Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Közös beszerzés, alacsonyabb ár
Logisztikailag ha még a (jövő) héten megérkezik, akkor lehet kérni hogy a nosztalgia börzére kihozd? A színe-java úgyis ott lesz a társaságnak, meg Téged is régen láttunk
Üveget vigyünk? Ha nagyon nagy az érdeklődés, akkor az "adagom felét" felajánlom a nagyon szükségét látóknak.
Szia
A sósav nem tenne jót a panelnak az biztos. A szóban forgó folyasztószernek pont az a lényege hogy ez nem marja meg a panelt, nem ragad és hagy maga után az égvilágon semmilyen nyomot. Ha rácseppent az ember a panelra egy cseppet és azt elkezdi kergetni a hőlégfúvóval, akkor a panelon arrább mászik a kis csepp ami egyre kisebb lesz és végül eltűnik. A panelon semmilyen nyoma nem marad. Használtam más (gyantás) folyasztószereket is, de nekem az idegeimre megy ha ragad a panel, az alkatrészek, az asztal, a kezem, a páka meg minden... Na ettől nem ragad semmi.
Igyekszem, de megígérni most nem tudom. Jelenleg ugyanis nincs autóm mert eladtam, és az új nem biztos hogy meg lesz szombatig.
Üveg nem kell, azt veszek majd mindenkinek.
Az a szombat az 6.-a vasárnap.
Ha ezen múlik, elviszlek
Ha véletlenül lesz ott valaki Békéscsaba környékéről, küldjétek már el vele az enyémet.
Írtam, hogy a cink kloridnak mi a veszélye. Amúgy ez már nem sósav! Ennek ellenére, a panelhoz én sem javasoltam, de ha hirtelen jobb nincs, szükség megoldás, lehet közömbösíteni. Nem értem, mit akadtok fel? Úgy gondolom, hogy a gyakorlott pákásoknak eszükbe sem jut ilyen durva vegyszert használni. A gyanta tökéletes.
Miért csodálkozol? Ha nem ilyen "bádogos megoldást" javasolsz, nem akadnak ki.
"lehet közömbösíteni" Nos, ez egy tévhit! Elvben igen, de a gyakorlatban ez sosem jön össze.
Megrendeltem a folyasztószert. Alapesetben már holnap megérkezne de mivel veszélyes anyagnak minősül így nem küldik repülőn, ezért 5-7 munkanap mire megérkezik. Decije 750Ft-ra jön ki, a flakon 100Ft, a légpárnás boríték 65Ft, a postaköltség pedig 1-2dl esetén 540Ft, 5dl esetén pedig 1045Ft (ajánlott levélként). Értelem-szerűen aki személyesen jön el a folyasztószeréért annak légpárnás borítékot és postaköltséget nem kell fizetnie, továbbá elutalnia sem kell a pénzt, ráér majd a személyes átvételkor.
Nos tehát, kinek kell postázni és ki jön érte el személyesen?
pjg - postán kérném elsőbbségivel 2 dl.
A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2016
Én személyesen mennék érte, de tudnék vinni flakont.
Szia.
Személyesen, ahogy szoktuk, akár nálad, akár a metrónál. Gábor
Ha túljelentkezés van, igény esetén lemondok a részemről. Ha nem kell senkinek, akkor inkább személyesen mennék érte.
Postán kérném (5 dl), a többit privátban.
Privátot ne írjon senki! Számos okból kifolyólag nem használom a HE privátüzenet-rendszerét! Maradjunk az e-mailnél: p.attila.mg[kukac]gmail.com
Postán kérném, 2dl.
Írtam mailt. Köszönöm!
Írtam mailt, utaltam, postán kérném 2dl.
Köszönöm.
Kösz, Attila, érte megyek, ahova mondod, helyben fizetem a 2 dl-t flakonnal együtt.
Postai úton szeretném kérni. Köszönöm!
Szia Attila! Ha volna még 2deci akkor nekem is kellene nagyon belőle. Köszi!
Személyesen mennék, majd jelzed, mikor és hol lenne aktuális.
Ha valakinek égetően szüksége volna rá, nekem elég egy deci is.
Megvan a postázási címe és az átutalása is megérkezett:
Bakman, nagym6, kissi Megvan a postázási címe de nem érkezett még meg az átutalása: Taki33, mex Írta hogy postázni kell neki de még nem írta meg a címét sem: pjg, csjoki, Szárnyas Személyesen jön a folyasztószeréért: nedudgi, t0bi, kocsgab002, teszti, dokidoki Nem tudok róla semmit: zolika60, Gafly, sastas01, Temela, Kovidivi, kokozo
Te vagy az én emberem! Visszalépek a javadra.
Amennyiben nem gond, visszaléptem every kolléga javára.
Szia,
Nem figyelem ezt a témát ezért későn kapcsoltam. Ha esetleg lesz maradék, 1-5dl-ig érdekelne.
Utalom, csak az összeget mond meg mennyi, 2dl postával?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |