Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rendelés külföldről (eBay - Paypal)
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Lapozás: OK   75 / 258
(#) vicsys válasza helektro hozzászólására (») Márc 21, 2015 /

Szerintem csupán arról van szó, hogy azt írja, hogyha mégsem kapod meg a pénzed, írj neki levelet az email címre.
A visszafizetést az Ali intézi, nem Ő utal. A feltétel, hogy elfogadja dispute-ot.
(#) tomipap válasza vicsys hozzászólására (») Márc 21, 2015 /

Dobbenet amugy, hogy miket irkalnak neha a kinaiak vissza. Alig birom tobbnyire dekodolni, hogy mi a jo csodat is akar mondani igazabol. De a "my friend" az megy mint a fene.
(#) Kovidivi válasza vicsys hozzászólására (») Márc 21, 2015 /

Szia.Nem arra gondol. Azt írja, ha mégis megkapod az árut (mert a posta túl lassú volt, vagy eltévedt a csomag,stb), akkor arra a paypal címre ki tudod fizetni a termék árát. Persze csak akkor, ha becsületes a vásárló. Én már többször kaptam vissza pénzt, de utána 50%-ban megjött a csomag mindig, csak késve. Írtam az eladónak, hogy küldje el a paypal címét, hogy tudjak neki pénzt utalni. Nagyon hálás volt.
(#) Csupasz válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 21, 2015 /

Igen, valószínüleg ezt írja. Nem tudnak angolul, és főleg a gugli fordítót használják.
Sajnos ezért nehezen értelmezhető, mit is akar írni.
(#) helektro válasza Csupasz hozzászólására (») Márc 21, 2015 /

Köszi mindenkinek, így átértelmezve már ok. Az zavart be, hogy "u can pay this paypal account " nekem úgy jött le, hogy én tudok fizetni ezzel a paypal fiókkal és ez nem volt nekem világos.
(#) csabeszq hozzászólása Ápr 3, 2015 /

Lenne egy problémám. Vásároltam egy 98%-os seller-től valamit, de úgy tűnik, hogy idő közben valami bekattant nála és az elmúlt hónapban jóformán csak negatív feedback-et kap, hogy nem jött meg az árú. Csak sajnos a statisztika lassan mászik lefelé.

45 napon belül Paypal Dispute-ot nyitottam, de semmi válasz. Írtam neki levelet, arra sincs válasz.

Mikor kell az "Escalate to claim" gombot megnyomni? Érdemes április 19-ig, a határidőig várni, akkor is ha szerintem nem fog már megjönni, ahogy a többieknek sem jött meg?
(#) uniman válasza csabeszq hozzászólására (») Ápr 3, 2015 /

Idézet:
„"idő közben valami bekattant nála"”
...vagy csak egyszerűen csalók kezébe kerültek az azonosítói.
(#) proba válasza uniman hozzászólására (») Ápr 4, 2015 /

Vagy a szokásos, 2-3 ezres forgalom mellett 98% könnyen elérhető.
Ha gyanúsan olcsón vetted, ilyen eladótól, ne várj sok árut.
Ebben az esetben minél hamarabb reklamálás.
A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2015
(#) csabeszq válasza proba hozzászólására (») Ápr 4, 2015 /

Gyanúsan olcsón vettem, 30.000-es forgalom mellett, 2010 óta árult az ebay-en.
Eladó itt

Talán csődbe ment és még megpróbál utoljára pénzt szerezni.
(#) eyess válasza csabeszq hozzászólására (») Ápr 4, 2015 /

Általában azt is nem árt megnézni , hogy az adott árú cikket, amit rendeltél vette esetleg más is .Tehát nem csak egy darab van belőle hanem rendelkezik megfelelő mennyiséggel.És ha ezen felül jó árban adja , akkor lehet bízni , benne , hogy meg is kapod.De egyébként bármi lehet ezeket az eseteket nehéz kideríteni , hogy mi lehet a dolog mögött.
A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2015
(#) proba válasza csabeszq hozzászólására (») Ápr 4, 2015 /

Mondjuk eddig nem tűnt fel az eladók tulajdonságainál a kis piros nem ajánlott tábla, lehet ez után azt is nézem. Gondolom az EBAY ez után nem sokat tiltakozik a kártérítés ellen.
(#) niedziela válasza proba hozzászólására (») Ápr 4, 2015 /

Az mindig az utolsó vásárló értékelése szerintem.
Sokat nem lehet ebből leszűrni.
Az utolsó 1 hónap értékelését kell megnézni, az többet elárul róla.
Az az igazság, hogy sok vásárlás alkalmával elkerülhetetlen, hogy legyen ilyen is, de ez elég ritka eset szerencsére.
(#) NGY válasza csabeszq hozzászólására (») Ápr 5, 2015 /

Ha az ebay-en vetted, ott is reklamáld meg. Ugyan a paypal és az ebay egy kézben van, és belül is össze vannak drótozva, ebay-es aukció esetén gyorsabb az eljárás az ebay felületen keresztül. A probléma felvetése után kb. egy héttel, ha nem válaszol az eladó, az ebay visszaküldi a pénzt, és erre garanciát is vállal. Paypalnál ez úgy néz ki, hogy a 45 (vagy amennyi) nap eltelte után fordítja vissza a fizetést, feltéve, hogy megkapta hozzá a bizonyítékokat a nem teljesítsről, illetve, hogy még elérhető az eladó eredeti pénzforrása (bankszámla, bankkártya, paypal egyenleg). Ha nem, akkor sajnos ugrott a pénz. Ezért jobb az ebay-nél kezdeni.
(#) nzozz hozzászólása Ápr 5, 2015 /

Sziasztok!
Rendeltetek már INNEN? Elméletileg ingyen küldenek JLH nyákot (normál vagy fejhallgató erősítő verziót).
(#) nedudgi válasza nzozz hozzászólására (») Ápr 5, 2015 /

Ha már rendeltél valami mást, akkor egy darabot kaphatsz mellé...
(#) steelbird hozzászólása Ápr 5, 2015 /

Sziasztok!
A Perts Express -től rendelt már valaki?
A postaköltség érdekel, hogy mennyiért postáznak.
Az oldalukon nem találok róla infót.
(#) nedudgi válasza steelbird hozzászólására (») Ápr 5, 2015 /

Nem gépeltél el valamit?
(#) eyess válasza steelbird hozzászólására (») Ápr 5, 2015 /

Dehogynem mondjuk például itt ni.

Amplifier.PNG

(#) marty9228 válasza steelbird hozzászólására (») Ápr 5, 2015 /

Itt is van info : Bővebben: Link
(#) steelbird válasza eyess hozzászólására (») Ápr 5, 2015 /

Persze, ezt eddig is tudtam, ott van legfelül:
"Free shipping with 98+ $ order"
De gondolom, ez leginkább az USA -ra vonatkozik.
Tengerentúlra nem biztos és én 98$ alatt vásárolnék, azért kérdeztem, hogy rendelt-e már valaki és mennyi a posta.
Itt ír egy 5$95 -öt, de ez csak US -en belüli szállításra vonatkozik.

Amúgy meg csak ennyit írnak:
Economy International Shipping:
Idézet:
„In an effort to make getting what you want easier and more affordable, we are excited to introduce our new Economy International Shipping option!
Now You can shop Parts Express knowing the sipping costs provided at checkout are all-inclusive at the best rate.”
A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2015

Ha ez áll ott , hogy Free shipping , akkor ingyenes a szállítás , ha ,mondjuk ezt látod ott , hogy shipping 10$ , akkor már díj köteles a postázás .

Semmit nem ír.
Tegyem kosárba, lépegessek el a fizetésig és kiderül?

adatok.png

Ne tedd be , mert lehet nem tudod törölni .Bár a kosár tartalma mindig törölhető , de jobb , ha nem próbálod ki.Viszont ebből nem tudom kideríteni , hogy mi is lenne ez a dolog.

Ez az.
De ebből nem fog kiderülni.

Szóval.... valaki rendelt már 98$ alatti összegért valamit a Parts-Express -től? Ha igen, mennyi a postaköltség?

Nos úgy olvasom , hogy 98$ ig ingyenes a szállítás .Kitétel ebben az esetben is az , amikor a cikk terjedelme , és súlya miatt hiába , hogy 98$ alatt van az ár , de mégis a súly , vagy a méret miatt postaköltséget kell fizetni.
Ha nincs feltüntetve a szállításra vonatkozó adatok , tehát Free shipping , vagy egy meghatározott postaköltség , akkor az azért van mert az árú meghaladja a fenti kritériumok valamelyikét .Szerintem a súly az ,ami itt a mérvadó lehet.Ilyenkor meg kell azt nézni , hogy adott súlyhatároknál milyen postaköltség vonzata lesz az árunak , és az lesz a postaköltség pluszban , ha nincs külön még szállítási költség megadva.Mivel itt nincs , akkor marad a súly utáni plusz költség.

Értem, viszont ha megnézel egy olyan alkatrészt, ami sem túlméretes, sem nagy súlyú (még a minimálisan rendelendő 5db sem), annál sincs kiírva a szállítási összeg.
Nem vagyunk előrébb... Hátha valakinek van már konkrét tapasztalata...
(#) Bakman válasza eyess hozzászólására (») Ápr 5, 2015 /

Fordítva. Ha a rendelt áru összege eléri a 98 $ -t, onnantól ingyenes a szállítás, kivéve ha maga az áru terjedelme vagy egyéb miatt szükséges némi extra szállítási költség.

Szerintem azért nincs feltüntetve , mert alapból ingyenes .Ki kellene próbálni azt , hogy mert ugye 1db ebből 0,27$ 5 db pedig 0,25$ lenne .Ez ugye nem éri el a 98$ os árat , és 98$ ig ingyenes.Viszont egy olyan terméknél , ami mondjuk 70$ , és lehet több darabot rendelni belőle , hogy a darabszámot növelni , tehát 98$ fölé menni jóval , és szerintem jobb oldalon megjelenne automatikusan szállítási költségre vonatkozó plusz költség.De mindjárt utánna járok , és megnézem ezt.

Nem jelent meg viszont , akkor Bakman nak lesz igaza.

98$ felett ingyenes a szállítás.
(#) niedziela válasza eyess hozzászólására (») Ápr 5, 2015 1 /

kb 2cm-es nagyságú betűkkel van odaírva, hogy 98 dollárnál tőbb, akkor ingyenes, kivétel a ....
Következő: »»   75 / 258
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem