Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Jó kis szerkezet!
![]()
Nekem Nagyon tetszik!
Tény hogy több sebből vérzik, de akkor is nagyon jó! Biztos sokakat megviccel majd a "rejtélyes" doboz. ![]()
Sziasztok!
Elég rég jártam már erre. Hamarosan indul egy webshopom, ehhez készült egy régebbi projektem a panelt az Elekterv kft készítette. Nincs sok extra benne szabadon programozható 18 Ledes futófény. Ez még csak egy prototípus. Link
TE debreceni vagy, hé? én is...
![]()
Szia, azok ott Dale MF/CMF ellenállások?
![]() ![]() ![]() Én az audió cuccaimba teszem, mert jó paraméterekkel bírnak és szép a hangjuk, ezért sajnos elég drágák is. De ha "ez volt otthon a fiókban", akkor miért ne... ![]() Amúgy szép munka.
Ezek voltak itthon 121 Ohm-ként sehol se használtam még, most eljött az ideje.
![]()
Ez a haszontalan,mihaszna készülék engemet érdekelne (a mechanikai felépítés,kivitelezés) a fiam harmadik szülinapjára pont ideális lenne. Mi alapján készítetted? Elárulnád a működést,van e késleltetés,stb..
Sziasztok.
Azt hiszem kezdem kielégíteni a hőmérő építési mániámat. ![]() Elég sok élvezetes órát beleöltem ennek a két programnak az átkódolásába és a megépítésbe, de nekem megérte. ![]() Úgy gondoltam közzéteszem, hátha még valakit érdekel. Igaz hogy az én nevem van rajta, de ezt mindenki könnyen átírhatja a sajátjáéra. Sőt minden szövegrészt át lehet írni. Ha valakinek kérdése keletkezne a privát üzeneteknél szívesen válaszolok rájuk. Ezek csak egyszerű műszerek. Vezérlésre nem alkalmasak, de ahol csak megfigyelésre van szükség ott hasznosak lehetnek. Én személy szerint játéknak csináltam őket. ![]()
Szia!
Engem is érdekelne ez a szerkezet, esetleg ha az építéséről van valami link vagy leírás és megosztanád, akkor megköszönném.
Most már jó. Előbb valamiért nem nyitotta meg. Nagyon jó lett!
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2015
Köszi.
![]()
Profi munka gratulálok nézd meg az enyémet is.
Szia, igen, már láttam. Szemet - és gondolom fület is - gyönyörködtet. Gratulálok, nagyon penge a cucc!
![]()
Hú, de szép!
Mobiltelefon kijelző?
PIC vagy AVR? Milyen érzékelők? Klassz lett, gratula! ![]()
Szuper a hőmérő! Régóta keresek én is valami hasonlót mi 3310 kijelzős hőmérő és termosztát is egyben de nem igen találok free verziót..
Szia!
Jó lett. A tömörített fájlokban a forrás nincs benne, megosztanád (mondjuk a két érzékelős verziót)? Üdv: Zsolt
Köszi
![]() Sajna nincs meg egyiké sem. ![]() Nekem is a HEX fájlból kellett kibogarászni amit kerestem
Szia.
Én is keresek valami termosztátot de nekem elég volna a 2x16 LCD kijelzős is. Vagy amilyen van Esetleg szólok privát üzenetben ha találok valamit.
Ezek szerintem elég pontatlanok,gagyik. Ha építek magamnak csak a ds18b20 szenzor kerül ennyibe majdnem de az valóban digitális maga a mérőszonda is.Meg hát egyedi,építés öröme
A hozzászólás módosítva: Nov 18, 2015
Üdv!
Ez valami BrutálJó! ![]() Bizonyára a hangja is pompás lehet! ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |