Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Közös beszerzés, alacsonyabb ár
Nem fogsz benne csalódni, tuti folyasztószer. Én vettem hozzá egy adagolót is, ügyes szerkezet. Bővebben: Link
Kedves Attila!
Engem is érdekelne a folyatószer, azonban a postaköltséget szerintem kedvezőbb áron meg lehet oldani - csomagautomatába való szállítással. Ha ez lehetséges akkor én is feliratkozom a listára. A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2017
Persze, azt is lehet. Csomagautomatába kézbesítéssel elvileg csak 490Ft. Aki így szeretné hogy postázzam az a táblázatba a megjegyzéshez írja bele!
Feliratkoztam a listára. Mennyiség 2dl. Ha a listában szereplő levélcím korrekt akkor küldöm a kért további adatokat.
Szia!
Idézet: „800Ft/dl-re jön ki és 100Ft a flakon” A flakon pont két deciliteres, vagy elfér benne 3dl is?
Szia!
Én is beírtam magam, személyesen megyek érte amikor írsz. Köszönöm: Attila
Hékás, a postázósok írják be a táblázatba az e-mail címüket és/vagy küldjenek nekem egy e-mailt a postázáshoz szükséges adataikkal! Ezt eddig csak egy ember tette meg, pedig direkt beleírtam a táblázatba pirossal.
A csomagautomatás átvétel hogyan történik? Milyen csomagautomaták játszanak?
Szerintem ezt Attila86-tól kérdezd meg, mivel Ő fogja postázni. Gondolom webox/foxpost/postapont...
Őszintén szólva fogalmam sincs, csomagautomatába még nem adtam fel semmit. Szerintem az én részemről minden ugyan úgy történik, csak a címzett oldalán más a történet mert nem a postás hozza ki neki a kezébe, hanem el kell mennie egy ilyen automatához.
A Magyar Posta automatáinál maradjunk szerintem.
Oktatóvideó oldalt megtalálható a hogyan vegyük át rész is.
A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2017
Sziasztok!
Én is kérnék 2dl-ert. Postán szeretném megkapni. Megpróbálok az excell táblázatba is feliratkozni. Köszönöm.
Köszönöm a választ. Maradok a sima Posta csomagnál.
Sziasztok! Én is szeretnék kérni a folyatószerből 2dl-ert, postán szeretném ha megkapnám. Fel írom magamat az excell táblázatba. Köszönöm előre is.
A pillanatnyi állás szerint 2,6 liter már el is kelt az 5 literből. Ma meg is rendeltem a folyasztószert. Megint azt írják hogy 5-7 munkanap, de az előző két alkalommal is sikerült véletlen feltenniük a repülőre, szóval lehet hogy már kedden meg is érkezik. Érdekes, a Farnelltől én még semmit sem vettem csak folyasztószert, abból viszont három hónap alatt 15 litert.
Szia Attila ! Nekem is kellene 2dl folyasztószer postával, előre is köszönöm!
Szia! Akkor tessék feliratkozni az Excel táblába!
Bővebben: LISTA Aztán pedig tessék nekem elküldeni a postázási adatokat! A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2017
Jól haladunk, már csak egy liter maradt. A mai nap a következőek átutalásai érkeztek meg:
miertcsak Allf mps ceylon zebradanio szücsien kapcsrajz ics36
Küldhetnél egy e-mailt (nekem is), hogy hova kell utalni akkor egyel több átutalás lenne...
Szia Attila !
Én is szeretnék kérni 4dl folyasztószert csomagautomatával. Köszönöm (Az Excelbe beírtam magam)
A dolog menete a következő:
1.- Beleírod magad az Excel táblába. 2.- Küldesz nekem egy e-mailt hogy beleírtad magad a táblázatba és leírod a neved és a címedet. 3.- Én erre az e-mailre válaszként megírom a pontos összeget és az átutaláshoz szükséges adatokat. 4.- Átutalod a folyasztószered árát. 5.- Várod, hogy hozza a postás a folyasztószeredet (vagy elmész érte a csomagautomatába ha oda kérted). Te a második pontig nem jutottál el. De nem baj, én már írtam neked is meg szigetiji-nek is. A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2017
Igen és a 3. pontnál tartunk...
Mivel be van írva, és e-mailt is küldtem. Nézz bele a tegnapi postaládába szerintem tüzetesebben. Ha valami oknál fogva még sincs benne kérlek értesíts, és elküldöm megint. Lehet az Indamail uj arculatával együtt jöttek más "hibák" is. A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2017
Rákerestem az e-mail címedre és nincs találat, illetve van de az 2016 augusztusi. Nem kaptam tőled levelet tegnap, most viszont amit írtál az megjött.
4,8 liternél járunk, mindjárt elfogy. Viszont van egy fifadani nevezetű a listán aki jelentkezett 2 decire, de nem írta oda az e-mail címét és még csak azt sem hogy hogyan akarná átvenni a folyasztószert. E-mailt sem írt nekem természetesen. Tessék szíves lenni pótolni a hiányosságokat!
Az átutalások eddig a percig a következőekével egészült ki:
Alkotó A folyasztószer pedig megérkezett, mindjárt el is hozom. Akiknek megjött az átutalása, azoknak a folyasztószereit pedig még ma postára adom valószínűleg.
Szia!
Én holnap Pesten leszek délelőtt kb 12-ig vagy pénteken kb 14 -ig. Személyes átvétel valamelyik alkalommal megoldható? Üdv: Attila |
Bejelentkezés
Hirdetés |