Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Jókívánság
sziasztok
Kellemes húsvétott kívánok mindenkinek!! Sok pirostojást,és sok locsólot Én már megkaptam a tojást egy szép lány személyében és nagyon örülök neki tegnap volt az első randi remélem még nagyon sok lessz! Nem untatlak titeket tovább Kellemes húsvétott Sziasztok ![]()
Kellemes húsvéti ünnepeket és sok locsolót kívánok mindenkinek!
Sehogy se akar igazán jó lenni ![]()
Kellemes húsvétot minden fórumozónak és családjának!
Üdv.: Müszi
Üdv Mindnkinek! Kellemes húsvétot mindenkinek!!!
Nekem meg volt! :yes: Fogadtam a muterom élettársával 10000e forintban hogy megeszem másfélóra alatt, a másfél kilós sonkát. ![]() ![]() ![]()
Kellemes Húsvéti Ünnepeket minden elektron terelgető barátomnak. Jövőre,veletek, ugyanitt.
Köszönjük Topi, hogy lehetővé tetted számunkra ezt a napi virtuális találkozást, melyek nemegyszer valóságos találkozásokká, barátságokká fejlődtek. Végül, de nem utolsó sorban köszönjük a moderátorok áldozatos munkáját is.
Nofene.... Ez tényleg jólesett! Köszönöm a kollégák nevében is és viszont kívánok minden jót!
10 milla? az nem sok
![]()
Én pedig könyörögve kérem, hogy a bácsi engem adoptáljon és megígérem, hogy bármennyi sonkát megeszek...-hamár ilyen jól megy...
![]()
Csatlakozom Vic barátomhoz, és köszönöm az elismerést!
![]() Ezúton is minden kedves fórumlakónak nagyon szép nyúlünnepet kívánok! ![]()
Az 10000 forint akart lenni "e" nélkül (legalábbb egy új forrasztó állomást tudok venni... :beka3: )
Mégegyszer, kellemes ünnepeket mindenkinek!!! Nagyon jó ez a hely! Sokmindenki példát vehet rólla! Üdvözöm a modikat, serkesztőt stb.
10.000-ből? Milyet és hol?
![]()
Egy haveromtól vezsem meg! (sokat segítettem neki egy két dologban és ezért kerül nekem csak ennyi pénzbe)
Ja, úgy már más... Azt hittem, boltban. Akkor nagyon jó üzlet lenne!
![]()
Az biztos! (vagy gagyituning kinai kerülne ennyibe, a boltban)
Kelemes husveti unnepeket kivanok mindenkinek,es sok pirotojast!!,meg azutan jo rakotkrumpli zabalast!! Meg csak anyit hogy KIRALY ez a hely,mikor hazajovok a munkabol ez az elso oldal ahova bekukantok hogy mik is az uj fejlemenyek.Koszonet Topinak hogy ilyen franko kis helyet osszehozot!,ahol nagyon sok mindent lehet megtanulni!
![]()
Egyet kell értsek az előttem felszólalóval! Hazajövök, és akármien fontos dolgom van, egyszerűen fogom magam és feljövök erre az oldalra!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek és a Gáboroknak Boldog Névnapot!
![]()
Boldog nyuszit mindenkinek! ne olyan szemtelent mint ami itt van a HE logonál
![]() ![]()
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!
Köszönöm,hogy ilyen franko helyre jarhatok! karácsony körül elkeztük most folytatnam ha szabad ![]() Németül:Ich wuensche Direin frohes Osterfest. Románul:Va duresc Pasti fericite.
Tudom én
![]() ![]()
Boldog 3. születésnapot kívánok a Hobbi Elektronika oldal részére! Remélem még jónéhány évig lehetőségem/ünk lesz olvasni! Gratulálok az eddigi sikerekért!!!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |