Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Jó kis szerkezet!
Nekem Nagyon tetszik!
Tény hogy több sebből vérzik, de akkor is nagyon jó! Biztos sokakat megviccel majd a "rejtélyes" doboz.
Sziasztok!
Elég rég jártam már erre. Hamarosan indul egy webshopom, ehhez készült egy régebbi projektem a panelt az Elekterv kft készítette. Nincs sok extra benne szabadon programozható 18 Ledes futófény. Ez még csak egy prototípus. Link
TE debreceni vagy, hé? én is...
Szia, azok ott Dale MF/CMF ellenállások? Nem volt olcsóbb? Nem sajnálod oda őket?
Én az audió cuccaimba teszem, mert jó paraméterekkel bírnak és szép a hangjuk, ezért sajnos elég drágák is. De ha "ez volt otthon a fiókban", akkor miért ne... Amúgy szép munka.
Ezek voltak itthon 121 Ohm-ként sehol se használtam még, most eljött az ideje.
Ez a haszontalan,mihaszna készülék engemet érdekelne (a mechanikai felépítés,kivitelezés) a fiam harmadik szülinapjára pont ideális lenne. Mi alapján készítetted? Elárulnád a működést,van e késleltetés,stb..
Sziasztok.
Azt hiszem kezdem kielégíteni a hőmérő építési mániámat. Elég sok élvezetes órát beleöltem ennek a két programnak az átkódolásába és a megépítésbe, de nekem megérte. A kódolás az Angol és az Orosz szöveg Magyar nyelvűre alakítását jelenti. Úgy gondoltam közzéteszem, hátha még valakit érdekel. Igaz hogy az én nevem van rajta, de ezt mindenki könnyen átírhatja a sajátjáéra. Sőt minden szövegrészt át lehet írni. Ha valakinek kérdése keletkezne a privát üzeneteknél szívesen válaszolok rájuk. Ezek csak egyszerű műszerek. Vezérlésre nem alkalmasak, de ahol csak megfigyelésre van szükség ott hasznosak lehetnek. Én személy szerint játéknak csináltam őket.
Szia!
Engem is érdekelne ez a szerkezet, esetleg ha az építéséről van valami link vagy leírás és megosztanád, akkor megköszönném.
Most már jó. Előbb valamiért nem nyitotta meg. Nagyon jó lett!
A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2015
Köszi. Azóta még módosult. A duplánál a betűk is vastagok lettek.
Profi munka gratulálok nézd meg az enyémet is.
Szia, igen, már láttam. Szemet - és gondolom fület is - gyönyörködtet. Gratulálok, nagyon penge a cucc!
Hú, de szép!
Mobiltelefon kijelző?
PIC vagy AVR? Milyen érzékelők? Klassz lett, gratula!
Szuper a hőmérő! Régóta keresek én is valami hasonlót mi 3310 kijelzős hőmérő és termosztát is egyben de nem igen találok free verziót..
Szia!
Jó lett. A tömörített fájlokban a forrás nincs benne, megosztanád (mondjuk a két érzékelős verziót)? Üdv: Zsolt
Köszi
Sajna nincs meg egyiké sem. Nekem is a HEX fájlból kellett kibogarászni amit kerestem
Szia.
Én is keresek valami termosztátot de nekem elég volna a 2x16 LCD kijelzős is. Vagy amilyen van Esetleg szólok privát üzenetben ha találok valamit.
Ezek szerintem elég pontatlanok,gagyik. Ha építek magamnak csak a ds18b20 szenzor kerül ennyibe majdnem de az valóban digitális maga a mérőszonda is.Meg hát egyedi,építés öröme
A hozzászólás módosítva: Nov 18, 2015
Üdv!
Ez valami BrutálJó! Bizonyára a hangja is pompás lehet! |
Bejelentkezés
Hirdetés |