Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DSC riasztó

Témaindító: pittyu, idő: Márc 2, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   239 / 282
(#) idegen hozzászólása Ápr 2, 2016 /

sziasztok, van egy problémám még a riaszto klaszikus telefono hivot viszatutam jelezni neki hogy tudok a riasztásrol,de miota az internetes telefonra van kotve azota nem tudok viszajelezni. A szolgáltatonál azt mongyák minden rendbe , ki tudja mi leheta hiba , mit kell átálitani, mert én már probáltam ezt is azt is . Vanvalakinek valami ötlete? Elore is koszonom a segitséget.
(#) Kovabe válasza idegen hozzászólására (») Ápr 2, 2016 /

Van valami modul ami tud megfelelően kommunikálni de nem tudom most a pontos megnevezését és tipusát. Javallom a riasztobolt.info felkeresését, ők forgalmazzák ezt a kütyüt és ha elmagyarázod nekik a problémát akkor segítenek megtalálni a leg megfelelőbb eszközt.
Lehet hogy jobban jársz, sőt biztonságosabb egy gsm modul.
(#) idegen válasza Kovabe hozzászólására (») Ápr 4, 2016 /

gondoltam van valami spécin beálitás és nem kell kolteni
(#) Kovabe válasza idegen hozzászólására (») Ápr 4, 2016 /

Sajnos nincs, tudomásomszerint a riasztoközpontok nem tudnak digitálison megfelelően kommunikálni. Én is nem rég álltam át a gsm-re pont ezért.
(#) levaitamas válasza Kovabe hozzászólására (») Ápr 4, 2016 /

Így van, én is úgy tudom, hogy a hagyományos analóg vonalra készültek ezek a kommunikátorok. Csak azt nem értem, hogy manapság már egyre ritkább az analóg vonal, akkor miért nem lépnek a gyártók.
Addig pedig marad a vonalpótló vagy ha nem kell CID, akkor egy egyszerű GSM.
(#) Kovabe válasza levaitamas hozzászólására (») Ápr 4, 2016 /

Mert a régi konstrukciót nem akarják felrugni szerintem. A másik hogy 5 éve még tökéletes volt az analóg. Én egy biztosnak ismert rendszert nem cserélnék le csak azért mert analóg inkább megveszem a kiegészítőt vagy keresek valamimás megoldást. Ha plmegnézed a DSC 1616 és rokonai szériát akkor látod hogy teljesen primitív éstökéletesenműködik, még mindig a biteket számolgatja,mi a fenét várunk még töle.
Én jelenleg csak kiegészítés ként szerelek riasztót de van ismerősöm aki már 20-on x éve riasztózik (szinte csak DSC) és ő is mondta hogy van ez a neo frissités de több a baj vele mint a haszon. Nem bővölt annyival a tudása de legalább sikerült elbonyolítani.
Ha már nem lesz analóg akkor felejtő a kézből felprogramozok egy központot, már csak a laptop, pedig ezeknek az analóg rendszereknek ez a legnagyobb reényük, egyszerű és végzi a dolgát.
Még mindig figyelembe kell venni a nagyit aki csoda ha nem írja fel a falra a kódot, míg ha bővítik a tudást az álltalába véve bonyolítással is jár.
Ez már lehet hogy off, elnézést.
(#) levaitamas válasza Kovabe hozzászólására (») Ápr 5, 2016 /

Off vagy nem, ezzel is egyet kell értsek.
(#) idegen válasza levaitamas hozzászólására (») Ápr 6, 2016 /

én egy éve hogy riasztozok és csak dscket szerelunk, foleg 585 ös köszpontokat ,edig aki átttért a kábel tv , internet ,telefonra nem volt gond de most ez az egy koszpont valamiér nem tudja a viszajelzést megkapni. de hát egy páran azt monták hogya kábel szolgáltatonak kell beálitania a rendszeruket, tegnap beszéltem egy mesterel aki már nagyonrégen csinálja és mindenap o is azt monta hogy a szolgáltatonak kella frekrenciát beálitania , na ez már nkem magos ) de lényeg hogy az én risztom dolgozik )
(#) oldboy3 hozzászólása Ápr 9, 2016 /

Sziasztok!
Különálló fém lemezből készült garázsba és melléképületbe milyen tipusu mozgásérzékelőt ajánlotok beszerelni ami árban is elfogadható?
A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2016
(#) Kovabe válasza oldboy3 hozzászólására (») Ápr 9, 2016 /

Minden képpen radaros, pl swan
(#) Gránátalma válasza oldboy3 hozzászólására (») Ápr 9, 2016 /

kombinált eszközt ÉS kapcsolattal.
(#) oldboy3 hozzászólása Ápr 10, 2016 /

Köszönöm a válaszokat!
A sima infra egyébként miért nem jó ilyen helyre?
Gránátalma ezt kicsit kifejtenéd bővebben?
(#) oldboy3 válasza Gránátalma hozzászólására (») Ápr 10, 2016 /

Az ÉS kapcsolat alatt azt érted hogy rakjak fel 2db-ot sorosan kötve?
(#) Kovabe válasza oldboy3 hozzászólására (») Ápr 10, 2016 /

A kombinált eszköz= radar és infra érzékelő. Nem kell két darab hanem az infrán bellül be lehet állítani hogy ha mind a két érzékelő érzékel csak akkor jelezzen. CROW swna 1000
(#) oldboy3 válasza Kovabe hozzászólására (») Ápr 10, 2016 /

Így már értem, köszönöm.
(#) oldboy3 hozzászólása Ápr 16, 2016 /

A zónaprogramozáshoz kellene még egy kis segítség.
PC5020-nál mit jelentenek, hogy működnek a következő zónatípusok?

04 Követő
05 Követő Otthoni / Távozó
06 Késleltetett Otthoni / Távozó
25 Követő késleltetett
31 Nappali zóna
(#) Kovabe hozzászólása Ápr 20, 2016 /

Sziasztok

Sajnos kihagytam majd egy évet a telepítésből és most ismét kellene telepítenem egy riasztót de kérdés merült fel bennem. A DSC Neo központ tartalmaz valamiféle rádiós egységet vagy mint a régi power serial, hogy kell neki egy kommunikátor külön?
(#) idegen hozzászólása Ápr 24, 2016 /

sziasztok, volna egykérdésem ismeri valaki a dsc 1565-2p koszpontot?
(#) Kovabe válasza idegen hozzászólására (») Ápr 24, 2016 /

Hat egy páratprogramoztam belölle de nem szerettem.
(#) idegen válasza Kovabe hozzászólására (») Ápr 24, 2016 /

azért kérdezem mert ugy áll hogy olcsopézé megtudok veni egyet é shogy érdemes e

mennyi az az olcsó pénz?
Én a héten vettem egy 1616 panelt 4790+ áfáért. Nem biztos hogy megéri egy használt.

30 euro

Az drága.
Sajnos a legnagyobb hátrány az egy partició illetve nem feltétlen kompaktibilis az újjabb eszközökkel (kezelő, kommunikátor, rf cuccok....).
Ki lehet jelenteni hogy az 585, 1565 és barátainak lecsenget, már a 1616 is régi de még használható kp. közé sorolható. Jelenleg az új power serial neo a csúcs de amit olvastam róla az nem éppen pozitív.
Még mindig a 1616, 1832 és 1864 amik családi házra a leg megfelelőbbek.

agya vele a trafot is ami 10 euro , meg valami kis panem nemtudom kinézni a képen de a toltésel van valami kapcsolatban

dobnál fel egy képet esetleg akkor könnyebb lenne a dolog. A trafó (30VA) 1800 + áfa.
(#) Gránátalma hozzászólása Ápr 24, 2016 /

1565-ért sok használtan a 30Euro.
1616 alatt már nem érdemes központot venni dsc vonalon, mert mint már előttem is említették, olcsóbban tudsz venni okosabb kp-ot,amit később lehet bővíteni. ezt meg nem.

nálunk kb az 585 otvan a 90- 100 euronál a sziréna 50. saját részemre teném fol egy particio elég is ,
(#) Gránátalma válasza idegen hozzászólására (») Ápr 24, 2016 /

Akkor meg vedd meg, végülis amit tud, azt stabilan tudja.

a garázst meg écakai riasztásal tudnám használni ugy hogy nem is lényeg e téren a 2 particio
Következő: »»   239 / 282
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem