Fórum témák
» Több friss téma |
Ja akkor ebben az állandómágnes forgórészű van.Sajna akkor motor csere mert ez nem javítható!Esetleg szedd szét pucold ki a gond sajna ott van hogy szét van kopva a forgórész.
En is gondoltam ra,csak biztam benne hogy mas is okozhatja ezt a jelenseget.
A mosogatogep korulbelul het eves es rendesen hasznaljuk. Koszonom a segitseget.
Kozben kideritettem de koszi az aram volt az.
Sziasztok!
Elnézést előre is ha nem ide tartozik a téma, de segítséget szeretnék kérni. Van egy beépíthető bosch mosogatógépem. Szeretném rászerelni az előlapra a konyhához illő burkolatot, de nem tudom hogy kell. valaki el tudná nekem magyarázni vagy esetleg képet küldeni hogy kell? előre is köszönöm a segítséget.
Szia!Ha újként vetted a gépet akkor van hozzá egy leírás amiben benne van hogyan kell rászerelni.Ha nem új a gép akkor még egyszerűbb.Leveszed a gép elejét és 4 db facsavarral hozzáfogatod a bútorlapot a az előlap 4 sarkán.
Szia!
Köszi a gyors választ. Sajnos használtan vettem a gépet és nincs hozzá leírásom. Arra gondolsz hogy az ajtó belsejéből csavarjam ki a csavarokat és leveszem a gép elejét aztán hozzácsavarom a bútorlapot és visszacsavarom a kivett csavarokat. Itt egy kép a gép elejéről. Ezen csak kettő lukat látok ahová én facsavart tudnék elképzelni, az nem gond? Elnézést a tudatlanságomért.
Még arra tudok gondolni hogy a gép elején van kettő csavarméretű lyuk, azzal szemben az ajtón belül van egy egy csavar. Azt kivenni és olyan hosszú facsavarral helyettesíteni ami eléri a bútorlapot és odarögzíti az elejéhez. Mi a véleményed?
Szia!Igen ki lehet venni és egy hosszabb csavarral helyettesíteni.De az biztosabb ha belül lecsavarozod a fém színű előlapot majd azt egy átmenő csavarral hozzáfogatod a bútorlaphoz.Csak arra figyelj hogy az elektronikát ne csavarozd le.
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni, nálam tapasztaltabb emberektől, hogy egy bosch sms60m08eu gépnél lehetséges-e hogy működés közben nem enged vizet sehol, de ha mozgatom és kicsit megdöntöm akkor valahonnan folyik a víz. Honnan folyhat? Normális-e hogy folyik? Köszi a segítséget.
Na ná hogy folyik pláne ha előre döntöd.Az hogy folyik az nem normális mint ahogy az sem hogy Te üzem közben döntögeted szerencsétlen gépet.
Köszi a választ, de nem menet közben gondoltam hanem álló állapotban és üresen. Oldalra vagy hátra dontve tapasztalható ez.
Attól függ. A mosogatótérből normális ha kicsi folyik.
Szép estét!
Van egy Whirlpool ADG 151 mosogatógépem. Amikor a programválasztó gombot hosszabb ideig nyomva tartom ( véletlenül sikerült), akkor a két utolsó 65°C-os program ledje világít. Mit jelent ez? Köszi: Pali
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A mosogatógépem nem akar elindulni, csak azt írja ki, hogy "LE" és berreg a szivattyú. A hiba leírás szerint A szivárgásérzékelő vízszivárgást érzékel. Valaki tudna segíteni merre induljak el? A mosogatógép típusa: Samsung DW-FN320T A segítséget előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2015
Valahol folyat a géped.A folyás okát kellene megkeresni.Szét kell szedni ki kell önteni a motortérből a vizet és beindítani és akkor meglátod hogy hol folyik.
Köszi a választ. Már csak kell keresnem egy robbantott rajzot a mosogatógépről aztán hajrá.
Sziasztok.
Van egy JUNO ELEKTROLUX mosogatógépem és mikor el akarom indítani nem indul el.Eddig mikor beindítottam minden kijelző égett most csak a szárítás visszajelző gyullad ki és nem indul el. Előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2015
a készülék tömlő aqua-stop szivárgásgátlóval van ellátva, ha ez rossz, ez is okozhatja ezt a hibajelzést?
A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2015
Az az aqua stop az csak egy külső mágnesszelep.Ilyenformán akkor szokott tönkremenni ha mondjuk megfagy.Persze minden lehetséges.A robbantott ábrát felejtsd el mert nem fogsz találni hozzá.
Azt hiszem sikerült megoldanom a problémát, a mellékelt képen bekarikázott csatlakozót lehúztam aztán vissza dugtam. jelenleg működik. Köszönöm a segítséget.
A készülék legalján van egy tálca egy hungarocell úszóval. Ha szivárog a víz ide kerül és leállítja a gépet. Ha valamit szerelsz rajra és megbillented innen kifolyik a víz és újra indul amíg megint meg nem telik. Én amikor hasonló probléma volt a más gyártmányú masinánkkal fel tettem a gépet két hokedlire, leszereltem a tálcát és így járattam, hogy lássam honnan jön a víz. Meg is lett megcsináltam és azóta megy.
Az a literszámláló csatija.Abba egy reed cső van.cseréld ki az sokszor szokott rossz lenni.
Köszi most működik nem csináltam neki semmit elindult.
Hibajelenség Whirlpool ADG151: beszivattyúzza a vizet, elindul a mosogatás ~90mp, majd leál és pár óra múlva folytatja. Ilyenkor a programváltót hosszan benyomva mindkét 65°C-os mosás világít. Amikor rendesen csinálja, akkor ez a kettő villog. Mi a gond?
Addig nem jut el, még akkor sem, amikor normálisan megy.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |