Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ide nem tudod, mert ez nem videómegosztó oldal...
A tartalom szerkesztés menüpont alatt lehet videót feltölteni (jobb felső sarok), moderátori ellenőrzés után megy csak ki az oldalra. Persze csak ha jól tudom.
Az utóbbi időbe nagyon sok gondom keletkezik abból hogy a fülem és az orrom közti járat (már ha van ilyen) rendszeresen bedugul. Nem vagyok allergiás amennyire tudom de akkor mi a baj? És hogyan lehet megszüntetni?
Ez valami arcüreg nyavaja, full-orr gégészhez kell menni.
Lehet akár polip is. Doktor Doktorovics Doktorov.
Én ma voltam. Hétfőn műtenek. Epekő.
Van: Eustach kürtnek hívják, és be tud dugulni, fül-orr-gégész következik. Lehet van egy 'gyuszi', portól, akármitől.
Eléggé jól érveltem neki, de nem azt mondtam ami, mert tudtam, hogy akkor nem enged el egykönnyen. Megbeszéltük hogy 2 hét múlva kiadja a papírokat, aztán már elá is van írva minden, jöv hét pénteken átveszem és "érzékeny" búcsú
Nátha után is keletkezhet ilyen, hát a t...nytól dugul be, ha sokáig nagyon bedugult az orr, akkor oda is eljut. Orrtisztántartás ilyenkor a megelőzés. Fül-orr-gégész mesélte ezt el.
Ha olyan vékony ujjunk van, hogy odáig is elér.
Viccen kívül, ez az orrcsepp haszna.
Haveromnak a fül-orr-gégész szebbet is mesélt. Meg kell enni (ahogy csinálják is néhányan) mert gyengült-elpusztult baktériumok vannak benne, és olyan hatással van a szervezetre mint az injekció. És ezt komolyan mondta.
Milyen injekció? Pozitív hatásra gondolsz?
A mai nap megszüntettük a szerződést 2 hét munka után, de hétfőn megyek Szolnokra írni egy másikat. Az Újszászi úton lesz. Addig valami albérletet találni kellene.
Ez a bicaj összeszerelés volt? Mi volt a baj?
Az Tószegen, de leállás van és a legrosszabbkor jöttem. Hétfőn megyek a Trenkwalderhez (jaj de szerelmes vagyok az irodista csajsziba) megírni az újat de mivel a melóhely a város túlsó végében van ezért nagyon sok gondom lesz a hétvégén.
Ezért pörög annyira az immunrendszerem? xD
Te semmi hülyeséget nem csináltál kisgyerekként?
Mennyit ér maximum egy ROYAL S 734 TE rádió? Képen elég jó álapotban van.
11 szám. Gépkezelő. Bruttó 604/óra+műszak pótlék.
Amennyit adsz érte. Nem egy keresett klasszikus darab.
Hát,tényleg eléggé kiesik.
A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2015
Sziasztok!
Lehet megváltoztatom a kedvenc évszakom. Eddig a nyár volt, de ez brutál hőség már nem tetszik (régen is volt ilyen, de akkor még tetszett..). Szóval lehet inkább a tavaszt választanám.
Inkább a találkozós topic-ban érdeklődjél. Sajnos arról a részről nem sok jelentkezőt látok (bár még pont egy hónap van addig).
Gyerekként a tél és a nyár is sokkal elviselhetőbb volt, "öreg" fejjel már kevésbbé főleg, ha nem szabadon döntesz arról, hogy miképpen vészeled át (dolgozol).
Írtam oda is de nem érkezett válasz. Nézd meg.
A nagy meleg miatt kiraktam egy nagy lavór vizet az esti fürdéshez.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |