Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kamerás megfigyelőrendszer

Témaindító: zozz12, idő: Okt 24, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   15 / 72
(#) menyus válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 13, 2014 /

Igen, igazad van. De ne tudd meg mit össze nem harcoltam hogy kapcsoljanak oda egy olyan informatikushoz aki képben van. Mert a telefonos hibafelvevő az nem kompetens csak addig hogy "van internet, nincs internet", ilyen szinten már magas neki a léc.
(#) menyus válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 13, 2014 /

De ahogy Te is látod, nem vagyok egyedül ezzel a problémával. 1 napja dobtam fel a kérdést és már előkerültünk jó páran akik ugyanezzel szenvedünk. Lehet mégiscsak kéne az az új téma...?
(#) menyus hozzászólása Nov 13, 2014 /

Ha esetleg érdekel valakit a T - Home modem elérése szóljon... Mondjuk ahány annyiféle, de az enyémbe sikerült belemászni mert megtaláltam az IP címét, az autentikációt meg gyárin hagyták.. pfff.
(#) szitibi hozzászólása Nov 14, 2014 /

Sziasztok! Tudna valaki segiteni nekem, van 1 , H.246 network dvr-em , sajnos nincs benne magyar nyelv, aztmonták hogy a firmware t kellene frissíteni de nemtalálok hozzá semmit ha valaki tudna adni azt megköszönném.
(#) menyus válasza Pixi hozzászólására (») Nov 15, 2014 / 1

Nos, egy kis infó... Nálam már megy Telenor - T-mobile felállásban is. A lényeg ahogy a kamera oldalon a Telenor legyen, fordítva NEM megy! A Telenor - T- Home dolog is megy (ez vica versa is! ), csak a CISCO modemjükben is forwaldolni kellett, valamint a 8080 as portot átírni másikra mert ez a modem távoli elérési portja is, és ez volt beállítva a kamerának is. A modem webszervere priorizált a kamerával szemben, ezért mindig a modem setup ja jött be a DDNS host hívására...csak kapkodtam a fejem mi van.. De aztán rájöttem. Szóval megoldódott a dolog nálam, további jó kísérletezgetést. Ha tudok valamiben segíteni akkor szívesen. Sziasztok és köszönöm mindenkinek aki segített, vagy próbált...
A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2014
(#) tomat5 válasza menyus hozzászólására (») Nov 18, 2014 /

Üdv.
Vodás mobilnettel van valakinek tapasztalata DVR távoli eléréssel kapcsolatban?
Köszi.
(#) elektromos válasza tomat5 hozzászólására (») Nov 18, 2014 /

Megy vele.
Egy kicsit késik kb: 2 mp-et de ki bírható.
(#) tomat5 válasza elektromos hozzászólására (») Nov 18, 2014 /

DDNS is megy?
(#) elektromos válasza tomat5 hozzászólására (») Nov 18, 2014 /

Igen, mert akkor nem is működne. Provision olcsó egységet vettem, ahhoz pedig adnak ingyenes ddns címet.
(#) tomat5 válasza elektromos hozzászólására (») Nov 18, 2014 /

És hol van a mobil net? Kliens vagy szerver oldalon?
(#) Kovabe hozzászólása Dec 29, 2014 /

Sziasztok
A minap probáltam javítani egy kamera IR LED-jeit cserével de nem jártam sikerrel, ebben kérném a seítségeteket. A főbb probléma hogy ellenörzés képpen a telefonom kamerájával néztem a LED-ket és teljesen jól világítottak de mikor felszereltem akkor derült ki hogy távolra sznte egyáltalán nem világit ezt úgy értem hogy néhány 10cm a távolság.
A LED-eket a világhírű e-bay-ről vásároltam potom összegért de teljesítményt nem írtak hozzá.
Most hogy írom eme sorokat, jut eszembe hogy labortápról inditottam a kamerát és az áramfelvétel teljesen jó (350mA) ami ehez a kis kamerához képest valós.
Mi lehet a távolsággal a hiba?
(#) Dióda válasza Kovabe hozzászólására (») Dec 30, 2014 /

Furcsállom amit írsz mert nekem a telefon kamerája a biztonsági kamera infráját nem látja.
A távirányító villogását látja de az infra fényvetőnek nem látja a fényét.
(#) levaitamas hozzászólása Jan 3, 2015 /

Sziasztok!
GenesisPro GPRO6304D típusú rögzítőt hogyan tudom gyári alapértékekre visszaállítani?
(#) Edimax válasza levaitamas hozzászólására (») Jan 3, 2015 /

Szio : A menü -t megnyitod benne a rendszert és abban van a visszaállitás vagyis gyári visszaállitas, a gép vissza áll a gyári beállitásokba.
Ennyi röviden.
Üdv.
(#) levaitamas válasza Edimax hozzászólására (») Jan 3, 2015 /

A DVR-t még nem láttam, hozzám is segítségért fordultak. Állítólag nem tudnak belépni a menübe, ezért szeretném újrakonfigurálni. Az alaplapon nincs jumper vagy valami gomb kombináció amivel minden visszaállna gyárira?
(#) Edimax válasza levaitamas hozzászólására (») Jan 3, 2015 /

Megkéne nézni hogy van e benne kis elem, kivenni picit várni és azt vissza. Hátha bejön, vagy tán kis mikro kapcsoló t nézni bene van e, és azzal. Reszet.
Nékem ez rérebbi kiadás volt,abban elem volt.
Nézzék meg.
Üdv.
(#) levaitamas válasza Edimax hozzászólására (») Jan 3, 2015 /

Köszönöm, majd jelzek, hátha másnak is jól jön a tapasztalat.
(#) Kovabe válasza Edimax hozzászólására (») Jan 4, 2015 /

Sziasztok
Sajnos tapasztalatom alapján mondom hogy nincs benne semmi jumper vagy kapcsoló lehetőség. Az elem kivétel szintén nem müködik, legalábbis egy napig kivettem és semmi.
Amennyiben van rá lehetőség, vissza kell vinni a vásárlás helyszinére és ők elküldik a forgalmazónak hol a technikusok kiütik belölle a kodot illetve mindent. Még van egy lehetőség, a telepítő szokot betenni magának egy kodot így érdemes megkérdezni a telepítőt hátha így történ és most jut eszembe még egy ha fent van hálózaton akkor lehet hogy ott be tudnak lépni a rendszerbe egy mobil app-on keresztül.
(#) levaitamas válasza Kovabe hozzászólására (») Jan 4, 2015 /

Sajnos én is arra gondoltam, hogy az elem kivételétől max az időt felejti el, de egy ötletnek nem rossz. A netes dolgot kipróbálom majd, de szerviz lesz ebből.
Köszönöm mindkettőtök válaszát, majd írok hogy mi lett a dologból.
(#) imbra hozzászólása Jan 20, 2015 /

Üdv!
Kamerarendszert szeretnék telepíteni, kérdezném gégecsőben egyszerre mehet együtt a tápkábel és a koax kábel? Nem zavar be?
(#) Kovabe válasza imbra hozzászólására (») Jan 20, 2015 /

Elvilegmehet de kicsit bövebbenbeszélhetnél a rendszerről mert lehe hogy van egyszerübb megoldás is.
Mi pl. utp-t használtunk és azon vittük mind a tápot mind a jelet, 1 utp = 2 kamera és két táp, ez lehet hogy egyszerübb lenne nálad is.
(#) Pixi hozzászólása Jan 21, 2015 /

Sziasztok,
Ezek a kamera és rögzítő cuccok mennyire kényesek a magasabb feszültségre? Lenne egy 14 voltos nagyobb teljesítményű tápom amivel menne a rögzítő és a kamerák is. Csak nem tudom a 2V pluszhoz mitszólnak.
A másik kérdés, hogy minden kamera képében ugyan az a zavarcsík látható, rögíztőre kötve és TVre kötve is. Tápcserét még nem tudtam megpróbálni, de lehet hogy az okozza a zavart?
(#) imbra válasza Kovabe hozzászólására (») Jan 21, 2015 /

Asec AHD rendszerre gondoltam....
(#) Kovabe válasza Pixi hozzászólására (») Jan 21, 2015 /

Szia
Még a rögzitők nagyrésze elbirja a nagyobb feszt de a kamerák már neccesen. Nézd meg a kamerában milyen fesszabályzó van (álltalában van) és akkor már lehet gondolkozni.
A zavar jöhet az azonos tápból is, ezt úgy hivjuk hogy füldhurok. Kezd el lehuzni egyesével a kameraképet és akkor kiderül melyik okozza a hibát. Amugy lehet egy rosz tápegység illetve azonos fázison lévő háztartásigép amiben egy kondi kimult.
(#) Kovabe válasza imbra hozzászólására (») Jan 21, 2015 /

Sajnos az AHD-t nem ismerem de ahonnét vásárolod illetve vásárolnád ott kérdezd meg hogy a kép illetve a vezérléshez szükséges a koax vagy konverterrel is megoldható az átvitel.
Az biztos hogy viheted a tápot mellete ugyanabba a csőben.
A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2015
(#) Pixi válasza Kovabe hozzászólására (») Jan 21, 2015 /

Szia,
Külön is próbáltam csak egy kamera és a táp. De majd hétvégén megnézem másik táppal hátha.
Akkor a kamerát majd megnézem mi van benne. Jó lenne ha vinné a 14 voltos táp.
(#) levaitamas válasza Pixi hozzászólására (») Jan 21, 2015 /

Ahogy Kovabe is írja van bennük szabályzó, de nem véletlenül hívják fel a 12V-ra a figyelmet. Egyébként ami a gyakorlatban bosszúság, az neked lehet hogy segítség lenne. Tudni kellene a távolságot, a táp kábel vastagságát és a kamera áramfelvételét. Simán előfordulhat, hogy 1-1,5V elveszik a kábelben, a számításon túl mérni kellene közvetlenül a kameránál a feszültséget.
(#) Pixi válasza levaitamas hozzászólására (») Jan 21, 2015 /

Na majd ennek is utána nézek. A kábel hosszok minden esetben 20 méteresek, és nem valami combos szálak vannak benne.
Amúgy háztartási gép nem működik semmi, és a zavar állandó.
(#) Pixi hozzászólása Feb 9, 2015 /

Sziasztok,
Megoldva a zavar kérdés. Kapott egy új 12V-os tápot minden együtt és megszüntek a zavarcsíkok. Most közös tápról megy a rögíztő és a kenmerák is.
Már csak az a gondom, hogy az android felületen vissza tudok nézni felvételt de a számítógépen nem.
Amúgy ezeknél mennyire kompatibilisek a szoftverek és a rögzítők? Vagyis adott rögzítő megy-e másik szoftverrel távolról?
(#) Kovabe válasza Pixi hozzászólására (») Feb 9, 2015 /

Nem feltétlen mennek különböző rögzitők illetve softverek. Általában az ujjabb rögzitők már rendelkeznek web-es felülettel amihez ugyebár nem kell külön softver. Milyen rögzitöröl is beszélünk?
Következő: »»   15 / 72
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem