Fórum témák
» Több friss téma |
sziasztok, van egy problémám még a riaszto klaszikus telefono hivot viszatutam jelezni neki hogy tudok a riasztásrol,de miota az internetes telefonra van kotve azota nem tudok viszajelezni. A szolgáltatonál azt mongyák minden rendbe , ki tudja mi leheta hiba , mit kell átálitani, mert én már probáltam ezt is azt is . Vanvalakinek valami ötlete? Elore is koszonom a segitséget.
Van valami modul ami tud megfelelően kommunikálni de nem tudom most a pontos megnevezését és tipusát. Javallom a riasztobolt.info felkeresését, ők forgalmazzák ezt a kütyüt és ha elmagyarázod nekik a problémát akkor segítenek megtalálni a leg megfelelőbb eszközt.
Lehet hogy jobban jársz, sőt biztonságosabb egy gsm modul.
gondoltam van valami spécin beálitás és nem kell kolteni
Sajnos nincs, tudomásomszerint a riasztoközpontok nem tudnak digitálison megfelelően kommunikálni. Én is nem rég álltam át a gsm-re pont ezért.
Így van, én is úgy tudom, hogy a hagyományos analóg vonalra készültek ezek a kommunikátorok. Csak azt nem értem, hogy manapság már egyre ritkább az analóg vonal, akkor miért nem lépnek a gyártók.
Addig pedig marad a vonalpótló vagy ha nem kell CID, akkor egy egyszerű GSM.
Mert a régi konstrukciót nem akarják felrugni szerintem. A másik hogy 5 éve még tökéletes volt az analóg. Én egy biztosnak ismert rendszert nem cserélnék le csak azért mert analóg inkább megveszem a kiegészítőt vagy keresek valamimás megoldást. Ha plmegnézed a DSC 1616 és rokonai szériát akkor látod hogy teljesen primitív éstökéletesenműködik, még mindig a biteket számolgatja,mi a fenét várunk még töle.
Én jelenleg csak kiegészítés ként szerelek riasztót de van ismerősöm aki már 20-on x éve riasztózik (szinte csak DSC) és ő is mondta hogy van ez a neo frissités de több a baj vele mint a haszon. Nem bővölt annyival a tudása de legalább sikerült elbonyolítani. Ha már nem lesz analóg akkor felejtő a kézből felprogramozok egy központot, már csak a laptop, pedig ezeknek az analóg rendszereknek ez a legnagyobb reényük, egyszerű és végzi a dolgát. Még mindig figyelembe kell venni a nagyit aki csoda ha nem írja fel a falra a kódot, míg ha bővítik a tudást az álltalába véve bonyolítással is jár. Ez már lehet hogy off, elnézést.
Off vagy nem, ezzel is egyet kell értsek.
én egy éve hogy riasztozok és csak dscket szerelunk, foleg 585 ös köszpontokat ,edig aki átttért a kábel tv , internet ,telefonra nem volt gond de most ez az egy koszpont valamiér nem tudja a viszajelzést megkapni. de hát egy páran azt monták hogya kábel szolgáltatonak kell beálitania a rendszeruket, tegnap beszéltem egy mesterel aki már nagyonrégen csinálja és mindenap o is azt monta hogy a szolgáltatonak kella frekrenciát beálitania , na ez már nkem magos
![]() ![]()
Sziasztok!
Különálló fém lemezből készült garázsba és melléképületbe milyen tipusu mozgásérzékelőt ajánlotok beszerelni ami árban is elfogadható? A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2016
kombinált eszközt ÉS kapcsolattal.
Köszönöm a válaszokat!
A sima infra egyébként miért nem jó ilyen helyre? Gránátalma ezt kicsit kifejtenéd bővebben?
Az ÉS kapcsolat alatt azt érted hogy rakjak fel 2db-ot sorosan kötve?
A kombinált eszköz= radar és infra érzékelő. Nem kell két darab hanem az infrán bellül be lehet állítani hogy ha mind a két érzékelő érzékel csak akkor jelezzen. CROW swna 1000
A zónaprogramozáshoz kellene még egy kis segítség.
PC5020-nál mit jelentenek, hogy működnek a következő zónatípusok? 04 Követő 05 Követő Otthoni / Távozó 06 Késleltetett Otthoni / Távozó 25 Követő késleltetett 31 Nappali zóna
Sziasztok
Sajnos kihagytam majd egy évet a telepítésből és most ismét kellene telepítenem egy riasztót de kérdés merült fel bennem. A DSC Neo központ tartalmaz valamiféle rádiós egységet vagy mint a régi power serial, hogy kell neki egy kommunikátor külön?
sziasztok, volna egykérdésem ismeri valaki a dsc 1565-2p koszpontot?
Hat egy páratprogramoztam belölle de nem szerettem.
azért kérdezem mert ugy áll hogy olcsopézé megtudok veni egyet é shogy érdemes e
mennyi az az olcsó pénz?
Én a héten vettem egy 1616 panelt 4790+ áfáért. Nem biztos hogy megéri egy használt.
Az drága.
Sajnos a legnagyobb hátrány az egy partició illetve nem feltétlen kompaktibilis az újjabb eszközökkel (kezelő, kommunikátor, rf cuccok....). Ki lehet jelenteni hogy az 585, 1565 és barátainak lecsenget, már a 1616 is régi de még használható kp. közé sorolható. Jelenleg az új power serial neo a csúcs de amit olvastam róla az nem éppen pozitív. Még mindig a 1616, 1832 és 1864 amik családi házra a leg megfelelőbbek.
agya vele a trafot is ami 10 euro , meg valami kis panem nemtudom kinézni a képen de a toltésel van valami kapcsolatban
dobnál fel egy képet esetleg akkor könnyebb lenne a dolog. A trafó (30VA) 1800 + áfa.
1565-ért sok használtan a 30Euro.
1616 alatt már nem érdemes központot venni dsc vonalon, mert mint már előttem is említették, olcsóbban tudsz venni okosabb kp-ot,amit később lehet bővíteni. ezt meg nem.
nálunk kb az 585 otvan a 90- 100 euronál a sziréna 50. saját részemre teném fol egy particio elég is ,
Akkor meg vedd meg, végülis amit tud, azt stabilan tudja.
nem tudok itt a link http://www.kupujemprodajem.com/Hitno-DSC-Alarm-Tastatura-Ormar-itd-...as.htm
|
Bejelentkezés
Hirdetés |