Fórum témák
» Több friss téma |
A Rádiotechnika újság nem szabad mű, így utánközlése a kiadó írásos beleegyezése nélkül tilos. A topik, egy elfeledett cikk idejének-helyének megkeresésére fenntartott, nem szkennelt változatok utánközlésésre.
Köszönjük!
Esetleg ha lehet nekem is, köszönöm. Sok mindenem van, mit adjak?
Ha nem nagy kérés, én is megkaphatom? E-mail cím publikus az adatlapomon.
Előre is köszönöm.
Hi Leraz!
+1 jelentkező a küldésre ... Üdv, Rukh
Sziasztok.
Szívesen.Akinek tudok ezzel segíteni az alábbi listából kérhet RT-ket. HE újság is kérhető bármelyik. Én meg a hiányzókat keresném.
Nem hogy feltöltenéd az újabbakat valahová.
Igaz de hova? Idáig mindenhonnan törölték ahova feltettem.
Google drive. Meg van még rengeteg hely ezen kívül. Egy mintaletöltés.
A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2015
Az 1940-41 nekem meg van. Meg Rádióvilág 1948. Elküldjem?
Szia! A hiányzókat keresd a linken. Tárhelynek meg próbáld ki a Megát.
Moderátor: Link törölve. A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2015
Kedves Morgo és a Többiek!
Bár a korábbi hozzászólásra reagálva a HE semmilyen felelősséggel nem tartozik a külső fájlmegosztó oldalakon a felhasználói által feltöltött vagy a mailben átküldött tartalomért, ennek ellenére nem kívánjuk még az oda mutató linket / oda vezető utat sem megőrizni. A topik a továbbiakban maradjon évszám / lapszám kereső-beazonosító. Köszönjük. (T)
Sziasztok!
A Radiotechnika 1987. évfolyam 4.számát keresem./Ha le lehet tölteni valahonnan,akkor az a legjobb/ Köszönöm a segítségeteket. Baráti üdv! zoli
Van esetleg konkrét cikk, amit keresel az 1987-esben?
Köszönöm (köszönjük) a feltöltést, sokat lendítettél az anyagon, régóta nem fejlődött.
Értem. Akkor nem tudok segíteni. Én jó ideje csak a csipogós műszeremet használom ilyen célra.
Én köszönöm sok kolléga segítségét.Teljes az anyag, feltöltés folyamatban ahogy az időm és a net engedi.
Esetleges hibákért elnézést kérek és kérem,hogy jelezze felém aki ilyenbe botlik. A hozzászólás módosítva: Máj 30, 2015
Sziasztok!
A Rádiótechnika 1984/6-os számát keresem, az eddigi hozzászólásokban csak 1 oldalt találtam. Akinek megvan, az elküldené nekem? A legjobban az OML-2M típusú oszcilloszkóp anyagára lenne szükségem (30. oldaltól nem tudom meddig). A segítséget előre is köszönöm.
Szia! Elküldtem a mailedre. A 6 és 7-es számban van a cikk egyébként. üdv pali
|
Bejelentkezés
Hirdetés |