Fórum témák
» Több friss téma |
Nemgond! A lényeg annyi, hogy úgy képzeld el a riasztód, mint a gyújtáskapcsolódat. Amikor be van kapcsolva a riasztód, akkor tudol indítani meg ilyenek, mintha benne ülnél a kocsiba és indítanál. Kikapcsolt állapotban nem veszi figyelembe, hogy Te mit csinálsz a kocsival.
Sziasztok ! Akadt egy kis gondom a távindításos riasztóval még pedíg az hoyg tegnap sem volt egészen százas a távirányító, elem élettartam fullon de hol vette a jelet hol nem 500méter után már hol 2-es hol semmi jel nem volt . Most itthon vagyok lementem az autóhoz de nulla térerő elemet kicseréltem szintén nulla térerő semmit nem csinál a távirányító . Szélvédőn megkopogtatom az RPS-t akkor jelez a távirányító hogy hívnak és akkor mutatja hogy fullos a térerő de hatástalanítani nem tudom a riasztót . Akármelyik gombot megnyomom a távirányítón csak felvillanik a háttérfény és kijelzi hogy nulla térerő . Az óra funkciója is megy neki . Sürgősbe kellene segítség :$
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy valószínűleg egy Piranha 802SA kártyás autóriasztó van a kocsiban. Probléma az, hogy akármelyik kártyát viszem az autó közelébe a riasztó ledje ugyanúgy világít. Gondolom nem kapcsol ki a riasztó. Ajtó nyitásra és gyújtás adásra nem riaszt, viszont ha megpróbálom elindítani az autót, vagy el sem indul, vagy azonnal lefullaszt és utána viszont riaszt. Elemcsere problémát úgy gondolom kiküszöböltem, hiszen vettem 5 elemet és egyikkel se kapcsolt ki a riasztó. Amennyiben tudtok segíteni, nagyon hálás lennék, előre is köszönöm. Sziasztok.
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne Egy twingoba kötöttem be egy riasztót. Test vezérelt, csak úgy tudtam megvezérelni a centralt, hogy beforrasztottam a panelbe a 2 vezérelt testet. Jó is lett csak az a baja hogy így nem működik a gyári kulcs gombja. Kérdésem az lenne hogy tudnám megszakítani a 2 vezetéket (pl egy trnzisztorral)úgy hogy működjön a gyári távítányító is.
Szerintem le kellene diódázni és semmi gond nem lenne, mindkét vezetékre.
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kér ennek a riasztónak a bekötési rajzában nincs e meg valakinek előre is köszi .
Sziasztok. Nemrég vásároltam egy autót. Észrevettem h van a kocsiban riasztó, központi zár(egyik sem működik), de távirányítót sem kaptam hozzá. Van rá mód, h megtudjam a riasztó típusát? Valami jelölés vagy akármi lehet valamerre? Vagy ne is keressem?
Hogyan vetted észre? Láttad a szirénát? Ez esetben nézd meg, hogy abban van-e a riasztó! Ha sok vezeték megy bele, akkor igen, ha csak 2, akkor csak sziréna. Ez esetben nagy valószínűséggel az utastérben lesz, a műszerfal alatt, jó esetben a vezető oldalon. A kp zár utólagos? Ha igen, akkor kék-zöld-fehér-barna-fekete vezetékeknek kellene mennie az ajtóból a műszerfal alá, ott dobozban kell végződnie.
Egyébként 2 távirányító utólag vásárolva simán lehet, hogy többe kerül, mint egy új riasztó kompletten.
Először valami ütésérzékelőt találtam az utastérben. Szirénát(2 vezeték) láttam illetve a motortér nyitás elleni "kapcsolót", aztán az ajtót burkolatot megbontva találtam meg a kp zár motorokat. Ez mind utólagos.
Akkor a kp zár vezérlője a megadott vezetékek alapján lekövethető. Meg kell nézni, kap-e áramot. Ha igen, akkor máshol lesz a baj, pl. a kábel eltört az ajtóátvezetés közben.
Ha szerencséd van a riasztó is ott van a vezérlő közelében. Elvileg össze is vannak kötve 2 vezetékkel.
végig követve a kábelezést ez az egy dobozkát találtam. Elnézve a kábelezéseket, megrendelem az új riasztót és a beszerelést profira bízom.
Autron kp zár itt a HE-n
Az Autron nem szereti a hagyományos színeket... A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2015
Üdv! Octavia 2004-es be kötöttek egy risztót(tipusát nem tudom)!! De az,ha kinyitom a kocsit,akkor addig villognak az irányjelzők,amíg el nem alszik a belsővilágitás! Lehet máshonnan vinni áramot a riasztónak???
Szervusztok!
Fenti riasztót relé-beragadás illetve sksh hibával hozták hozzám. Szeretném asztalon beüzemelni néhány mérés erejéig, de az összes leírás vezetékszínekre épül. Az meg ugye természetesen a kocsiban maradt. Próbáltam gugli képek alapján de nem kivehető egyik sem. Ha valakinek volna ilyen kábele, vagy használható fotója kérem jelezze. Köszönettel: Tibor
Ó de jó! Lemaradt a tipusa....Spal as90
Képet kerestem, nyilván ezért nem találtam...Kösz
Azért írtam, mert jelenleg nem üzemel rendesen az oldal keresője, a számokkal hadilábon áll. Az AS90-ben meg van...de emlékeztem rá, hogy már volt valakinek ilyen baja és én is próbáltam segíteni, ezért rá tudtam keresni.
Így már világos. Egyelőre visszaadtam, a vevőegység volt letörve. Ha visszakerül ez alapján is megvizsgálom. Köszi mégegyszer!
Szia
Nekem traxalarm riasztóm van a kocsiba. Két szál megy ki a kapcsoló felé. Az egyik a rejtett kapcsoló, feladata, hogy ha el akarod indítani az autót meg kell nyomni+a távirányító bármely gombját. Ezzel megy ki az indítás gátlásból. A másik a programozó szál. Feladata, ha lemerült a távirányító ki tudd kapcsolni a pinkód beadásával, illetve a programozásnál van fontos szerepe.
Sziasztok! Vettem egy autot, van benne egy kp.zar vezerlo egyseg ami mukodik rendesen, a kerdesen az lenne, hogy van nekem egy thunder ca 107 tipusu riasztom... ezt a kettot ossze tudom ugy hozni, hogy a mostani vezerlo mukodtesse a riasztot?
Biztos hogy nem, hacsak nem akarsz nagyon belenyúlni a riasztódba. Esetleg fordítva. A thunder vezérelheti a központi egységedet.
A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2015
Akkor jol gondoltam az a baj, hogy a thunderre nem tudom ratanitani a kulcsot... akkor még egy olyan kérdés, hogy a kp.zar vezerlo bicskakulcsos, de csak 1 van hozzá... honnan tudom meg, hogy milyen kell hozzá vennem?
Zoszka arra gondolt, hogy a riasztó távirányítójával élesítenéd a riasztót és közben bezáródnának az ajtók is.
Sziasztok!
Vettem egy Caesar CT-204UR autóriasztót, szinte mindent bekötöttem kivéve a központizár vezérlő szálakat és az indításgátló két szálát. A várva várt nagy pillanat következett összedugom a csatikat, áramot adtam neki és semmi nem történt a tanitó tüskék összeéríntésével sem a led nem villant fel. Szerintetek kihagytam valamit vagy mi lehet a probléma, esetleg éleszteni kell valahogy a riasztót? Idézet: „Szerintetek kihagytam valamit vagy mi lehet a probléma” Valószínűleg igen, esetleg nem kihagytad, hanem elkötötted...nézd át újra!
Sziasztok.Kaptam egy spal as90-es riasztot szeretném bekötni de a kábelkötege nincs meg.A csatlakozó bekötésében tudnátok segíteni?A bekötési rajza megvan de azon nics rajta hogy a csati melyik lába mi,csak színek vannak írva csak nincs meg a kábelkötege így reménytelen.Köszönöm.
Szerencsédre már járt így egy sorstársad!
Spal AS90 csatlakozó vezetékeinek színe |
Bejelentkezés
Hirdetés |