Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Jókívánság
Szép számok!
![]() ![]() Köv. szilveszterre is ugyanilyen (vagy nagyobb) számokat kívánok! ![]() B.U.É.K. mindenkinek!!!
Minden tagnak, a lap gazdájának és minden érdekődőnek,
Sikerekben gazdag, eredményes, és Boldog Új Évet Kívánok!
GRATULÁLOK !!!!!!!!!!
![]() Ez a szám akkora amire igazán BÜSZKE lehetsz, sőt talán érezzük mindnyájan annyira magunkénak is ezt az oldalt,hogy rajtad keresztül ugyanolyan büszkék vagyunk rá mi is. Hosszú és Eredményes életet kivánok neked is és minden Elektronikával foglalkozó embernek, akik ezen az oldalon valaha is irtak, kértek, kérdeztek, akik ugyanúgy magukénak tekintik a HobbyElektronikát mint én. Végül, de nem utolsó sorban kivánom ugyanezt a Moderátoroknak akik örködnek azon, hogy mindig érdemes legyen ide visszatérni. Békés Boldog Új Esztendőt kiván.......... Fery
Bolondos Unhatatlan Éjszakáig tartó Kókányolást kívánok midenkinek 2008-ra is!
![]()
Kedves Fórumtársak!
Igazán szép eredményt könyvelhettünk el a 2007. évben, itt, a HE oldalán. Ez elsősorban Nektek, Nekünk, a felhasználóknak az érdeme, és ezért Nektek jár köszönet! Hihetetlen mennyiségű információ, tudásanyag halmozódott itt fel, amit Ti állítottatok össze. Ez a szellemi nagyság az, amely kiemeli a HE-t a többi, Internetes fórum közül. És ez bizony a Ti érdemetek! Köszönöm tehát mindannyiótoknak, és köszönöm ezúton is a moderátor-társaimnak a munkáját, végül, de nem utolsósorban pedig annak az embernek, aki mindezt létrehozta, megálmodta, és azóta is fenntartja: [b]Topinak! Boldog, békés, eredményekben gazdag új, 2008-as esztendőt mindenkinek!
Nehogy agyondicsérjetek, nem én készítettem. A helyi paptól kaptam. Nyugodtan terjesszétek.
Hamarosan összevágom az esti videót a tűzijátékról Üdv. Tóbi
Kerestem de nem találtam hasonló témát
![]() ![]()
Pedig van ilyen téma:
Pl.: Közérdekű címmel. ![]()
Boldog Karácsonyi Ünnepeket, azoknak akik most ünnepelnek!
Lehetnek más vallásúak is az oldalon, ne legyenek hátrányosan megkülönböztetve
Sziasztok
Boldog Valentin napot kívánok mindenkinek,teljen boldogságban Sziasztok ![]() ![]()
Kellemes Húsvéti ünnepeket midnen kedves fórumozónak, elektronika kedvelőnek!
Az a nagy igazság, hogy mikor kinéztem ma az ablakon, úgy döntöttem, hogy Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok minden kedves fórumtársamnak.
Fery
És ha már itt a húsvét, még ha az időjáráson nem is látszik
![]() üdv
Nahyon kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánom minden egyes Hobbielektronika.hu olvasónak :]
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok minden kedves Fórumtársamnak!
Én is kellemes husvéti ünnepeket és sok szines tojást kivánok minden fórumtársnak.
Doncso.
Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Minden Kedves Moderátornak, Fórumozónak, Jó locsolkodást, külsőleg, belsőleg !!!
![]()
Mindenkinek Boldog Húsvéti Ünnepeket! :pias:
Kellemes húsvéti ünnepeket kivánok.A hölgyeknek sok locsolot az uraknak sok locsolni valot
![]()
Kellemes Húsvéti Ünnepeket az összes (hobbieletronikán) fórumozó társamnak,és Kedves Családjának
![]() ![]() ![]()
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, minden kedves fórumozó társamnak.
Kép: Hivatkozás
Nekem nagyon úgy tünik, hogy határozottan jó volt itt a HE_ n az az időgépes topic. Azt hiszem valakinek mégiscsak sikerült megépitenie, csak azt nem tudom melyik karácsonyra vitt el minket.
Mert ez abszolút nem húsvét. Locsolkodáskor Tojás meg Pia helyett, hóembert kinálnak a nyakon öntött lányok. Nem jó ez igy sehogy sem. Fery |
Bejelentkezés
Hirdetés |