Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
És a gyárilag lelakkozott? Azt nem Érzem drágának.. és szerintem nem lehet rossz.
Én csak azt használok. Vannak otthon kissebb darabjaim (amit majd fel fogok dobni az ingyen elvihetők közé, ha eljutok addig), ha gondolod, adok belőle próbára, terészetesen ingyen és bérmentve.
A vegyszereket akkor is be kell szerezned + levilágító berendezés +nyomtató , ha nincs akkor nyomda stb stb stb . Ja , és még pár darab plusz nyák , ha elrontanád , mert elsőre szerinted egyből sikerülni fog ? Ezeket vedd számításba .
De egyébként azt írtad már csináltál beszámolnál róla ? A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2015
igen. Számításba vettem. Még idén neki látok mindent beszerezni és egy levilágítót csinálni.
Azt megköszönném, de szerintem ha postát fizetem ott tartok hogy én is vehetek, bár ez attól függ milyen mennyiségben adsz
Nem muszáj csinálni lehet olcsóbban kijössz , ha veszel egy arc solit .
Az érdekelne , hogy milyen nyákot csináltál eddig , és hogy ? A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2015
Még nem csináltam, nincsenek eszközeim, csak nyák nélkül dolgoztam!
Lég forrasztás ?
Olyasmi...
Sziasztok!
Vasalással készült a mellékelt nyák. Kezdésnek szerintem megteszi. Lézernyomtató, műnyomópapír, vasaló, sósav+hidrogénperoxid. Nagy előnye a vasalásnak hogy a feliratokat is meg tudod csinálni a másik oldalra.
Hali!
Tényleg jónak tűnik, de tintapatronos nyomtató nem jó?
Hát az nem ehhez lézer kell.
Nem! Lézernyomtató vagy fénymásoló. Ezekben olyan por van ami hőre olvad. Ha olyan papírra nyomtatod ami nem szívja be, de megtapad rajta, átvasalható a nyákra.
Idézet: „Ha olyan papírra nyomtatod ami nem szívja be” Nem csak olyanra lehet , sima natur fénymásoló papír is jó.
Olyat még nem próbáltam.
Itt egy példa felirat vasalásra. Ugyanaz a technika csak leáztatás után értelemszerűen nem kell marni.
Pedig meg lehet csinálni nekem elhiheted .
Jó a videó. Ma is tanultam egy hasznos dolgot. Köszi. Denszeszem mindig van itthon, azzal zsírtalanítom a nyákot.
A háttérben tücsök ciripelés hallatszik?
Igen az ez egy nyári estén lett csinálva azért lehet hallani .Tőlem származik a videó.
Rájöttem hogy te készítetted, nézem a többit is. Hasznos, nagyon hasznos.
Jó nézegetést , és aki ezen dolgok buktatóira kíváncsi az mindent megtudhat ezekből.
Legújabb az uv solár az is hasznos kis dolog a többi mellett. Bővebben: Link Azokat is nézd meg ott még van nyáknyomtató is . A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2015
Sikerült! Köszönöm a tanácsokat!
TN180 van még a világon, vagy már valami más van helyette? Sehol sem lehet kapni...
A levilágításhoz jó lehet a napfény is, most télen 10 perc egy nyomdai filmmel lehet hogy kell, nyáron ugyan ez 1-2 perc.
Digitális UV solár? Fotózol ezek szerint Te is. A dry fóliást használják a nyákgyárak, azért erről ne feledkezzünk el, ha abból tudsz szerezni egy métert, akkor azzal hamarabb eredményre jutsz. Nekem mostanában elég kevés időm van, de amíg nem csinálsz 10-20 nyákot, addig a legolcsóbb a dry+nyomdai film+napfény. Ehhez nem kell nyomtató, nem kell levilágító csak egy lamináló, meg 600Ft/kilós mosószóda.
Nyáron kipróbáltam, leelamináltam a nyákot, ráraktam a filmet, egy vastag üveglap két oldalát megfogtam (cirka 2cm vastag), a két hüvelyk ujjammal odanyomtam az üveghez a penelt, 2 perc alatt levilágította. Idézet: „Digitális UV solár” Azért kapta ezt a nevet , mert semmi infóm nincs róla .Viszont digitálisan vezérelhető , tehát nem analóg. Idézet: „Fotózol ezek szerint Te is” Attól függ milyen kedvem van .Valamikor ezt használom , valamikor a vasalást , vagy laminálást nálam sok különbség nincs közte. A dry fólia legutóbbi közös rendeléséből még van úgy, hogy el vagyok látva , és gépekkel sincs gond azokból is van nem is egyfajta. A hozzászólás módosítva: Nov 18, 2015
Üdv,
létezik-e olyan filctoll szerű valami amivel ahova írók a réz bevonatra ott maródik le, mintha vaskloridba áztatnám? Mindössze egy hosszú egyenes vonalon kellene eltávolítanom a vezető réteget, ezért jönne jól, ha létezne ilyesmi megoldás, eddig fémfűrésszel kapirgáltam de az kissé bevágja az anyagot az meg nem jó. Idézet: snitzer-tapétakés ... „filctoll szerű valami amivel ahova írók a réz bevonatra ott maródik le” |
Bejelentkezés
Hirdetés |