Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2457 / 3599
(#) fsub válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 12, 2015 /

Értem, ennek ellenére nem tudom miért van ez külön leírva, mikor minden kereskedő így csinálja. Azért kérdeztem meg, mert arra gondoltam, lehet hogy használt készülékeket árulnak újként ilyen címszó alatt.
(#) mikrokapcsolo hozzászólása Júl 13, 2015 /

Az egyik barátom kreálmánya. Ikea lámpából steampunk lámpa.
A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2015
(#) Lázár Péter válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Júl 13, 2015 / 1

Nem is értem én, a steampunkról miért mindig a méh telep jut eszembe
(#) vicsys válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

Szép lett. Nyugodtan mehetett volna a steampunkos témába.
(#) pjg hozzászólása Júl 14, 2015 /

Tud e valaki egy jó asztalost aki dolgozik Békéscsabán is, jól és nem túl drágán. Egy tolóajtót kellene csinálni és egy beépített szekrényt átalakítani.

Csak azért írom ide, mert szabin vagyok és pihenek.
(#) krysn95 hozzászólása Júl 14, 2015 /

Sziasztok! PC zsenik segítségét kérném: Azt szeretném megvalósítani, hogy egy adott felületre begépelt mondatban az esetleges szóra vagy szóösszetételre egy bizonyos parancsot futtasson a gép (win). Tehát pl: Mondat: Futtasd az X parancsot--> Szerepel benne a X és a parancs --> X parancs futtatás. Létezik ilyen program?
Előre is köszönöm szépen a tippeket
(#) pjg válasza krysn95 hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

Compilernek nevezik. C nyelven írhatsz egyet.
(#) Kovidivi válasza krysn95 hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

Helló. Ilyen kérdésre te tényleg választ vársz? Ne titkolózz már ennyire, a számítógéo zsenik csak zsenik, nem.pedig gondolat olvasók
(#) Bakman válasza Kovidivi hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

Nem olyan nagy kérdés ez. Mac OS X-re létezik több ilyen program is (Windows-t nem ismerem). Igaz, erre egyszerűbb egyedi bill. kombinációt készíteni.
(#) krysn95 válasza pjg hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

köszi a gyors választ..az lemaradt, hogy sajnos nem tudok programozni..anélkül is megoldható?
(#) pjg válasza krysn95 hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

A Nicked alapján (gondolom) 95-ben születtél. Vagy 95 éves vagy? Rajta tanuld meg a C programnyelvet. Még nem késő.
(#) szucsistvan123 hozzászólása Júl 14, 2015 /

Helló! Nem tudja valaki, hogy a futár (nem tudom melyik) mennyiért szállítana ki nekem egy 17*23*40cm tárgyat, (aminek csomagolás nélkül ekkora a mérete) és kb 15Kg. Interneten néztem, de mindenhol mást írnak. Az eladó a házánál adná át a csomagot, és utánvéttel a házamnál venném át.
(#) pjg válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Júl 14, 2015 / 1

(#) Buvarruha válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

Mi az, hogy mindenhol mást írnak? Minden futárcégnek a weboldalát, hivatalos infót nézd és megtudod.
(#) szucsistvan123 válasza pjg hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

Köszönöm!
Ezek szerint, olyan 2000Huf. (ha jól néztem)
Köszi!
(#) Kovidivi válasza Bakman hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

Fordítsd le kérlek, mert nekem még a kérdés sem jött át sajnos.
A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2015
(#) Bakman válasza Kovidivi hozzászólására (») Júl 14, 2015 1 /

Pl.: bepötyögöm ezt:

-bak

ez történik (YouTube videó):

Üdv!
Bakman

De természetesen lehet bármilyen bill.kombinációhoz bármit rendelni.

Shot_618.jpg

(#) Kovidivi válasza Bakman hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

Bárhol beírhatod, és úgy ugrik elő a videó? Nem rossz, használod ezt a gyakorlatban is?
(#) krysn95 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 15, 2015 / 1

És tudsz javasolni valaki titánt aki tudna nekem ilyesmiben segíteni?

(Úgy érzem nem volna túl hatékony ha a programozás megtanulásától kezdeném el ennek a megvalósítását)

Nagyon köszi a tippeket
(#) Buvarruha válasza krysn95 hozzászólására (») Júl 15, 2015 /

Hidd el abszolút megértelek, nekem is a szőr felált a hátamon a mikrovezérlő programozástól például, de, ha egyéni dolgot akarsz csinálni, akkor vagy felbérelsz erre szakosodott embert, céget, vagy magad tanulod meg. Joker is megmondta a sötét lovagban:
Idézet:
„Ha valamiben jó vagy, ne csináld ingyen.”
(#) jani1987 hozzászólása Júl 15, 2015 / 1

8 munkanap után leírom a tapasztalatokat. Maga a légkör annyira nem nyomasztó, de a társasággal még nem barátkoztam meg annyira bár ez már egyéni probléma. Maga a munkatempó elviselhető, bár van olyan munka feladat amit szétszedtünk mert ha nekem kellene megcsinálni akkor iszonyatosan feltartanám a sort. (váltó beállítás és láncvédő felszerelés). Van egy srác akibe túlbuzog a munkakedv (valószínűleg a pótlék miatt) . Vannak átkiabálások amiben vannak idegesítő részek de majd megszokom. Ebédet adnak. Próbáltam szombaton csak úgy bemenni: nem sikerült. Valami összeírást csinálnak előtte de ez már az ő dolguk. Per pillanat ennyi jutott eszembe.
(#) zoly15 válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 15, 2015 /

Idézet:
„Vannak átkiabálások amiben vannak idegesítő részek de majd megszokom.”

Nana! Ezt így nem szabad! A végén hozzászokik ,elkanászosodik majd a fejedre fog nőni az az egyén.
Először csak tanulmányozd az illetőt, majd kezdetben utalásokkal fejezd ki a nemtetszésedet, ha nem veszi a lapot, keress fogást rajta és gyakorold a dolgot rajta. Ha végképp nem, akkor szemtől szemben tessék megmondani a nemtetszésedet, nem szabad magad hagyni.
Ki kell vívni a tiszteletet. Nemsoká 2 hét múlva én is Váltok melóhelyet
(#) zsolt58 hozzászólása Júl 15, 2015 /

Hello!
Felszeretnék tenni egy videót ide a HE-re de nem birok!
Mi a gond?
(#) pjg válasza zsolt58 hozzászólására (») Júl 15, 2015 /

Tedd fel a Youtube-ra és linkeld ide.
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 15, 2015 /

És a B betűsöknél mi újság? Egyébként teljes mértékben igazad van. Nem kell hagyni, hogy az ember fejére nőjenek.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 15, 2015 /

Idézet:
„Maga a munkatempó elviselhető, bár van olyan munka feladat amit szétszedtünk mert ha nekem kellene megcsinálni akkor iszonyatosan feltartanám a sort.”
Majd belejössz és te leszel a leggyorsabb.
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 15, 2015 /

A B-betűsökkel egyenlőre semmi, kaptam felmondási időből... így csak 3.-án kezdek a B-nél
(#) zsolt58 válasza pjg hozzászólására (») Júl 15, 2015 /

Oké de ide is feltölteném!
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 15, 2015 /

Kíváncsian várom mi lesz ott.
(#) SzervízMacska válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 15, 2015 /

Látod, ennyit ér a főnököd szava. Hát ezért kellett a felmondó levél... Jobb is, hogy ott hagyod!
Következő: »»   2457 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem