aztán kitörlök mindent, csak az összekötő csatlakozót hagyom meg.
Vagy a csatlakozók koordinátáit is beállíthatod kézzel, hogy egy helyen legyenek.
Megrajzolod a panelt csatlakozókkal együtt alkatrésznek (lib)
Bármikor bárhol előszedhető, és használható.
Javítottak rajta, most már többmagos processzor esetén több szálon fut és annyi különböző eredményt ad, amelyekből mindenki azt választja, amelyik megfelelőbb, de van benne egy teljesen új "TopRouter" is.
Próbáltam, kísérleteztem vele, valóban több eredményt ad vissza, de a több az nem feltétlenül jobb, csak több. Ez a színezés
![]() ![]()
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni, hogy tudom a via külső átmérőjét növelni ? Köszönöm.
info gomb és diameter
Vagy "villáskulcs" / diameter
Üdvözlet!
Kis segítséget szeretnék kérni mert letöltöttem egy doksit ami tartalmazza a kapcsolás SCH és BRD rajzát is és azt nem tudom,hogy az alkatrészeket kilehet e menteni az alkatrész katalógusba vagy ha újra szeretném tervezni az áramkőrt akkor tervezzem meg az alkatrészeket én? |
Bejelentkezés
Hirdetés |