Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Közös beszerzés, alacsonyabb ár
Válaszoltam a reggeli e-mailedre, most találtam csak meg.
Ezt lesd meg: Bővebben: Link.
Elmegyek érte hozzád, ahogy szoktam máskor is a nyák lemezekért.
Jó hogy szólsz, akkor megpróbálom így. Pedig egyszerűbb lett volna.
Az emailem elvileg megvan, az itteni felhasználónevemmel keződik és yahoos.
Egyébként postán kérném, meg emailt is küldök.
Megvan a postázási címe és az átutalása is megérkezett:
csjoki, Bakman, Taki33, nagym6, kissi Megvan a postázási címe de nem érkezett még meg az átutalása: kokozo, Szárnyas, mex Írta hogy postázni kell neki de még nem írta meg a címét: pjg, sastas01 Személyesen jön a folyasztószeréért: every, t0bi, zolika60, kocsgab002, teszti, dokidoki Nem tudok róla semmit: Gafly, Temela, Kovidivi (azt mondta a hétvégén ír) A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2016
Most hívtak hogy valami hiba került a rendszerükbe, ezért tévedésből mégiscsak repülőre adták fel a folyasztószert a teherautó helyett. Ennek következményeként az 5-7 munkanap helyett már ma érte mehetnék, de sajnos egész nap dolgozom úgyhogy hétfőn fogom elhozni. Ennek fényében kicsit gyorsítsuk fel az eseményeket!
Tehát várom kokozo, Szárnyas és mex átutalását, pjg és sastas01 címét illetve szintén az átutalásukat, továbbá Gafly, Temela és Kovidivi tekintetében még azt sem tudom hogy személyesen jönnek-e a folyasztószerükért vagy postázni kell nekik. Akik személyesen jönnek a folyasztószerért, azok a jövő héten kedden tehetik ezt meg reggel 7-től este 6-ig bármikor a Határ-úti metrómegállónál. Ha nem jó a kedd akkor másik napokról is lehet szó de egyenlőre még nem tudom megmondani hogy melyekről.
Szia Attila.
Én megyek be hozzád a metróhoz kedden délelőtt, előtte hívlak, a számod megvan. üdv, Gábor
Szia! Utalnék én csak az otp szervere megint egy rakás...
Felhívás Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az OTPdirekt szolgáltatás részlegesen érhető el. Be se enged lépni.. Sorry.. Ha helyreáll utalom.
Ma még zárás előtt beestem a helyi OTP fiókba, és utaltam a mailban írtaknak megfelelően.
Az OTPdirekt ma nálam sem működött, úgyhogy készpénzzel kellett fizetnem a pizzát...
Megvan a postázási címe és az átutalása is megérkezett: csjoki, Bakman, Taki33, nagym6, Kovidivi, Szárnyas, kissi, mex Megvan a postázási címe de nem érkezett még meg az átutalása (nyilván majd hétfőn fog): pjg, Temela, kokozo Írta hogy postázni kell neki de még nem írta meg a címét: sastas01 Személyesen jön a folyasztószeréért: every, t0bi, zolika60, Gafly, kocsgab002, teszti, dokidoki
Köszönjük a korrekt dokumentálást és a kiszolgálást is
A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2016
Szia!
Igen, hétfőn lesz ott a pénz (erste bank), ma elindítottam az utalást.
Szintén hétfőn lehet tőlem is az utalásra számolni.
Személyes átvételre lesz majd valami preferált időpont és hely, vagy annyira kevesen vagyunk, hogy megoldjuk/beszéljük?
Kedden reggel hét és este hat közt a Határ-úti metrómegállóhoz eddig két ember jelezte hogy jönni fog. Én örülnék neki ha ez több lenne, mert nekem a jövő hét elég kaotikus lesz és a legnyugisabb napnak a kedd tűnik.
A hozzászólás módosítva: Nov 6, 2016
Az adagomért én, vagy egy barátom beugrik kedden mindenképpen. Írjak egy mailt, hogy hogyan talállak meg? Délutáni órák lennének az esélyesek. Melózunk, reggeltájt meg rohanunk.
Kedd, nekem munkába menet, jövet megfelel.
A Határ-úti metrómegállóhoz kedden reggel hét és este hat közt bármikor odajöhet bárki aki személyesen veszi át a folyasztószerét, csak hívjon fel ha odaért. Aki tudja a számom az tudja, aki nem az írjon e-mailt!
Megvan a postázási címe és az átutalása is megérkezett:
pjg, csjoki, Temela, Bakman, Taki33, nagym6, Kovidivi, kokozo, Szárnyas, kissi, mex Nincs meg a címe és az átutalása sem érkezett meg: sastas01 Személyesen jön a folyasztószeréért: every, t0bi, zolika60, Gafly, kocsgab002, teszti, dokidoki Ha sastas01 átutalása holnap délutánig nem érkezik meg akkor az ő két decijét odaadom másnak. Holnap fogom ugyanis elpostázni a folyasztószereket.
Aki ma délelőtt jön az ha tud hozzon már legyen szíves egy kisebb méretű tölcsért! Az az egy amit elfelejtettem hozni otthonról.
Már nem kell tölcsér mert kaptam, köszönöm!
Ilyen adagolót javaslok egyébként a folyasztószerhez: Bővebben: Link Mondjuk ez brutálisan drága sajnos. Van viszont jóval olcsóbban is: Bővebben: Link Bővebben: Link
Ha sastas01 rövid határidőn belül nem jelentkezik, akkor én megveszem.
Az adagolót hogy használod, a kijött adagot mibe teszed ? Én úgy gondoltam, hogy egy fecskendőbe szívnék fel és abból használnám, amíg ki nem ürül...Van ezzel kapcsolatban valami gond ?!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |