Fórum témák
» Több friss téma |
Szia
Nézd meg, hogy a memóriájába ott van-e az a távirányítókód (12. oldal) inkább az rf modulba van valami. Az meg, hogy azt mondják, hogy ez a vevő megeszi ezt a távirányítót, nem bisztos, hogy egy hiteles forrás- Üdv
Nincs ott mert kitöröltem, de az a gond hogy nem tudom a távokat a vezérlésre újra tanítani, nem veszi a jelüket nem villan fel a piros pötty
Ha a távirt közel rakod a szg. hangszórójához (ha erősítős) akkor hallatszódnia kell egy vijjogó hangnak ha megnyomod a gombot, én így szoktam leellenőrizni az olyan távirányítókat amihez nincs vevő.
Üdv
Hali!
Két sorompót akarunk szembe állítani, egy ipari kapuba. Szinkronba kell nekik működni. Az oszlopokra egy pár fotocella lesz felszerelve. A nyitás-zárás-P.P. pontok párhuzamosítása oké. A fotocella pontokkal meg lehet e ezt csinálni? Tehát, mind a két sorompónak kellene reagálni az egy pár fotocellára.
Hello!
Sorbakötni a két fotocella független kimenetét...de nem írtad le, hogy melyik típus lenne használva. Beninca PUPILLA ...? A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2016
Bocsi, - igen a PUPILLA.
Valamit szerintem nem jól értelmezel. Az oké, hogy tőbb fotocellát hogy kell össze fűzni. Az én esetemben két vezérlést kell figyelni egy fotocella párnak. A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2016
Ok..akkor tényleg nem értem.
"Sorompónak kellene reagálni az egy pár fotocellára"...Ha ezt úgy érted, hogy ez a "reagálás" "tiltás" , hogy ne "taglózza" le a kocsit a lecsapódó sorompó.. Én a "letaglózás" elleni védelmet vettem alapul az előző válaszomban... De a "két vezérlés...egy fotocella pár"...akkor egyszerűen be kell kötni még egy plusz relét, két pár független érintkezővel. A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2016
Hali!
A relét vezérli a fotocella, ami természetes áram/feszültség, a relé érintkezők meg a vezérlésen a fotocella pontokat? Nincs ettől valami egyszerűbb megoldás?
Hello!
Ez talán a egyik legegyszerűbb megoldás...vag még esetleg a párhuzamosított "STOP" bemenetre kötni a fotocella kimenetét. Ki lehetne esetleg még cserélni a fotocella reléjét is két érintkezősre...de akár két fotocella párost is lehetne használni (csak ez esetben megszivathat egy kövér légy, ha leszáll az egyik fotocella vevőre) ... A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2016
Szia! Általában standard megoldás a potenciálfüggetlen - avagy a "száraz" kontaktus. Ez a létező legegyszerűbb és legmegbízhatóbb megoldás. Könnyen működtethető és könnyen ellenőrízhető hiba esetén. Könnyen felfűzhető, párhuzamosítható és sorolható, bővíthető.
Oda van írva: "Frequency: 300mhz, 306mhz, 315mhz, 433, 868mhz, customized"
A "customized"-be belefér a "304 MHz" is...de min. 500 darabot kell rendelned!
Ennél a vevővőnél az a kíváncsiság furdalja az oldalam, hogy ennek az elektronikának az elődjén, (SW200C) ami már nincs forgalomba, ilyen vevő van. Mellékelem a leírást. Innen indítottam erről egy témát. Ezen az elektronikán kűlön van nyitó/záró gomb. Ez nem is lenne probléma. A gond az, ezeket a gombokat folyamatosan kell nyomni ahhoz, hogy működjön a kapuszárny. Arra gondolok, hoy ez a vevő, amikor megkapja a távirányítóról az impulzust, folyamatosan adja a jelet addig amíg a kapuszárnyak működnek.?
Hali!
Ezt az IC-t nem lehet kicserélni olyanra, ami úgy van írva min ahogy nekem kellene? Foglalatba van. Persze, ha valaki meg tudná mondani, mi van a cimke alatt.? A hozzászólás módosítva: Júl 27, 2016
Ha elolvasod a leírás 6. oldalát, ott le van írva hogy azok a gombok csak arra valóak hogy próbálgatni lehessen a motorokat, nem ad valós nyitó ill záró parancsot, a fotocellát sem veszi figyelembe ilyenkor. Üzemszerű használatra nem ez való.
Hali!
Igen. Számomra az érdekesség az, hogy amely lábakhoz a nyomógombok kapcsolódnak, ugyan oda kapcasolódik az RF vevő is. Tehát ezek szerint, a vevő nyitás/zárás idő alatt folyamatos jelet ad.?
Hello!
Mi is annak az RF vevőnek a típusa? Abból inkább csak egy digitális jelsorozat érkezik. A PIC/Mikroprocit meg lehet úgy programozni, hogy az eltárolt jelsorozat elindítsa a nyitást, de azt csak a GND-re kötve, meg csupán a mikrokapcsoló zárásának idejére adjon tápot a motornak... Gyanús, hogy a motor áramát jumperrel állíthatóan figyeli a vezérlés...talán ez a végálláskori túláramra kapcsolja le a motorra a kódolt digitális jelsorozat által bekapcsolt tápfeszültséget... A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2016
Hali!
Melékelek egy képet. A másik oldalról egyenlőre sajnos nincs. Holnap lesz arról is. Az a panel amit linkelsz, az oké. Azzal semmi gond. Az enyémen nem egészen ilyen, vevő sem. Ez előtti tip.
Buta az a rádio, nem ad az semmit csak veszi a jeleket, a proci meg kiválogatja mi szol neki, ami kijön belöle digitális jelsorozat, az nem a kapcsolójel
Hali!
Biztos így van, ahogy leírod. Nem vagyok benne ennyire ezekbe a dolgokba. Sajnos.
Ezt a választ több mint egy hónapja megkaptad, te szoktad olvasni egyébként a neked szóló hozzáúszólásokat?
Hali!!
Terészetesen, - minden nap többször is rajta vagyok az oldalon. Azért a beígért képeket még felrakom, és lezártnak tekintem a témát. Köszönöm mindenkinek!
Végre valaki, normális képeket tud készíteni
Sziasztok! Nekem van egy Protecto Kitt leader 3-as tipusu kapunyitóm. A problémám, hogy minden helyesen van bekötve a fotocella a fot 1 be, a fot 2 és a com rövidre zárva, és a autómatikus zárásnál az idő megadásával,a kapu nem a kinyitott álapotbol zár be , hanem ha bezárom, a beálított idővel ujra kinyit . A fotocella is fordítva műküdik mert nyitásnál, ha megszünik a kapcsolat autómatikusan mindig visszazár, nem pedig kinyit. Nem értem mert távirányítóra helyesen működik. Ha valakinek van valami jó ötlete ,vagy javaslata azt szivesen meghalgatnám. Köszi!
Hello!
A motorok fordítva vannak bekötve. Meg kell cserélni a sorkapcsoknál a két-két szélső vezetékeiket...(fekete, barna). A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2016
Volt, hogy évekig ment így egy nyitó (át volt kötve az infra), kérték, hogy tegyem rá az auto visszacsukás,..... utána jött kopp
Sziasztok!
Súlyos mozgássérültként elerktromos ágyat használok, de sajnos elromlott az egyik tolómotor, annélkül nagyon nehezen létezem, szerelőm ajánlotta, forduljak Önökhöz, A motor cimkéjét tudm mellékelni, ilyen motort keresek,kérésem az lenne, tudnátok nekem segíteni? szemter |
Bejelentkezés
Hirdetés |