Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Propeller Clock
Azért nem hiszem hiszen alsó hangon 30-35 ezer ha mindent számolok.. Végül is a led a legkevesebb
A hozzászólás módosítva: Jan 31, 2017
És én még anno a 67 ledest tartottam számomra elképzelhetetlennek...
Lesz ebből valami..... A hozzászólás módosítva: Jan 31, 2017
Ne kiabáld el, attól mert így világít nem biztos, hogy jó. Rosszul csinálod, így kint a földön is világítani fog a led.
Alulról kell tesztelni a led driver oldalról
Ez kevéske a teszthez.. A tesztet a meghajtók padjairól kell végezni.. Így nem zárod ki zárlatokat teljesen.. Itt nem lehet hibázni...Én sorban mentem letakarva a ledeket egyet ugorva mindig de a meghajtk padjairól meggyőződve nem e világít valami egyben..
Tudom hogy kevés.... De videón ennyit lehet megmutatni.
Ezt hogy számoltad ki? Tuti hogy 20000 alatt van a vége.
Kérdezzük meg Attit mennyi az annyi eddig és mi kell még? A hozzászólás módosítva: Jan 31, 2017
Tönkre nem megy majd semmi csak nem világít ha baj van.. A meghajtók berakása is okozhat bajt ezért kell 100% kizárni a led hibát.. Itt visszabontani nem igen lehet..
Egy pi 6-7 ezer postával,mcu egyéb (kvarc feszültségstabilizátor ,wirwlwss modul) kb 6000 ,meghajtók 7-8ezer postával,led nálad akciósan 5000, Nyákot nem számoltam..Videófej,vezérlő esetleg ha az is pénz
Ezek nem jó számok. Mondjuk akkor jók ha minden külön pakkon 2000ft koruli posta van.
És még így is "csak" 28000.- A hozzászólás módosítva: Jan 31, 2017
A posta és a csomagolási költség (lomex pl) a sok néha ha több helyről rendelsz..Alapból nem tűnik soknak..Én megépítem akkor is ha ez lesz az utolsó projectem az azonban biztos.. Mondjuk én lomexes meghajtó árakat néztem.
nem ez lesz. Vagyis abban az értelemben igen hogy ez csak Egy TV , max a jelforrast kell tunningolni mostantól.
Lesz meghajtó 140 körül.
Csak a pici kínaiak nehogy lekoppintsák.. sajnos ez nem is vicc..
Bár megvehetném a hardwaret készen. Én csak örülnék neki. Nekem a sw rész érdekesebb.
Ellenkező a polarításunk..nem nemileg ,nehogy félreérts
Én szeretek építeni és megvalósítani..Bár Csak kedvelném a szoftvert és a matekot..
Én is szeretek de itt a cuccok kiválasztása beszerzése amit nem szeretek. Ha megvehettem volna kitt be biztos azt választom.
Na akkor még egyszer, kijavítottam.
RFM Az előzőt meg megérek egy modit, hogy törölje. Akkor így helyes a RFM bekötése a PI-be. Köszi az észrevételt.
Keservesen de sikerült a hdd motoros variáció.. Ez nagyon jó 3 Volton megy mint a fene már. A Wireless az 7V-ról megy..Rá lesz rakva a vezérlő és a Power is majd csak még tervezem a nyákot mi bele,ráfér.
A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2017
Brutális a WPOWER Sokkal kisebb teljesítményű cuccokból is meg lehet építeni negyede méretben.
Gondolom nem ez lesz az övé, Ez csak teszt. Különben jól néz ki nagyon A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2017
Ez a 67 ledere készül annak kell a stabil táp ne reseteljen.. Persze nem ekkora fetek lesznek ez csak egy teszt Power nyák..Samsug fej lesz az rgb órához.. Abba is így teszem a tekercset a ferritre csak vékonyabb lesz a huzal.. Olyasmi les mint a tiéd.
Azon gondolkodtam mi a fenének a 67eshez akkora power? hiszen ott csak 4db LED driver van. A kétrotoroson 24db
Nem értem , valami ott nagyon kell hogy szívja a powert...... De való igaz nekem is erős powert kellett csinálnom hozzá csak nem tudom miért van ez. A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2017
Mert 5V a főtáp is..Igen megrántják a ledek nehéz stabilan tartani..
Igen lehet hogy ezért van. Nem is tudom miért terveztem annak idején így. A mostani megoldás sokkal hatékonyabb.
Talán régen biztosra akartam menni és ezért lett a led táp is stabilizált. A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2017
Sziasztok!
Végeztem a ledek felrakásával! Egyetlen egy hiba volt rajta, az is csak annyi volt, hogy nem érintkezett a led egyik lába a nyákon levő forrponttal. Ezt kijavítottam, majd az összes ledet ellenőriztem ismét a meghajtók lábairól közvetlen. Szerintem rendben lesz. Megmutatom a célszerszámot is amivel ezt a barbár tettet elkövettem.... Senkinek nem ajánlom veszélyességi szint 1000% úgy a ledekre, úgy magára a gépre nézve is. Mivel le van fojtva, így kevesebb levegő áramlik át a fűtőszálon, amitől az jobban fel tud izzani... Végül is megoldható így is, de kerülendő ez a módszer! Most jöhet a videófej, és ha lesz meghajtó akkor még azokat is fel kell rakni, de az már egy lapos végű pákával megoldható szerintem. A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2017
Eszméletlenek vagyok
Semmi előmelegítés csak úgy bumm neki a nagy fúvóval ezeknek a pici dolgoknak...... Csak ámulok bámulok mintha géppel ültetted volna be Most már szinte biztos,hogy lesz olcsó LED driver. Jóváhagyták az 1 tekercs beszerzését. 2500db azt hiszem.
Jó lett gratulálok!A "szerszám" nekem túl brutálisnak tűnik..
IGEN! Ez valóban jól néz ki! Kérdés hogy mennyire lesz meleg a tekercs és a motor
Elég jól bezárta az erővonalakat a ferrittel. Nem lesz gond vele.
A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2017
Ez nem melegszik a 10W terheléssel sem csak afetek egy picit ,de ez extrém teszt.A motor szinte semmit sem melegszik alig vesz fel áramot 3V-ról elindul..
Köszönöm a dicséretet!
Bíztam benne, hogy működni fog a módszer. Az oldalsó furatok jól vizsgáztak, mert a levegő nagy részét ott ki tudta fújni magára a nyákra csak "kevés" jutott. Led driverre én befizetnék és minden másra is a chipcadtöl, ha úgy alakul. A táp részével így állok, itt is az van mint a kijelzőné, hogy nincs hozzá több alkatrészem (kondi stb). |
Bejelentkezés
Hirdetés |