Fórum témák
» Több friss téma |
A Rádiotechnika újság nem szabad mű, így utánközlése a kiadó írásos beleegyezése nélkül tilos. A topik, egy elfeledett cikk idejének-helyének megkeresésére fenntartott, nem szkennelt változatok utánközlésésre.
Köszönjük!
Szia!
Elkérhetem én is, az enyém elég rossz minőségű. Köszönöm.
Szia!
Van egy kétpontos emissziómérő leírás a 2008/6-os 306. oldalán. Átküldöm, ha nincs meg és kell.
Nincs meg. Küldd légy szíves. Köszönöm szépen.
Szia!
Kaptam értesítést a citromailes fiókomon, ami egy ismerős lány g-mailes levelezőjére mutat. Természetesen én nem tudom a jelszavát. Passz.
Köszönöm, megérkezett mindkét küldeményed.
Szia.
Sajnálom de én nem vagyok lány. Azt a linket küldtem ahonnan szabadon letölthető minden.Nem kell semmilyen jelszó.
Nincs mit.
Azért azt a évadot külön is elküldöm.
Megnéztem újra, de nem tudok túljutni az idegen (G-mail) címen. Passz. Ha megjön a fiam, megnézetem vele.
Nagyon köszönöm! Ez most szépen átjött, már végignéztem (csak gyorsítva).
Nagyon szívesen. Azon a linken meg az összes évadot megtalálod.Nem g-mailos hanem google drive.
Van még ott más újság,könyv is ha netán érdekel.
Bármire kattintok, a Melinda fiókja jelenik meg. Nincs továbbjutás!
Érdekelni, érdekelne, de majd fiam megoldja (ha lehetséges).
Khm, én is csemegézhetek a depóból?
Köszönöm előre is. Mailcímem az adatlapomon.
granpa ---- Küldtem segítséget emailban.
_BiG_ ----- Természetesen.
Köszönöm a segítséget, de így sem megy (nekem). Majd az informatikus (kölök).
Csaba: Ha sikerül írj rám priviben.
Üdv! Ha valakit esetleg érdekel, van pár Rádiótechnika évkönyv és újság amitől megválnék. Vannak még egyéb szakkönyvek is, bár ezekről nem készítettem fotókat.
Szép jó estét! Nem tudná elküldeni nekem a Rádiótechnika 2009/6 számát? Pontosabban a "Tranzisztorpár-válogató " cikk érdekelne
Tessék parancsolni:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Adtam 1-1 zöld kezet
Sziasztok!
A Rádiótechnika 1963-as ( nekem eltűnt ) évfolyamát 1-12 keresem el. formában. Az EC44 rádió leírása érdekelne. (A kanyi2 -ből: 1067. EC44 (DAXLI) müsz. adatai, tekercsadatai, kapcsolási rajza. ECH81 EBF89 ECL82 EM80 EZ80 62 RT62/2 35. ) Kösz: Pandras A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2015
Szia ! Az alul megadott címre elküldtem.
Köszönöm, de nem jött csatolás.
Kérhetem még egyszer a profilomban megadott cimre? Püski A. |
Bejelentkezés
Hirdetés |